E şimdi kim akşam tweti atacak
Printable View
E şimdi kim akşam tweti atacak
abi tweet falan bahane. pala epey yukarı zorladı olmayınca da aşağı saldı.
şimdi ortodoksgilin memed görevden alınsa belli pozlanmaları olanlar satar. piyasa kısa süreli şok yaşar. bu kesin gibi. ama reel ekonomide şirketlerde pek bir şey değişmez.
tek bir başarısı yok.
rusya savaşta, ambargoda, çok sıkıntıda ama enflasyon %10. biz tüm tuşlara bastık anca %60. :Sad:
Grafiğe baktım da Caponya’nın % 12 düştüğü gün, bizim BİST aşağıda gap bırakmış. Bu gap’ın altında debelenip duruyor.
Hafta sonu bile bunca olan bitene rağmen burda ve twiterda simsek başarılı fln yorumları yapılıyordu
Adamın batirmadigi tek bir yer kalmadı
İnanılmaz birsey
Çalışanı emekliyi memuru esnafı sanayici borsaciyi yasliyi genci herseyi batirdi korkunç birsey
Ben ilk kez böyle birsey görüyorum
Ekonomide hersey iyi gitmesi beklenmiyor zaten olmaz da
Biri iyi giderken öbürüne dokunur ya da tam tersi
Böyle külliyen bir başarısızlık dünya tarihinde örneği yoktur.
Bunca şeyi batırdı hadi enflasyonu dizginledi kabul edelim desek enflasyon tek puan bile düşmedi gerçekte
Korkunç ötesi bir durum
Simsek in bu başarısızlığı ilerde ekonomi kitaplarında yer alir
90 yıllarda trabzonspor ünlü bir İngiliz forvet transfer etti
3 5 maç geçti adamdan tık yok 10 maç geçti boş kaleye atamıyor
En sonunda Trabzon başkanı maç çıkışı demeç veriyor gazetecilere campell in durumu nedir soruyorlar
Baskan ,Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı
herkes ağzına sakız etti ama megap çok kötü bir şirket değildi. piyasadaki sıkışıklık yüzünden sıkıntıya girdi. tekstil sektörüne mal veriyordu. ki bunlar avrupaya ihracat yapan döviz geliri olan şirketler. tekstil şimdi çok kötü.
kardemir inşaat sektörü yüzünden çok kötü bilanço açıkladı. ki bu arap eşşeklerinin üç kulhü bir elham gibi ezbere bildikleri bir iş.
orda bile sıkıntı var. kardemir bunları bir şekilde aşar. inşaat demiri akmaz kokmaz. stok sıkıntısı olmaz.
ama işte domino gibi birbirine vuruyor.
https://www.instagram.com/reel/C-20W...t4cGIyeHVjMA==
Halimiz budur