Ak yatırım perşembe cuma ve bu gün dahil 1.3 milyon lat civarı hisse sattı bildiğim kadarı ile hissesi bitti veya bitmek üzere lotları sonrası kim baskılayacak hisseyi merak ediyorum.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ak yatırım perşembe cuma ve bu gün dahil 1.3 milyon lat civarı hisse sattı bildiğim kadarı ile hissesi bitti veya bitmek üzere lotları sonrası kim baskılayacak hisseyi merak ediyorum.
ak yatırımın satışı emeklilik fonlarından çıkıyor daha 4 milyon var
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2e15e4bb04.jpg
Ak yatırımdaki bu malın bitmesi için biraz daha hızlı ve iştahlı mal almaları gerekir.
Bilanço beklentisi Haberi henüz yayılmadı, bir başlarsa zaten tutulmaz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatırım gecen ayın 20 sinde 5.80 üzeri hedef verirken 4 gündür hisse satıyor kime kızdıysa bukadar. Elbet bitecektir lotları.
Sanırım ak yatırımdan satan kişi , geçen koy satışı yapıldığında 3.80 maliyetle alan satıyor. Çünkü adamlar 3.80 el maliyetlendi, buralardan satsa 20 kademe kar , Allah bereket versin[emoji85]
3.80 yabancı hisseyi kapışırken 20 kademe için satması garip geldi hadi düşürüp alacak desek 4 gündür hisseyi 4 üstü tutuyorlar. Garip bir durum belli olur birkaç güne.
Şöyle birşeyde var, 3.80 maliyet ile bildiğim kadarıyla 61 veya 81 bölündü. Yani muhtemelen aralarında 1m alanda , 2m, 3m alanda var. Zaten karda olan malı yapıştırıyor. Ve alıcılar yine yabancı, kağıdı topluyorlar. Güzel tarafıda şu; tahta ogünden bu yana kaç milyon koy satış yedi buralarda tahtayı tuttular. Bilonçoyu bekleyen yabancı burada bu kağıdı tutmaz. Geçen sefer gelecek karı fiyatladıklarında kağıt 4.75 lere gitmişti. Bu bilançoda muhtemelen oraları kıracaktır diye ümid ediyoruz.
Yazdıklarım ytd.
Bilgilerinize
Saygılarımla
Hisse kalktıkça kafasına vuruyorlar sağlam bir alıcı gelmediği sürece zor gidecek gibi....
88 milyon lotu alanlar enayi değil heralde bu fiyatlardan çıksın.Kaldıki bu kadar lotu bir anda çıkarsa zaten tahtanın halini düşünemiyorum bile.Bu kadar lotu alanlara iyi bir bilanço,bilgi yada herhangi bir olumlu vaat vermedikten sonra yatırımcı neden alsınki? Tersinden düşünecek olursak bu kadar lotu piyasadan almaya kalksa tahta 5 gün tavan çekerdi heralde.İnşallah 3. çeyrek bilançosu iyi bir sürpriz yaparda bizimde kafamızdaki soruların bir kısmı cevap bulur..Ben olumsuz tarafından bakmıyorum baksaydım burda olmazdım..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Hisse kalktıkça kafasına vuruyorlar sağlam bir alıcı gelmediği sürece zor gidecek gibi....
Bu işin içinde patron var gibi.Geçmişte LATEK LOJİSTİĞİN durumuna bir bakın isterseniz, orada da patron elinde bulunan kot dışı payları yabancıya sattım demişti. Yabancı ne yaptı çok geçmeden oda elinden çıkardı.Bakın bu şirketin 49.5 ni bir anda halka açmış oldu.
Ha LATEK lojistiğin sahibide o dönemde acayip haberler veriyordu, tvlere çıkıyordu,yok ciro bu kadar,yok şu yatırım,yok bu gemi falan filan.Patron nereden satarsa kar, şirketi elinden mi alacaklar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hissenin yarısı yabancıda hergün hala alım yapıyor yabancı satacağı malı neden alsın zannetmiyorum yabancının satacağını satsa kim alacak o kadar malı ve 3.80 neden toplasın isteseler zaten basarlar 3 lere hisseyi...
Acaba gerçekten alanlar yabancımı ?
Yabancı alıyor almıyor elbet birileri hisseyi 4 üstü tutuyor ak yatırım 4 gündür satıyor onun hissesi bitsin o zaman yön belli olur.
Bu günde gitmicek belli oldu bist yükselişte çoğu hisse yükselişte bu yerinde saymaya devam🤔
Finans dışı şirketler arasında Tüpraş, TAV Havalimanları, THY,*
Pegasus, Petkim, Tekfen Holding, Doğtaş Kelebek ve Ereğli Demir*
Çelik'in net kâr artışının güçlü olmasını bekleniyor. (AK YATIRIM 3 ÇEYREK BİLANÇO BEKLENTİLERİ) böyle iken ak yatırım neden 1 haftadır bu hisseyi satıyor yoksa başka bir durummu var.
Hangi güne ait rapor bu
19/10/2017 yani 1 hafta önce.
euro'da ki bu agresif yukarı hareket dgklb için negatif tek mevzu.euro tekrar 4,20 seviyesi altına gelir ve aralık ayı kapanışını bu seviye altından yaparsa dgklb de yıl sonu ciddi bilanço hareketi beklerim.ancak bu seviyeler pek hoş değil.
şirket euro borcunu tl ye çevirecekti ne oldu acaba
3. Çeyrek bilançosu henüz fiyatlanmadı.Toparlanmanın ilerleyen saatlerde dahada güçleneceğine inanıyorum.YTD..
Endeks 99.000 sonrası yabancı alım-satımları
http://imageturko.com/?di=8YK4
İnşallah sonu YATAŞ gibi olur. bu işlemler boşuna değildir. adam hergün takas analizinde artı kapatıyor.
Doğtaş Kelebek CEO'su Serbes:Turkven ortaklığı ile ciddi bir atılım gerçekleştirdik
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş, geçen hafta sermayesinin yüzde 42,11'ine tekabül eden paylarını BİST Toptan Alış-Satış pazarında satışa sundu. Doğtaş Kelebek pay satışına yabancı kurumsal yatırımcılardan yoğun talep geldi. Pay satışı ile ilgili değerlendirmede bulunan Doğtaş Kelebek CEO'su Ersin Serbes, talebin yüzde 89'unun yabancı yatırımcılardan gelmiş olmasını Türkiye'nin, mobilya sektörünün ve Doğtaş Kelebek'in potansiyeline olan inancı göstermesi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Uzun vadeli kurumsal yatırımcıların Doğtaş Kelebek'e yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Serbes, "Goldman Sachs gibi dünyanın önde gelen yatırımcılarının ülkemize ve şirketimize yatırım yapması bizlere gurur verdi. Şirketimize, sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
"Turkven ortaklığı ile ciddi bir atılım gerçekleştirdik"
Turkven'in 2012 yılında ortak olması sonrasında Doğtaş'ta ciddi bir atılım gerçekleştiğine dikkat çeken Serbes, "Önce Kelebek'i bünyemize kattık. Kurumsal bir yönetim tarzı ile profesyonel yöneticilerin yetki ve etkisi arttı. 2 bağımsız üyenin de katılımıyla etkin bir şekilde çalışan örnek bir yönetim kurulu oluşturuldu. Ciromuzu üçe katladık. Karlılığımız da aynı oranda arttı. Mağaza sayımızı ise ikiye katlamayı başardık; sektörümüzün en büyük ikinci oyuncusu olarak yerimizi daha da güçlendirdik. Fabrika ve sistem yatırımı yaptık. Ekip olarak kenetlendik ve güzel işler yapıyoruz" diye konuştu.
Doğtaş Kelebek olarak yatırıma devam ettiklerinin altını çizen Serbes, "Bizler şirketimize ve markalarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde şirketimizdeki kurumsal yönetim anlayışını geliştirerek sürdüreceğiz. Oluşturduğumuz güçlü yönetim ekibimizle hızlanan büyüme tempomuzun aynı şekilde devam edeceğini söyleyebilirim. Yatırımcılarımızın bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.
Pay satışı sonrasında Doğan Ailesii'nin hissesinde bir değişiklik olmadığı bilgisini veren Serbes, "Turkven'in danışmanlığını yaptığı fonların halen de bir miktar hisseleri var ve Yönetim Kurulu'nda devam ediyorlar" diye sürdürdü
2 gündür 4.15 denemesi yapıp tutunamadı.Bu hacimle tutunması gerekirdi.Bakalım ne olacak..
Çok büyük oyun döndüğünü düşünüyorum,umarım hakkımızda hayırlısı olur güvenimizi boşa çıkarmaz.Bence ya olduğu yerde biraz daha sayacak yada sert sert tırmanacak.Yabancının nasıl bir yol izleyeceğinizi hep birlikte göreceğiz.SABIR en büyük altın kural ama ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum YTD
Yukarı yönde çok sert gidecek, gelen bilanço ile farkı görürsünüz. Yabancı boşuna yatırım yapmaz. Yabancı varsa korkmayın. Onlar para kazanmayı bizden daha iyi biliyorlar[emoji5]
Yılbaşından bugüne
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a2613380b9.jpg
İşlem hacminde bariz bi artış var. Hayra alamettir inşallah.
Ünlü ve Ak yatırım satarken bgc ve yapı kredi alıcılı.
Her zamanki işlem, gün içerisinde artı aç, artı devam et sonra geri ver, tipik mal yıkma hareketleri.
Kelebek 🦋 aldığım fiyata bir gelsende senden kurtulsam.
şu an itibariyle 1.350.000 kemiksiz alım yaptı turşusunu kurmayacak ya