bunlarla abd yönetiminin ne alakası var? Fabrikaları kapat tarımı bitir yandaşa vergi indirimi yap 25 yıllık yolcu uçmayan havaalanına garanti ödeme yap diyen trumo/biden yönetimi mi?
Printable View
hırsımı vede hızımı alamadım.
açın şu zeanzııı amunyum
nitrat. asdas. :he:
Dolar bazlı 15 sene geriye düşmüşüz borsada..
Adam hasbelkader 77 den tuprs alıyo 80 den satıyo..Para kazandım oley be taş gibi borsa yok dünyanın en sağlam borsası..
Ulan neyin sağlamı..
Koca koca firmalarımız 1-2 milyar dolar fiyatlara düşmüş..10 senedir hisse taşıyan adam erimiş bitmiş posası çıkmış
trump borsayı tutuyormuşşş..
Ilk bombayi hangi şehir de ne zaman patlatır biden ?
İtibar puanı veremiyorum,düşüncelerime tercuman olmuşsunuz,sarı kafadan önceki ekip başımıza Suriye belasını açtı,bir sürü terör olayıyla uğraşmak zorunda kaldık,genelde demokratlar söylemlerde insancıl görünürken devamlı dünyaya özellikle orta doğu coğrafyasına patronun kim olduğunu gösterme derdinde oluyorlar.
Sarı Kafa,dengesiz olabilir ancak adamın olayı para,patronluk olayıyla işi yok,kendisi de söylüyor zaten,yukarıda da söylenmiş eğer Biden gelirse bizim için tehlikeli bir çok dosya elinin altında,ayrıca yaptırımları biz öderken vatandaşlar olarak,iktidarın aradığı dıj güçler bulunmuş ve hedef kitlesi kemikleşmiş,oy olarak kendilerine dönecek.
Şöyle sağlam bi zengin gelse ülkemin stratejik bir çok şirketini ;örneğin aselsan,tüpraş, tcell ,ereğli vb toptan çoğunluk hissesini 10 15 milyar dolara alır ki hatırlatırım Tansu Hanım zamanı sadece telekom 20 milyar dolardı, burda hâlâ borsa pahalı goy goyu yapılıyor... Tabii ki dibin dibi var ama bu kadar dolarizasyon olduğu yerde 5 dolardan 1,37 dolara düşmüş borsa pahalı falan değildir,net ucuzdur.