-
Akşama kadarki tek mesajımı atıp gideyim. 3 adet Nisan, 11 adet Aralık vade shortum var, Aralık vadede 1944.25 e kadar da satışlarım. Yarın, satışları 2000 e kadar olan son kesimi de yazıp kendi haline bırakacağım. 1900-2000 arasında satış kontrat aralığını 450 ye düşüreceğim, şu anda 900.
1) Net olarak 3. dalgadayız ve 3. dalga tepesini bulmaya çalışıyoruz. Tahminen bu noktadan itibaren 50 puan içerisinde 3. dalga tamamlanabilir.
2) 4. dalga ile 120-150 puanlık bir realizasyon mümkündür
3) 5. dalga ile U30 da 1850-1950 (abartırlarsa 2000) arasında son zirveyi yapabiliriz.
Seans izlemem pek mümkün değil, bu yüzden kademeli İKG cinsinden satışları yazıp bıraktım.
Bol kazançlar Üsküdar yolcuları. Dönüşte Niğde hedefinde buluşuruz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
agustos-aralık 3. haftasına kadara sadece long-flat gittim..çok güzel günlerdi.
son 2-3 haftadır, short-flat gidiyorum.;2 kere short yaptım(trade değil ana poz. olarak).
kısa zamanda 25-30 puan kar oluştu.AHA TAMAM TRENT DÖNDÜ,dediğim anda;dipten toparlıyor ve ertesi gün artı gap oluyor..oluşan 25-30 puan kar ,5-10 puan zarara dönüyor ve poz. bu şekilde kapandı.
bazen 100 kontrata çıkıyorum..o kadar kardan zarara geçmek,sıkıntılı oluyor.
şöyle bir yerden short açıp uzlaşmaya kadar beklemek isterim..herifle 28 şubatta el sıkışmak isterim ama olmadı.:).
-
Sayın ajfa;polemiğe girmek istemiyorum.Bende 20 yıldır tuprs var(merakını gidereyim diye yazdim)..bu fragmancılar ve buhrancılara vakti ile yazdim.Ustüme çullandılar.Bunu da ispat ettirme.Hisse net ailesinde tek nikim ozannn'dir ve 15 yıldır okurum bu sayfaları.Yeterli mi açıklamalarım.YTD
-
Ha zaman zaman fragman ve buhran kelimelerine vurgu yapıyorum ki;benim gibi kaşarlılar değil belki yeni gelen birine faydam olurda her yazılana kanmasın..YTD
-
slm foumdaslar.1720 yı 1000 lemısler bılgınız olsun ustu.1735--1750 der benım kure
-
bırde dıkkatımı ceken son 3 haftadır 8000 uzerı yol almıs vadelı buda kenarda dursun.
-
endeks 100 dolar 2.10 uzerı sevıyedeyız
-
Buradan endenkse bi short salladık ya hayırlısı bakalım