-
selam ustatlar.bist te yeniyim. biraz zarar ettim duscek dedim sattim ben.secim sonrasi isler gucler ihtact ithlat, sirketler faaliytleri duzene girsin, endeks yukari cevirip 90 lardan yahut 85 lerden 130 kadar yolu var diye dusunuorum. secim sonrasi belki bi ay belki 2 ay sonrasi diyorum.dogrumuyumdur ?
-
yahut saglam kagida girip, su an 95 lerdeyken felan.alttan destekleyerek mi kalmaliyiz, bi gun cikis yapar yuzde 7 ,8 , zaten onu yakalaman lazim kacmasin diyerek girilir mi ?
-
O değil de bu citi deli gibi alıyor çoğu kağıtta yada yanlışmı görüyorum ben anlıklar da adamlar abanıyor da abanıyor çoğu hissede -.- Tüpraşda - Tekfende - Soda da vs - Önceki gün Şişede birkaç hisse de vs . vs. Yabancı citi mi bu hadi biz korkudan satıyoruz da doktor bu ne ?
-
Benim de dikkatimi çekti. Citi, dip diye mi topluyor yoksa tepkiye oynamak için mi... Tepki vermedi lazım artık endeksin de kağıtların da...
-
Yabancı olarak gördüğünüz tahtaların karşıdaki satıcı kim AK ,yatırım finans ,deniz , credit,meri bu kurumlar karşılıklı işlemde kullandıkları kurumlar.
-
https://invst.ly/7ez6k
Ha gayret şöyle bir alttan kavradık bakalım..
-
Şuanda gelişmekte olan ülke kurlarında %-1 , 1.5 eksideler
Bizde % -1 yalnız biz kurumların yöneticilerinin faiz toplantısından birşey çıkar mı
Bu kadar ne olduğu belli olmayan ortamlardayız.
-
Jöleli bugun yine vermiş coşkuyu :)