Teknik açıdan bakarsak
Sistem ve teknik artı kapanış der
Ama amaç nanelik olsun
Eksi kapanış bekliyorum arkadeşler
Printable View
Teknik açıdan bakarsak
Sistem ve teknik artı kapanış der
Ama amaç nanelik olsun
Eksi kapanış bekliyorum arkadeşler
Arkadaşlar konu dışı bir şey almak isterim. Evim var Konya'da sitede(site demeye bin şahit ister) yönetici seçim de yapmıyor bırakmıyor da adamin bir nevi geçim kaynağı site. Dört yıl oldu üçüncü kez asansör motoru değişti. Ben zemin katta oturuyorum. Asansör ile zerre işim yok ama ödüyorum. Bir de ısınma sisteminde problem var. Benim oturduğum cephe 5 derece daha az dolaşımda. İki dolaşım sistemi var. Bir de evin değerini rayiç bedel dört yıl önce düşük göstermişler, evi kredi çeken birine satarsam ilerde bankadan yakalayabilirler. Su an iki müşteri vsr nakit alacak. Evi satıp başka bir ev alamam bu büyüklukte ev. Parayla dolar alsam. Kiraya ciksam önümüzdeki yıllarda faiz ve dolar artarmi. Konut fiyatları düşer mi. Engelli olduğum için gezip dolaşmamumkyn değil. bu konuda fikren yardımcı olur musunuz.
fazladan 955 puan pala yukardan kapamış...cuma günü...
J.P. MORGAN, ARÇELİK İÇİN HEDEF FİYATINI 19.90 TL'DEN 31.00 TL'YE, TAVSİYESİNİ NÖTR'DEN OVERWEİGHT'E YÜKSELTTİ..
dikkatli olma zamanı!ARCLK
ev fiyatları düşmez , tüm giderler ortaktır ; asansör kullanıp kullanmamak bişey ifade etmez, en üst kattaki benim koridorum temizlenmesin der o zaman..
evi satıp dolar alırsan bı şey değişmez, faizler artar ,dolar artar..faizler düşmez bı sure..
faizleri tatminkar boyutta yukseltirse dolar düşer..
Uzerıne para ekleyıp baska ev alınması durumu harıcınde oturulan ev satılmaz.