Printable View
Alıntı: Originally Posted by şahit bozgurt hani rakam sölemicedin. bi kademede sen bi kademede ben varım asdas. :he: Şır şır sesini taa uzaklardan duyar gibiyim asdas zopa geliyo :he:
Secim olur biter Noldu bizim yunan isi Diyalog yoluyla devam Yemeyiz bunlari Ver tabana
hoş geldiniz Alıntı: Originally Posted by ConSenSus SenSor Selamlar, iyi trade'ler.. 3 aydır dengesiz agresif iç ve dış piyasalarda kuruş kaptırmadan all FLAT, Dolar+TL nema nakit geldik bugünümüze.. ... Aylar sonra ilk trade; 1238 orti longlar vadesonu fırsatları hatrına.. Biraz da 1235-6 civarları yazdık, yeni gün düşüğü kovalarsa.. MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK bigşort sen ekim vademi long hep ? burdan bir V yapmadığına göre pztesi daha aşşağısını görmek lazım gibi. 2 vadeden de löng. Var reis
Alıntı: Originally Posted by thebigshort 2 vadeden de löng. Var reis çok abanma pztesi vade sonu
Alıntı: Originally Posted by EMLAK çok abanma pztesi vade sonu o da ona güveniyo zati. :he: yoksa o zencilerin taşıdığı tabut vardı ya. o misal. :he:
Alıntı: Originally Posted by aysumetin25 hoş geldiniz Sağolun, hoş bulduk.. Buralardaydım aslında yazmıyordum ama epey okuyarak takiben..
Alıntı: Originally Posted by şahit o da ona güveniyo zati. :he: yoksa o zencilerin taşıdığı tabut vardı ya. o misal. :he: eli rahat değil yinede. yeni dipler geldi. pztesi zararına kapatma ihtimali var mecbur yoksa aşşağı ekleme yapardı :) 15 lik kanal süper çalıştı. çizin arkadaşlar en iyi sistem budur.