Hsbc 28
Qnb 27
Veriyor daha yukarı veren var mı ?
Garan nasıl oranlar ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hsbc 28
Qnb 27
Veriyor daha yukarı veren var mı ?
Garan nasıl oranlar ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Garanti'nin 12 DDKKM primi verdiğini burada geçen hafta yazılanlara göre söyledim. Gerçekliğini bilmem. Denizbank'ın verdiği 105.000 USD ye verdiği DDKKM primi.
https://www.memurlar.net/haber/10573...im-anketi.html
Areda Survey'in düzenli olarak yaptığı seçim anketlerinin sonuncusu yayınlandı. 23 Şubat-27 Şubat'ta 3 bin kişinin katılımı ile yapılan araştırmada katılımcılara, "Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Katılımcıların %49,8'i Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy vereceğini söylerken ona en yakın isim %21,7 ile Kılıçdaroğlu oldu. Yavaş %9,6 ve İmamoğlu %6,9'da kaldı.
Ankete katılanların parti tercihinde AK Parti ilk sırayı aldı. Katılımcıların yüzde 38,5'i AK Parti'ye oy vereceğini belirtti. CHP yüzde 22,8 ile ikinci sırada kalırken, HDP yüzde 10,5 ile üçüncü sırada yer aldı. HDP'yi takip eden İYİ Parti ve MHP ise yüzde 10,4 ve yüzde 10,1 şeklinde sıralandı.
Ankete katılanların parti tercihinde AK Parti ilk sırayı aldı. Katılımcıların yüzde 38,5'i AK Parti'ye oy vereceğini belirtti. CHP yüzde 22,8 ile ikinci sırada kalırken, HDP yüzde 10,5 ile üçüncü sırada yer aldı. HDP'yi takip eden İYİ Parti ve MHP ise yüzde 10,4 ve yüzde 10,1 şeklinde sıralandı.
Ankete göre İmamoğlu ve Yavaşın zaten hiç şansı yokmuş.
Bu anket nerede yapılmış olabilir?
https://twitter.com/Darkwebhaber/sta...ZoD421DSQ&s=19
Bu kafa yapısı ile reis kazanır gene
STOCKHOLM SENDROMU NEDİR?
Rehinelerin, kendilerini esir alanların duygularını anlama noktasına gelmeleri ve kendisini rehin alan kişilerle geçirdikleri sürenin sonunda onlara yardımcı olmaya başlaması ve nihai olarak da onlarla özdeşim kurmalarına Stockholm Sendromu denmektedir. Bu sendromun anlamını genişleterek insanın kendisini zora sokan, üzen koşulları benimsemesi, savunması ve bu koşulları yaratan nedenleri görmemesi, ezenin yanında yer alması olarak da tanımlayabiliriz.
Bu ici bici banka 6-7 yıl önce açıldığında yüksek ve sürekli devam eden cazip döviz ve tl oranları sunuyordu
Pandemiden sonra adamlar yok oldu resmen geberik oranlar ile ziraate bağladılar
valor ü sormadım para işi daha net olmadığı için . parayı çıkarırken şubeden eft ücreti yok dediler.
muğla da aldım bu oranları ben.
yapı kredi ortaca şube de 30,5 31 gibi bağlarız diye oran verdi.
arsa satışı gerçekleşmediği için mevduat bağlamadım ama