Beyler kkm için soruyorum
Yatırdık kur yükseldi diyelim
Kur farkını alıyoruz ama o farktan TLden kazandığımızı düşüp yatırıyorlar hesaba?
Beyler kkm için soruyorum
Yatırdık kur yükseldi diyelim
Kur farkını alıyoruz ama o farktan TLden kazandığımızı düşüp yatırıyorlar hesaba?
Hocam alacakları tek bir seferlik 'yüksek' faiz için millet neden kmm'den normal mevduata geçer bu oranlardan anlamıyorum.Yap bir 92 günlük daha kkm Aralık ortalarına denk geliyor.İlla normal mevduata geçeyim diyorsun yıl sonuna doğru geç bankaların yıl sonu bilanço bağlamalarıyla kkm'den dönüşün ilave faiziyle %60 ve üstü oranı kap bağlayacaksan oradan bağla uzun vade.%40-45 faizle kkm'den ne diye dönülür normal mevduata.
yeşil yonca
1 milyon ve üzeri tl 37, belki pazarlıkla 38-39
buda billur geçiyor mudi ile
Kiracılar artık, evini satmak isteyen ev sahiplerinden evden çıkma karşılığı satıştan yüzde istiyormuş. Doğru mu bu?
Sorarken inanmıyordum. Ama öyle bir cevap aldım ki...
Şok... Şok... Şok...
Şöyle dedi emlakçı dostum: â
Biliyor musun, daha geçen hafta yaşadım bunu. Levent te lüks bir rezidansta bir daire için satışa çıkmıştık. Dairede kiracı vardı. Ama ev almak isteyenler kiracılı olunca çekiniyor. Evin sahibi kiracıya gitti, satacağını söyledi. Aldığı cevap şu oldu. Tamam, çıkarım ama ben bu eve bir sürü masraf yaptım. Değerini artırdım. Satıştan yüzde 10 alırım... Yani 800 bin dolarlık evden 80 ile 100 bin dolar isteniyor.
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...zdesi-42240826
Burgan dolara duz %5 ,ek getrili ddkm 15 dedi dogrumu bu oranlar?
ziraat kkmh dönüşüne %43 veriyoruz dedi, normal vadeliden dönüşe %37 veriyorlarmış