turizm bu sene batık olmaz. yurt dışı gelmez ise yerli mutlaka gelecektir. millet fena bunaldı
tabi turizmden daha önemlisi vakalar coşacak. millet takmıyor gerçi artık orası ayrı ama bu gidiş gidiş değil.
Printable View
turizm bu sene batık olmaz. yurt dışı gelmez ise yerli mutlaka gelecektir. millet fena bunaldı
tabi turizmden daha önemlisi vakalar coşacak. millet takmıyor gerçi artık orası ayrı ama bu gidiş gidiş değil.
En güzeli sürü bağışıklığı. Geçen yık hiç bir önlem alınmayacaktı ve sürü bağışıklığı olması sağlansaydı bu kadar sorun yaşanmazdı.
Bu bitiş on yıl önce de vardı on yıl sonra olacak.
Çok da şey etmemek lazım.
Fenerbahçe çok tuhaf takım
o kadar noksan Malatyayı yener oynamıştım iddada , berabere kaldı :halay:
hem kupon gitti, hem burda zarar etmiştim taban olmuştu
bugün yenemez, Antep çok iyi top oynuyor diye berabere kupon yaptım, mal da yoktu, tırsıp vermiştim
Fenerli topçular ölümüne oynadılar resmen yendiler
kupon da gitti, sattığıma da pişman ettirdi
ne tuhaf takım alimınıyumm
bi türlü denk gelemedim
hem 2. sıra garanti gibi oldu, şampiyonlar ligi ön eleme için
hem de şampiyonlukta pusuya yattı resmen
hayatta herşey kısmet
asla yatırım tavsiyesi olamaz
Normal şartlar altında ilk Rus turist kafilesi ülkemize geleli bir ay olmuş olacaktı hemen hemen. Rusya'nın bugünki kararı terminal işleticisi ve sarı kuş için kötü oldu. Antalya havalimanı bir buçuk ay Rus uçağı görmeyecek mesela. Sarı kuş tarifeli olduğu için etkilenmeyecek görünsede daha önce yazdığım gibi bu karar siyasi Rus ayusundan herşey beklenir.
elin gavuruna tabiki daha ucuz ve kaliteli olacak senelerdir ne yazıyoruz burda :he:
anahtarı vermenin tonla yolu var :drunk:
Tam kapanma ile ilgili bir şey yok.
Rusya’dan bir heyet gelecekmiş ve turisti bölgelerini denetleyeceklermiş.
Sağlık alt yapısında bir sorun yokmuş.
bbc.com: 'Rusya, artan vaka sayıları nedeniyle haftada iki sefer hariç Türkiye'ye tüm uçuşları askıya aldı'.
Şimdi bu haber içeriğine göre iş değişir. Sadece charterlar değilmiş durdurulan. Sn el turco isabetli bir karar vermiş olabilirsiniz.
(Bugün fazla yazdım başınızı ağrıttım iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere.)