Nasıl yapacağınızı tarif edebilirim isterseniz.
VOB da hesap aciyorsunuz. Hedeflediğiniz vadeye göre usdtry veya eurtry de cort açıyorsunuz TL niz ile.
Kolaysa bu kadar dolar deneyin.
Esen kalın
Printable View
Nasıl yapacağınızı tarif edebilirim isterseniz.
VOB da hesap aciyorsunuz. Hedeflediğiniz vadeye göre usdtry veya eurtry de cort açıyorsunuz TL niz ile.
Kolaysa bu kadar dolar deneyin.
Esen kalın
Ingilizin döviz ,faiz planını sadece Ingiliz mi biliyor? Planini nerede başlayıp,nasıl sürecegi ve nasıl sonlanacagını paylaştıkları ancak bu oyuna girer. Bilmeden girenler ya tutarsa diyenler.
Hee birde borçlu kalma ihtimalin var ki ölünce akrabaların mecburen birde miras red ile uğraşacak......
Valla short du long du bilmediğimden o kısmını bilemeyeceğim.ama ingilizin oyununa eurobondlar hariç tüm dövizi bozup borsa ve aylik mevduata koyarak ben de dahil oldum.bu İngiliz söz vermemiş olsa gavur bir dolar getirmez.dolara her ay en az yüzde iki üç faiz alıyorsun dörde beşe kadar da yolu var.iki ay alsak yeter.hic değilse gavura bu dolar faizi odenirken verilecek paranin bana düşen kısmını aile bütçesinden odemeyelim dedik.ingilizin yaptığı doğru mu memlekete hayırlı mi asla değil ama yapiyor işte. Aksiyon aldik bakalım sonu ne olacak.altin ve gü Muse aynen devam anı şok olursa orası sigorta olur
Kafese kekliklerin girmesini bekliyorlar.Yemleme süreci.
Kapılar kapandımı?
Herkes Mezbahaneye kesime gidecektir.
Kesim gününden önceki hafta gerginlik tırmandırma süreci olacaktır.
Daha önce bunu yapan yaptı.Biliniyor
Bu bir işaret olabilir kaçmak isteyenler için.
Şu an İngiliz Modası Dolarınıza %40 faiz ...
Modaya hemen uyum sağlayanlar olduğu gibi %40 beğenmeyip Eski Moda olan Mevduata dönenlerde var...Bence İngiliz Modası bu yıl sonuna kadar devam etme olasılığı var...%40 gösterilen döviz faizi %25 bile olsa tefeci faizidir ki bu faizi ödemek için epey birşeylerden vazgeçmek gerek....
Neyse Yeni Modamız hayırlı olsun ....