Üstad para arzında yavaşlama var. Bunun nedeni paranın daha halka inememiş olması. Para pompalanıyor fakat tüm halkın cebine ve piyasaya girmedi. Yavaş yavaş girecek, bir kısmı da borsaya damlayacak inşallah. Selamlar.
Printable View
Geçenlerde bir KAP açıklaması vardı. SPK MKK nezdindeki kurumsal yatırımcıların uluslararası unique Identifier kodlarının tamamlanmasını istedi.
Normalde KAP açıklamasında açıklama kısmına bu kod yazılmalı. Bazen formda kurum FALAN LTD NV, gönderen Hans Blacksmith yazılıyor, şu kadar aldık %5 i geçtik vs.
Modernlik insanları geri zekalı yerine koymamaktır. Bu kurum kimdir ayrıntılı görebilmeliyim.
<<<<<<<<<<
https://www.takasbank.com.tr/tr/hizm...ity-identifier
Tüzel Kişi Kimlik Kodu (LEI-Legal Entity Identifier), Finansal işlem taraflarının tanımlanması ve takibi için oluşturulmuş bir koddur. Sistemik riskin ölçülmesi ve izlenmesi amacıyla kullanılmaktadır.
Tüzel kişi kimlik kodları (LEI’ler) “ISO 17442” standardına göre aralarında Takasbank’ın da yer aldığı GLEIF tarafından akredite edilen Yerel İşletim Birimleri tarafından tahsis edilme
Doğu Akdeniz Politik
@akdenizpolitik
·
31d
Eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton:
Türkiye'nin, NATO'yu kesinlikle istikrarsızlaştırdığına inanıyorum. Erdoğan, eğer seçimlere hile karıştırmaya çalışırsa, o zaman Türkiye'yi NATO'dan çıkarmayı ya da en azından üyeliğini askıya almayı düşünmeliyiz.
Doğu Akdeniz Politik
@akdenizpolitik
·
32d
(Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması) ABD, inisiyatif alabilir. Tüzükte özel bir hüküm yok. Ancak mevcut uluslararası hukuk doktrini uyarınca, üyeliğinin askıya alınması ya da ihraç edilmesi mümkündür.
Doğu Akdeniz Politik
@akdenizpolitik
·
33d
Şu anda yapmamız gereken, F-16'ların satışını Mayıs'taki seçimlerden sonraya ertelemektir.
Erdoğan'a ya da diğer Türk adaylardan herhangi birine NATO'yu kendi siyasi çıkarları için kullanma fırsatı vermekten kaçınmalıyız.
__________________________________________________ _
Mesela böyle bir haber seans açıkken düşse,paylaşmak mı,paylaşmamak mı iyi ,bazen arada kalıyorum.
Vermiş olduğunuz ivedi cevap için müteşekkirim.
İşleriniz herdaim rastgitsin.
Sevdiklerinize ve sizlere sağlıklı bir hayat dilerim.
Bahtınız açık olsun .
Hayrlı ve bol kazançlar.
Saygılar
not:Genel ekonomik gidişat hakkında daha sık yazarsanız sevinirim üstadım.
Bu topikde ilk gün sordum.Kem söz etmedikce herşey yazabilirsiniz denmişdi.
Kem söz yasak :)
Bence herif parayı bugün çekmedi.
Pazartesi devam da edebilir, malın kaptırana yukarıdan verebilir de. Pazartesi bakarız artık.
İnşallah pazartesi de kanırta kanırta gideriz.