bizde burda kkm den gelecek üç kuruşun hesabını yapalım :)
En düşük kurdan ne kadar giris oldu acaba ?1000k ya 300 k net iyi para
12 civarı giren bence az insan var. Paranın çoğunluğu 13.50 üstü girdi. Yanlışsam düzeltin...
Fox tv de millet karnını doyuramıyorlar ve fakir diyor. Ama dışarıda restoran kafeler ful dolu. Milyonluk evler havada kapışılıyor. Mazot onca zamma rağmen trafik özüne döndü. Millette para çok. Silkelesem hepsini uzerinen döviz, beton ve arsa düşecektir.
İyide aynı para ile yatırımcı dolar alsa yine aynı getiriyi alacaktı. Üstüne alım satım kurundan zararda bile olabilir. 18’e yükseliş ne kadar aşırıysa, 11’lere doğru düşüşte aşırı bir hareketti.
Zaten kurun getirisi faizi aşarsa, kkm’nin bir anlamı kalmıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada medyada sürekli kkmden getiri alacakları sanki yanlış bir şey yapıyor gibi gösteriyorlar.
Adam kkm yapmak yerine gidip dolar alsa kuru yukarı itecek, bu sefer iğneden ipliğe her şeye zam gelecek
Adam gayrimenkul alsa gm fiyatları uçacak bu sefer kiralar yükselecek
Adam tamam yatırım yapmıyorum dese bu sefer kredi verecek para bulamayacaksın.
Yatırımcıyı az bir rahat bırakın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kkm üzerinden sürekli sosyal mesaj verilmeye çalışılıyor doktor maaşının azlığını bile kkm ye bağlayan bir tweet okumuştum cevap yazınca da, arkadaş beni engelledi :) millet 17 den dolar alır hale gelmişti bizim yönetici apartman aidatını 16.50 den dolara bağlamıştı tl mevduat vade dönüşü seviyeye bakmadan herkes dolara dönüyordu böyle bir kaotik ortam vardı şirketler iş yapamaz hale gelmişti fiyat belirlenemiyordu kuyumcular satışı kesmişti gönül isterdi ki ortodoks bir hamle gelseydi ama bir şekilde bir duvar lazımdı bu duvara da kkm dediler