bir stratejisiniz yoksa.... al-sata hele döviz çiftlerinde .... asla !! döviz tradinginde büyük montanlı spekülatörler pozisyonlanma ile trade ederler... spot grafiklerde bunun izlerini pek de farkedemezsiniz...
Printable View
Tabi insan kim kime bakıyor demekten de kendini alamıyor.Alıntı:
"Erdoğan, 'Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dedi"
"Artık mideye değil, kafaya bakacağız"
https://t24.com.tr/haber/erdogan-kar...ermiyor,821528
O S-400 ler buraya ya gelecek ya gelecek. Ekonominin 2 ay daha dayanacak hali yok diyor işi bilen tüm ekonomistler. Hal böyle olunca bu moktan durumu biz mıçtıkta böyle oldu diyecek halleri yok. Alacaklar haziran sonu o füzeleri ABD çeşitli yaptırımları devreye sokacak içerde zaten moktan olan ekonomik durum iyice sıvılaşıp sıvama kıvamına gelince ahanda dış güçler bizi bu hale soktu yoksa biz süper dengeleniyorduk diyecekler. Dış mikraklar olmadan bu moktan durumdan kurtuluş yok anlayacağınız. Yoksa bu moktan durum ellerine yapışıp kalır.
Aksi olursa ne olur yani alınmazsa, ekonomik anlamda yani real sektörde hiç bir şey düzelmez. Borsa en fazla %10 yukarı gider dolar en fazla %10 düşer. Bir kaç ay sonra gerçeklerle yüzleşme vakti geldiğinde borsa %50 düşer dolar %50 çıkar diye düşünüyorum.
Seçim sloganı çaldılar diyenin; S-400 leri alıpta ekonomimize saldırdılar diyeceği günler çok yakın bence.
bu 22 euro altındaki mallarda gümrük vergisi dışında bir de kdv ötv uygulanacıgını yazmış sputnik .Eğer öyleyse hiç bir şey ithal edilemez gibime geliyor. 50 dolarlık bir kitap 360tlye geliyor gumrükte, ee kdv otv ödersem 500-600 tl ye gelir bana.
Investing'deki o durum iki üç aydır var. Ben tam olarak açıklama getiremedim ama Matriks'de ve kullandığım fx terminalinde böyle bir olay çok nadir oluyor.
Investingin veri sağlayıcısı bizim kamu bankaları açıldıktan sonra akşam bizim seans kapanana kadar birkaç saniyede bir spot fiyatın 50 pipsle 100 pips arası altında işlem geçiyor. Ama bunun tek bir aracı kurum tarafından ya da sadece kamu bankaları tarafından yapıldığını düşünüyorum. Birilerine spot fiyatın 1 kuruş altından düzenli olarak dolar satmanın amacı nedir bilmiyorum ama dediğim gibi 2-3 aydır var bu durum.
evet en son seçim öncesi görülüyordu bakalım nereye kadar gidecek bu iş.