aktifler nurol mk mı bono oranı mı
tşk.
Printable View
parayı ing'ye taşıdık bakalım e-turuncutaki yüksek faizler hakikaten 1 sene sürecekmi...
özele , güzele gerek yok. Klavye başında nöbet tutmuyoruz, işimiz gücümüz var. Ayrıca durup dururken burayı karıştırmaya da gerek yok. Daha önce de bu tip şeyleri çok yaptılar. Oranı alamayanlar veya faizden dövize insan aktarmaya çalışan bir grup her orana çamur attılar. Chuky de bu yüzden bıraktı gitti. Bankacılık derya deniz. Ayrıca her bankanın gün içinde değişebilen ( kendi mali döngüsüne göre ) oranları olabiliyor. Müşteriye özel oranlar olabiliyor. En önemlisi de ; Müşteri ile konuşurken , müşterinin neye fit olacağını çözümlüyorlar. Fazlasını neden versinler. Sonuçta ticaret. Ben yazdım, doğrusu, eğrisi herkes keyfine göre tartışabilir.
yazdım demekle olmuyor genel mudurlukle konuştum kım vermıs telefon ısım verın dedı ustune 100.000 hesabınıza gecelım bankada böyle bır oran yok dendı konuşmalar kayıtlıymış ayrıca yanı atıp tutma arkadaşım bıldıgın varsa ver ozelden kımle konuştuğunu bızde burda hakkını verelim ama ben aldım adamına gore muamele yapıyorlar fıkrı saçma senın 600k ıle bır başkasının 600k parası banka ıcın aynıdır, kaldıkı 1 mılyona bıle o oran yok dendı... syg..