Şahsi düsüncem r lere talep olmayacagı. şirket bile almayacak. bunun altından kartarlılar cıkacak ve herkes sok yonetim bıerek bunu dusunemedık dıyecek. herkese bol sanslar
Printable View
Şahsi düsüncem r lere talep olmayacagı. şirket bile almayacak. bunun altından kartarlılar cıkacak ve herkes sok yonetim bıerek bunu dusunemedık dıyecek. herkese bol sanslar
R 133 olmuştu bir ara,0.90 yataya sarmıştı,bugün 0.53 yaktı 0.68 oldu,yarın tahtadan kalkıyor,yine yaptık bir delilik tutacakmı bakalım,normalde 0 olması lazım,çünkü bedelliye girersen ana hissenin üstüne hangi fiattan kapatırsa onuda ekleme yapacaksınız,örneğin 0.66+166 oluyor :hi:
Tradingview'da ... TSPOR grafiği ... bölünmeden sonra güncellenmedi arkadaşlar ... lot sayısı aynı kaldı diye biliyorum, bundan olabilir mi ... grafik bu şekilde mi kalacak?
Refabanın matematiği berbat, ayrıca sermaye azaltımı / artırımı işlerinden pek anlamıyor.
27 Haziran Cuma R kapanış 32 kuruş, bölünmüş yeni hisse kapanış 107 kuruş.
1 adet R alan üstüne 582 kuruş ödeyecek ve 5.82 yeni hisse sahibi olacak
Hisse başına maliyeti= (32+582) : 5.82= 105 kuruş oluyor yani spot ile hemen hemen kafa kafaya. Bunların örtüşmesi gerekiyor.
Aradaki 2 kuruşluk fark R tahtasında karanlık oda olmamasından kaynaklı. Nitekim yeni hisse karanlık odadan 2 kuruş yukarıdan kapattı saat 18:00 a oranla.