Biraz ufak at sistem yenilir zararsız enerjiye doğru gidiyor,onlar ise zararl ıunsurlarlan uğraşıyor,çünkü artık batıda biliyor Dünya ve sistemi eski sistem olmayacağını !!!
Printable View
Bence zor çakılır.
450 milyar dölar dış borç var.
Borç alan emir almaya mecburdur.
Adamlar zamanında borç vermiş. Duyunu umumiyeyi tekrar hortlatmış TC de.
Borç, borç, borç === emredersin, emredersin,…
Kılınçtar gelse bu borçlar silinmeyeceğine göre, bu borçlar ödenmeden,
Yeni dış borç alınması (yada emir alınması) durdurulmadan bu iş zor.
Önce 450 milyar döları:
Kim?
Ne zaman?
Nasıl?
Ödeyecek onu bi bilelim.:yes:
bu gidişle Metaverse ile hepimiz pil olacağız , şeytaniye tarikatına ..hahaha insan seçimini yap ... verduranı seç diye bi reklam vardı...
Niye pil olacağız süreç öyleye gidiyor da ondan... ne diyecekler gel gel kartele gel pardon metaverse gel... bak dünyayı kirletiyoruz , dünyayı kurtarmak için fiziksel olarak dolaşma , otur oturduğun yerde , bırak dünya kurtulsun... Bak bunu da deneyecekler demedi deme ... Şeytanın oyunu asla bitmesss , daha önce de dedim onun tek amacı insan yaşar iken ruh ile bedeni ayırıp Tanrı'm bak oyunu kazandım diyebilmektir. Onun zaman algısı ile bizimkini karşılaştırma hatasına düşmeyin. Bize bin yıllar gelen , oralarda farklı algılanır. algılanır ! ölçülmez !!
Yaklaşık 10.60 hedefli bir ters flama olabilir. 11.95 giderse 11.70 hızlıca gelir. Orada tutmazsa 10.60 civarı alır soluğu. Dikkat etmek lazım. Kaldıraçlı işlemden uzak durun. 12.30 üzeri flamayı bozar.
yillarca sektorde inanilmaz bir rekabet, musterilen odemeleri geciktirmesi, telefonlara dahi cikmayan musteriler..musterilerimize girip yari fiyatini vermeler sirf o musteriyi almak icin.ardindan musterinin teslim edilmis urunlere fiyatlar kirmasi..
simdi devir dondu .. sektorde elinde hammadde olan nadir firmalardanim. odemesi duzgun olmayan herkesi kovdum. adam telefon aciyor aynen yillarca yaptiklari gibi abi donecegim sana diyip kapatis o kapatis :)
oh ya..tok satici olmak ne guzelmis.. insallah insanlar akillanir artik. oyle pesin konusup 3 ayda odeme alma donemleri gecti.
Dun akşamdan beri taş diziyor birileri. Sert hareket yarın akşama kadar gerçekleşir. Aşağı ihtimali daha yüksek. Yukarı olursa 12.55 i aştığında eski zirveyi yoklar.