zaten müteselsil kredi sözleşmesi imzalayan bilir, imzaları kefil isimleri altında yazılan kısma atarsınız
yoksa sözleşmenin herhangi bir sayfasına attığınız imzanın hukuken herhangi bir hükmü yoktur..
Printable View
bugun tcmb nin sitesindeki anasayfaya girince ilk çıkan slider 23 aralık toplantısı olarak tekrar değiştirildi, e tabiki bu slidera girer girmezde
İthal girdi maliyetleri ve iç talep gelişmelerine bağlı olarak enflasyon görünümünde bir miktar iyileşme gözlenmekle birlikte fiyat istikrarına yönelik riskler devam etmektedir. Bu çerçevede Kurul, enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar sıkı parasal duruşun korunmasına karar vermiştir.
ile karşılaşıyoruz, mesaj mahiyeti taşırmı bilmem.
ahh bana cikacakti :)
akli varsa kimligini aciklamaz
amerika degil burasi,
youtube'a megamillions winner yazin adamlar state'ine kadar acikliyor.
30 senedir ilk defa tam bilete cikti !!
abd dr gecen aylarda tek kisiye 1.5 MİLYAR DOLAR cikti !
this is america ;)
Bana çıksaydı 1 aylık faizini bu başlığın müdavimlerine hediye edecektim ama olmadı :)
Büyük bir zevkle yapardım ve çok mutlu olurdum 1000k altı mevduatı olana da öncelik tanırdım :) başlıktaki arkadaşların bankalarla olan rekabet gücünü arttırırdım :) ama büyük ihtimal bu ikramiyeyi kazanan yeni sevgilim hangi kıtadan olsun diye araştırıyordur şu an :)