Kar açıklayan düşüyo zarar eden düşüyo al satla birinden alıyoz diğerine veriyoz. Kağıdı taşıyoz yine zarar ediyoz sik.. Gidin mi diyorlar anlamadımki
Printable View
Kar açıklayan düşüyo zarar eden düşüyo al satla birinden alıyoz diğerine veriyoz. Kağıdı taşıyoz yine zarar ediyoz sik.. Gidin mi diyorlar anlamadımki
Bence düsusun sebebi eldeki mevcut %40 rezerv kaybidir.
Artik ne bahane bulabilirsek.
Diyorum ta ya asrin liderinya da yetkili tmsf baskani biz bunlari ilk isimiz satmaktir desin bakiyim nerelere gelur yine bu hisse. Ama onlarin yakinlari iyice mallandiktan sonea derler.
keşke dediğiniz gibi basit bir denklem olsa sn night... günü kurtarmak geleceği satmaktır...bahsettiğiniz 18.500 puanlık yükseliş lale devriydi... ve sonu yaklaştı... borsaları yukarı taşıyan asli neden ülkelerin büyümesidir.. beklentilerde %50 fazla küçülen ülkede taş üstünde taş kalmaz.. geçen yıl doların 4 lerde 7 yükseldiğinde borsamız bu kadar sert düşüş yaşamadı.. gerekçe ise banka ve sanayi şirketlerinin düşük fk ve hala kar ediyor olmasıydı.. şimdi böyle değil.. son gelen banka bilançoları gerilemeye başladı alınan tedbirlere rahmen.. umarın yanılırım.. dediğiniz düzeltmedir...
yinede krizden en az etkilenecek şirketlerden biridir koza grubu... bu nedenle takibindedir.. bu senetler düzeltme yapsa da tekrar zirvelere hatta üstüne gidecektir.. lakin zamanlaması ne zaman şuan onu bilen para kazanacaktır...
endeks bol alt bandı 100.277 de.. güçlü desteği..
Saat 11 oldu geldimi yabancı ve görünümlü ky sevicileer
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın arkadasım deniz hocamım dediği gibi trade ...4,96 8,32..sattılar bitiiiii...şimdi yerine koyma zamanı birde bu açıdan bakınız...şimdi dolardan trade ..milletin eline ver...sonra buradan ucuza kağıt al...bu bir döngü....endex ..benim için kesin olmasa da endex 97,xxx yapar sonra dolar 5,5x yada 5,7x son hoppppp hokus pokus...doları 5,7x e taşıyanlar kaybolmuş.. aaaa!! bir bakmış sın kozaa 2 günde hareket etmiş ..6,05 üzerine atmıs..6,53 e gidiyor....senaryodur ama genelde tutar...97.xxx alırlar endexi ya 108.xxx civarı düzelteme gelir...yada golden cros yparlar...115.000 sonra yine hokus pokus ortada yoklar...bir düzeltme sonuçta ben bu endexte 130.xxx -134,xxx arasını bekliyorum...neyse...dedimya senaryo aklında tasarla dene tutuyorsa bir daha ki sefere uygula..syglar...