Etmezlerse ...
Printable View
Bu halimiz ne olacak ...
Havaalaninda film seyredecegiz.
Havalimanında araba sineması düzenlendi
1 Mayıs 2020 0
Litvanya’nın başkenti Vilnius Havalimanı, terminalin önündeki platformda Mayıs sonuna kadar faaliyet gösterecek 200 araçlık gerçek bir araba sineması düzenledi.
İlk film gösterisi 29 Nisan’da gerçekleşti. İzleyicilere, “En İyi Film” kategorisi de dahil olmak üzere dört kategoride Oscar kazanan Güney Kore filmi “Parazit” gösterildi.
Proje, Vilnius Uluslararası Film Festivali’nin bir parçası. Organizatörler sinema salonları karantinaya alınırken havalimanında film izlenebileceğini düşündüler.
Bu amaçla, yabancılar için uçak park yerleri açıldı ve seyircilere iyi bir görünüm sağlamak için Baltık ülkelerinde 5 katlı bir bina yüksekliğindeki en büyük ekran kuruldu.
Bu formatta ses yayını yerel bir radyo kullanılarak gerçekleştiriliyor. Gerekli FM sistemi kurduktan sonra izleyiciler filmi arabalarındaki radyoları aracılığıyla dinleyebilecekler.
https://www.bagimsizhavacilar.com/wp...a2-696x385.jpg
Vilnius Uluslararası Film Festivali Genel Müdürü Algirdas Ramashka, “Bu tür gösterimlerin izleyiciye ömür boyu unutulmaz bir deneyim bırakacağını düşünüyorum” dedi.
Organizatörler sinemanın düzeninin sosyal mesafe politikasına uyduğunu söylüyor; çünkü insanlar birbirlerinden uzakta kapalı arabalardan dışarı çıkmayacaklar..
Arabalarda iki kişiden fazla kişi olmayacak ve personel ile temasları azaltmak için film gösterilerine ait biletler sadece internet üzerinden satın alınabiliyor.
yukari koydum
O riske sen karar vereceksin. Mahkemesi de var yakinda.
Sn TH, 2.5 yıl önce Halkbank topiğide sizinle halkbank hisseleri konusunda epey takışmıştık. Siz gerçekte sadece kendinize zarar vermemiş oldunuz. Sizin yazılarınızdan etkilenen diğerleri de zarar görmedi mi?
Ben o dönemde elimde Halkbank hissesi olduğu halde, bu hissenin performansına hiç inanmıyordum. Buna paralel olumsuz yazılarım vardı. Zararımı kurtardığım gün de 13,25 ten satmıştım. Şimdiki dolar değeri olarak herhalde 25 TL yi geçmiştir.
Bir hisse için 10,22 den alıp 5.22 den çıktıktan sonra 25 Tl nin bir değeri tepmek "mega" bir yanılgı değil mi?
Ben hisseden çıkınca dolar almadım, ancak TL faizi bir 20 nin üstünde bir değer ulaştı.
Umarım zararınızı çıkarırsınız.
Ancak Trump Pandemi nedeniyle seçilemezse, Halkbank duruşmaları ne yönde ilerler, ABD Hazinesi nasıl bir cezayı gündeme getiri veya getirir mi?
Halkbankın verdiği 0,99 lık konut kredisi gibi, resesyondan etkilenip tüm krediler veya konut fiyatlarında gerileme olursa ve önemli zarar yazarlarsa hala popüler olur mu, bilemem...
Ben şahsen YKBNK'yi özel bankalar arasında 2. ligde görüyorum, neden dersen: a) ödenmiş sermayenin 8.5 milyar tl ye çıkarılması yüzünden hisse çok sulandırıldı b) UniCredit'in KFS'den ayrılması ve YKBNK'deki hisse oranının 9 puan düşmesi (%41'den %32'ye) hisseyi baskıladı. Hisse çok sulandığı için çok ağır hareket ediyor.