Printable View
IHA'lari çok derin incelersek % 40 yerli çıkmaz kamera, servo sistemleri, motor, verici sistemleri, tüm elektronik aksam saymakla bitmez.
Efendim vericileri atıyorum Aselsan yapıyor, yahu içindeki entegre devre, transistör, kondansatör, direnç hepsi gavur malı.
Rejim unsurları öldürülünce benim bundan zevk almam mı gerekiyor? Sayıları sürekli yeni eklemelerle güncelleyerek toplumun gazını aldığını düşünenler insanlığını kaybetmiştir. Herşeyi herkesi tanrı yarattı anlayışına ters değil mi? Neyi paylaşamıyoruz?
Savaşın olmadığı kimsenin öldürlmediği bir dünya istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli yorumlar için teşekkürler. Ben yapılan işin doğruluğunu ya da yanlışlığını söylemedim. Savunmak için ya da eleştirmek için yazmadım. Sadece; yapılamaz, olamaz, cesaret edilemez denilen şeylerin yapılabildiğini olabildiğini söylemek istedim. Doğrudur ya da yanlıştır herkes bunu bilgisi ve vicdanı ile muhakeme eder zaten.
Sağlık Bakanı Koca: ' (Koronavirüs) Bugüne kadar ülkemizde herhangi bir vakaya rastlanmadı.
Sağlık Bakanı: Son 14 gün içinde yurtdışında bulunanlar kalabalık içine çıkmasın/ Hürriyet
Bakanlık bir kaç gün içinde ülkemizde #coronavirus görülebileceğini;
Özellikle son 14 gün içinde şu 5 ülkede (İran, Irak, Güney Kore, Çin,İtalya) bulunanların sağlık kuruluşlarına müracaat etmeleri halinde raporlu sayılabileceklerini ve bu dönemi evlerinde geçirmelerini belirtti