Süper olmuş. :)
Benden başka bu başlıkta iyi excel bilenleri görmek sevindirici.:)
Printable View
Ben birçok şeyi manuel yapıyorum dostum.
PC ile aram berbat ötesi.
Excel bilgim eskiden idare ederdi az buçuk ama şu an hereyi unutmuş vaziyetdeyim diyebilirim.
...........................
Aslında en güzeli (bana kalsa) sizin gibi yetkin birinin yazıcı olması.
Bence BJK Coccinella arkadaımışız ivedi olarak derhal bu geceden itibaren YAZICI olmalı.
ben manule giriyorum ve oldukca zaman alıcı benim için:(
1.2.3. yü hesap makinesi ile hesaplıyorum.o derece eskide kaldım.:(
4.5. olan elbet 1.de olur başkanım. Zaten sizler gönüllerin şampiyonusunuz
Aslında görevden kaçmam ama yönetim tamam derse sadece dereceye girenleri yani yukarıdaki tabloyu senas kapanışında yayınlayabilirim. Kendimin ve ailemin sağlık sorunları nedeniyle seans bitişlerini kaçırabilirim diye düşünüyorum. O zamanlar da mesajlaşarak görevi yine siz devam etirirsiniz olmaz mı pisyedili01 dostum. Sonuçların açıklanmasında süre kısıtı yoksa (geç açıklama) yine devam ettirebilirim. Ya da bu tabloyu kullanabilecek başka bir arkadaş daha göreve talip olursa diye bir seçenek daha aklıma geliyor. Siz bilirsiniz...
Bilgisayar uzmanlığı gerektirmeyecek her türlü yardımı yaparım,gene fazlasıyla zaman ayırırım siz yazıcı olursanız.
Benim stresimin temel kaynağı bu sonuç yayınlamaya işine başladığımda seans kapanmadan yayınlayayım dedim ve hep öyle devam ettik işde.yoksa bence 15-20 dk geç yayınlansa da farketmez de .
Millet şirket toplantılarını sunumlarını bizim burası kadar ciddiye almıyordur.:)
Forumda yazdığım ve sağlığım elverdiği sürece her zaman renkdaşım :)
................................
Başkanım biz aramızda anlaştık.
Siz ve sn Egeduk başkanımda onayladımı devir teslim töreni yapabiliriz.:kahkah:
not:Size ve ailenize çok geçmiş olsun dostum