Finans endeksin 90 binli seviyelere gelmeyeceğinin garantisi var mı? Doğal olarak insanlar düşük fiyattan mal almak istiyor.Yükseliş ise hiç kimsenin beklemediği bir anda başlayacak. O zaman ne zaman? soru bu.
Printable View
Bu gidişle o zaman çok ileriye kaydı bence.
Belki sonbahar ayları.
Virüs işi durulmadan borsalardan hiç birşey çıkmaz .
Arada yalancı çıkış denemeleri yapıp geleni çarpacaklar
Olan bilip bilmeden faizler düşük diye borsaya dalan gariban mevduatçılara oldu.O insanları bir daha kimse borsaya getiremez.
Abd endeksleri yine kan gölü, cidden bilim bu virüs karşısında bu kadar çaresiz mi marsta mikroskobik inceleme yapan dünya 3 aydır bir aşı geliştirmedi.
Faizler düşünce para nereye gidecek diye düşünüp borsaya giren çok kişi malda yakalandı, hisse fonlar 3 aylıkta zarar yazmaya başladı, endeks buralarda tutunamazsa ekim ayındaki gibi 93bine gidebilir koşul olarak daha kötü durumlar söz konusu, kur artıyor, abd in faiz indiirmlerine rağmen dolar 6.21 oldu, tlnin kalkanı faiz olmayınca zor, üstelik henüz ülkemizde görülmüş corona vaka sayısı sadece 1, ölümler ve enfekte olanlar artsa hiç görülmedik yerleri göreceğiz sanki, Dua edelim bizde işler kötüleşmeden şu aşı bulunsun yoksa her yükseliş satış fırsatı 105 binde tüm parayla borsaya girerim diye kurgulamştım şu an ppf can simidi oldu adeta.
Thyao çok uzun zaman sonra tek hanelere geldi havacılık ve turizm sektörleri ciddi bozulmaya uğramaya devam edecek gibi.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya resesyona gidiyor kimse borsa yok 90 bin hayal falan demesin ben artik ciddi ciddi 90 binlerin altini dusunmeye başladim artik. Cidden para kazanma degilde elindeki parayi koruma zamani şuan
NASA'nın potansiyel tehlike olarak sınıflandırdığı 1998 OR2 isimli göktaşı önümüzdeki ay Dünya'ya yakın bir konumdan geçecek. Uzmanlar göktaşının gezegenimize çarpması durumunda global etkisi olabileceği görüşünde.*:)