Hangikredi sitesinde Odeabank ve Garanti düz mevduat max. faiz oranı 42 lere yükselmiş...
Hangikredi sitesinde Odeabank ve Garanti düz mevduat max. faiz oranı 42 lere yükselmiş...
Bana şu anda Eurobondlar mantıklı gelmiyor. Özellikle vergi de ödeme durumu çıkarsa faiz daha da düşmüş oluyor. Ayrıca kısa vadeli düşünüyorsanız, satacağınız zaman fiyat cds yükselirse düşeceğinden zararda edebilirsiniz. veya dolar kuru yüzünden alım satımda vergi çıkabilir.
Ben kısa vade için TRT230725F11 Dibs aldım. Bildiğim kadarıyla bunlarda stopaj sıfır. Ve her gün birikmiş faiz fiyata etklendiğinden, o günkü fiyattan satabiliyorsunuz. CDS'ler yükselirse bundan çıkıp Eurobonda geçmeyi düşünüyorum.
PPF ler önümüzdeki hafta içi 40 ları görmeye başlar ufaktan. Mıymıntı bankaların overnight gecelik faizleri bile 35 olmaya başladı.
%6 ancak. Bu günlerde faiz biriktiğinden %5.60 gibi.
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...devlet-tahvili
Fibabanka 1 milyon üzeri %40 aylık mevduat
Serbest
Senin dediğini herkes biliyorda iş yeri sahipleri benim işyerim daha fazla eder diye o oranlardan fazla istiyor.
Mahalle arasında kıytırık dükkan 2000 iken 5000 yaptılar adam ödemek istemedi çıkardılar.Mal sahibinin oğlu savcı olunca rahat oldu tahliye.Belki 10 yıl üstü kiracıydı bilmiyorum durumunu
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.