Peki ya bist duzeltme cekerse?
Ki her an olasi 😀😀😀😀😀
Printable View
Bu fonetten cikan para nereye gidiyor allah askina anlamiyorum
Smart sismesi lazimdi yerinde sayiyor
o zaman temkinli olacaksınız. daha doğrusu, bizim ne düşündüğümüz değil, piyasanın ne düşündüğü önemli düsturuyla hareket edip her ihtimale karşı planınız olacak. ben yükselir diyorum ama düşerse de şöyle şöyle yaparım, ya da düşüş bekliyorum ama yükseliş ivmelenecek olursa şu şekil hareket ederim gibi alternatifleriniz olacak. bazan benim yaptığım gibi düşüşlerde fazla tedirgin olmayacak, yükselişlerde de aşırı iyimserlikten kaçınacaksınız. sanırım en doğrusu, kendi öngörümüz olsa da tam tersinin de olabileceğini ve böyle bir durumda ne yapacağımızı önceden ayarlayarak yola çıkmak. umarım her şey umduğumuz gibi güzel olur. ne doların, ne de faizin yükselmesinin hiç birimize hayrı olmaz diye düşünüyorum
Bugün goody güzel TCD için SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar az önce ACC için görüşmem oldu. Bu fondaki kazancın büyük bir kısmı vioptaki şortlamadan ve doğru hisse seçiminden bu kazancı sağladık dediler. Eğer yatırım yaptığınız paraya koşa vadede ihtiyacınız yoksa satmayın ve fonumuzu elinizde tutmaya devam edin dediler
Tcd ye bigun satis verilirse
Bugunku kapanis fiyatindanmi
Yoksa p.tesi fiattanmi satilir
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.