Yoksa kim ister milli paramizin deger kaybetmesini.
Soyulma, dolar al, diyoruz, vatan haini diyor.
Ille soyacak, kurtulusun yok.
Printable View
Yoksa kim ister milli paramizin deger kaybetmesini.
Soyulma, dolar al, diyoruz, vatan haini diyor.
Ille soyacak, kurtulusun yok.
Bir de algi oyunu tezgahliyor, vatandas dolar bozmaya basladi yalaniyla.
Oysaki son 5 gundur, vatandas 3 Milyar dolar daha almis.
Merak ederim, bunlar gidince, Bloomberg'in yalakalari da gidecek mi ?
Hangi yuzle analistim diyecek.
Yazmamak için kendimi forumdan uzak tutuyorum. Çok derin işler dönüyor. Değerli arkadaşlarım olayın çok çok özetini yazmışlar ancak olay çok daha vahim. Her zaman bu ülkede doğruyu gören ve halkı aydınlatmaya çalışan insanlar ya suikastle öldürülmüşler ya da itibarsızlaştırarak halkından kopararak aşağılayarak çukura atılmışlardır.
Geçmişi iyi bilen aydınlar liderlik yapmaya, halkı aydınlatmaya tövbe etmişlerdir. ( Bu halk padişahlık biat sisteminden çıkmadığından , kim güçlü ise o tarafta olmak gibi gaflettedir ). Tam da güçlünün istediği ortam doğmuştur. Kardeş kardeşe güvenmeyecek, aynı yatakta yatan eşler acaba uykuda bana bir şey yaparmı korkusu yaşayacak kadar paranoyak ettiler bizi.
Milli mücadele her ne kadar milli değerler etrafında toplanarak yapılsa da asgari düzeyde para lazım. Artık gerçek vatanseverlerde ne para ne de milli değer kalmadığına ikna oldukları anda bu işi bitireceklerdir. ( şahsi fikrim olup, rüyalarıma girmektedir. )
Ben şimdiye kadar merkez bankasıyla (ya da kuru kim kontrol etmeye çalışıyorsa, kısaca MB diyelim) her inatlaştığımda kazandım. Şimdi de inatlaşıyorum, ne kadar düşerse kur o kadar topluyorum.
Dağ gibi zararın üstünde oturuyorum şu an ama inadım sağlamdır.
Ey merkez bankası sen mi güçlüsün ben mi, hadi bakalım hodri meydan..
:)
oo gene patates bir gün....
vur aşağı.. son haftan.. :he:
sırada daha ay programı var... :he: :he:
çıkışı güzel olur hem.. çanak içi çanak...
https://i.hizliresim.com/aUFdTa.jpg