Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Dengeyi başka yerde sağla, benim dengemi bozma! :he: Dengeni Bozanın ayarını bozar bizanslı...:wave:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Darbelere karışmadığı müddetçe %25 Eskişehir, Angaraya bir şey gitmez, % 75 İzmir olabilir! :yes: %25 güzelmiş :yes: Ne darbesi abi ben darbe karşıtı biriyim :kahkah:
Bursa önemli değil yahu, gizli stoktan 3-5 böyyük tokalarız!
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bizans çok büyük diye mi %70 yoksa okadar amele yolladık kahır çektik diye mi? :kahkah: Abi azicik Kutahya'ya da birakaydin :oleyo: Davşanlı, sarışın yatırıyor, mutfak dolabına.. :) Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bizansı unutmuşum, onlarada 3+1 düşer! :yes: %33.3:drunk: az gelir bizansa...
Alıntı: Originally Posted by MedwiG %25 güzelmiş :yes: Ne darbesi abi ben darbe karşıtı biriyim :kahkah: Hesap ettim, bayağı güzel rakam çıktı yahu! :dvr:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG %25 güzelmiş :yes: Ne darbesi abi ben darbe karşıtı biriyim :kahkah: %50 ye bende darbe karşıtı olurum.. :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Davşanlı, sarışın yatırıyor, mutfak dolabına.. :) %33.3:drunk: az gelir bizansa... http://c12.incisozluk.com.tr/res/inc...9403_oed43.jpg
Alıntı: Originally Posted by guneysu %50 ye bende darbe karşıtı olurum.. :) %50'ye ben darbecilere saldiririm direk abi :kahkah: