Medyum amuca sen elbet iyisini biling emme uzmanlar bazik beslenin diyo Asidik deðil yani kola yerine sirke içmek gibi. Doðru taraflarý olabilir mi? Ne diren.
Printable View
Medyum amuca sen elbet iyisini biling emme uzmanlar bazik beslenin diyo Asidik deðil yani kola yerine sirke içmek gibi. Doðru taraflarý olabilir mi? Ne diren.
Bist çöküþü THY ile baþlayacak,izleyin bu daha baþlangýç.
[QUOTE=MeDyUm;1821403]Evlatlarýný, sevdiklerini gömdükten sonra, yemeden içmeden uzun yaþamak kimine anlamlý bir amaç gibi gelebilir.
Bana gelmiyor.
Hani bildik fýkradýr...Diyetisyen þiþmanca adama, ekmeksiz, etsiz, tatlýsýz, alkolsüz yani kýsaca tatsýz tuzsuz bir diyet hazýrlamýþ.
Bu diyeti 10 sene uygularsýnýz ömrünüz bir 10 sene daha artacak demiþ...
Adam gülmüþ...
Ýyi de ne iþe yarayacak demiþ.
Doktor da...
- Ýyi ya ömrünüz 10 sene daha uzayacak demiþ.
Adam ,
- O 10 senede gene bu tatsýz tuzsuz yiyecekleri yemek için mi uzatacaðým ömrümü?
Kýsaca: Sadece uzun yaþamak insan için anlamlý bir amaç olamaz...
sirke 500 sene önce içiliyordu birde ada çayý var kötü ve aðýr kokar bu ikisinin ölümsüzlük iskiri olduðunu okumuþtum yarým bardak kaliteli üzüm sirkesi sabah kahvaltýndan sonra su yerine yarým çay bardaðý bir gün atlayarak içilmeli ben bir gün atlamalý geçen sene içiyordum aslýnda bu doðru olabilir üzüm sirkesi 500 sene önce ölümlerin çoðu enfeksiyondan olabilir o vakit herkes handa uyurken at yanýnda uyuyor don kiþot romanýnda bile bu konu geçer birde kan asidik olursa asla kalp krizi uðramaz kalp krizi geçirmez ben öðlen yemek yemiyorum aslýnda en iyi çay beyaz çay bu en tepe Filiz’in evde kurutulmasý ile elde edilir Zihni dinlendiriyor çinde çay 80 derece suya atýlýyor yaný kaynamýþ 100 derece suya atýnca fayda sýfýr içindeki tüm faydalý þeyler gidiyor suda ilk kabarcýk oluþtuðunda suyun yüzeyinde buhar oluþuyor bu buhar sudaki bol oksijen bu uçtuðu an suda iþe yaramamýþ oluyor Çinliler çay iþini biliyor
Cevaba sað ol medyum bey
Sakýn aç karna içme
Mideyi delersin
Boþ vakitlerinde bana dua et
Bununla hayatýný kurtardým say
Bora Bey yazýnýz güzel ve size katýlýyorum tespitiniz çok doðru, zaten uzun yaþamak bu yüzyýlda biraz imkansýz sadece Atlantik okyanusu yada Hint okyanusunun ortasýnda bir adada teknolojiden uzak doðanlar için belki mümkün yoksa teknolojinin olduðu yerde imkansýz bu iPhone iPad lerde ciddi radyasyon var, YouTube da bir ara çok video vardý hala olabilir günde 1 saat bakan ile 11 saat bakanýn aldýðý radyasyon 11x katý olmuþ oluyor, bunu bilen var mý, yok, vatandaþ ekranýn önünde uyuyor yada vakit geçiriyor :)