Buradan yüklü almalari iyi olur önu açılır hissenin birazda kynin elinden malı almak lazım...
Printable View
Bu hissenin bu hikayeyle ederi bu değil..
Yeterince hisse toplayamadilar diyince ses buradan degil twitter dan gelmişti..
Küçük yatirimcilar:) büyükler 10 kazanacak ki sana 1 kazandirsinlar..
Umarim istedikleri olmuştur yoksa hayalindeki yere gitmesi için daha düşük rakamlarida görebiliriz..
Yada acun gibi gemiyi terkeder bizde kaderimize razioluruz herzamanki gibi..
Kimin nereden nekadar aldiklarini
Kimin aldigini adresine kadar biliyorlar..
Bu işe girdiğimiz de elimizde 1 lot dahi yoktu diyenler doğru diyorsa.. Ve tahsisli de gerçek olmayacaksa ve borsaya yatirilan paranin firmaya katkisi yoksa ve bu firmanin gerçekten sahibi olacaklarsa bişeyler yapmalar lazim di mi!
Eşleşme .65 hadi yine iyiyiz
O zaman haber yapacaklar kapta
Herkese hayirli cumalar..
Dualar kabul olur derler cuma günü
Bugün + da kapatsın kagidimiz
Aramizda mazlumlar mutlaka vardir
Onların yüzüsuyu hürmetine yaRABBİ..
Senden gelecek hertürlü iyiliğe ihtiyacımız var.. Sen duaları kabul edensin.. amin
Işlem hacmi mil oldu herhalde tabanı bozdu saat2 de 70 yapaydı
638374 hisse toplam 408.559,36.-tl işlem oldu.adamlar güzel aldılar ky dan.ytd.
kapattıgında 0,64 alıs 0,66 satıs taydı.
Yine silkelediler bu sefer işlem hacmi bayağı yüksek inşallah ıyi olur dileğiyle
65::::::...
Tabana yazanlar gözünüz aydın, hepsini almışlar...
Satan ve satmaya devam eden kim..
Alan ve almaya doyamayan kim
Selefon senin markada da trnsk da hissen varmı acaba
Bu kadar kagidi ky satamaz..
Alanda ky olamaz..
Ozaman bir iç hesaplaşma var demek ki..
Umarım *benimki* kazanır
Eşleşme artış varmı
Pekala markada niye taban olmadı ben anlayamadım bu işten birşey oda spk onada olumsuz dedi
spk da şirkette onanmama nedenini açıklamıyor.yeniden başvuru yapılacak deniyor.bu da onanmasın diye yapılan başvuruymuş gibi algılanıyor.ky elindeki hisseleri almak içinmiş gibi geliyor.ytd
Ne iş marka %5 düşerken trnsk misliyle kat kat daha fazla düşüyor
Çünkü burada yığınla satmayın.. Bekleyin.. Deyip de kendi satan birsürü boş adam var... Ve tahtanın sahibi yok.. Sahibi olsa koyar biyere 1 milyon lot düşmesini engeller.. Ama yok.. Olan benim, senin, onun lotlara oldu. Durum bu..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarar çok beklemekten başka çare yok..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Markayla trnsk arasindaki fark bu..
Markanin sahibi var
Trnsk nin yok..
Yazık günah ne diyeyim bulaştık belaya kim bilir ne kadar sürünürüz buralarda kendime çok kızıyorum geçmişde bu pazardan canım çok fazla yanmışdı gene neden bulastım çok uzun zamandır bu pazara bakmazdım lanet olsun
transturkun sahıbı var olmasa sabah tabandan o kadar hisseyi kim alacak ky satarken.yalnızca yokmuş imajı veriyor.ayrıca biz yakın izleme pazarındayız o başka pazarda.sabah istese tabanı bozmazdı satmak isteyenlere yine fırsat verdi.ytd.
eşleşme kaçta.
satıcı kac lot esleşen kac lot.
Düzelme bekliyorduk ama heralde akşama doğru belki
ben bunu yazdım kızdılar.mine hanımda kızmıştı.bu tahtanın sahibi faruk dur.kim nederse desin.dün airforce demişti ky bugün tabana yazacak yazdılarda.kimse bu durumda ortalam düşürmeye çalışmaz.bakın yeni başvuru olursa para bankaya yatacak dekont spk gösterilecek spk da onaylayacak.fakat olan ky olacak.sabah tabanı ky bozmamıştır.burada eşleşme yazdınız kimse satışı iptal ettimi hayır.ytd
Bu kadar lotu satan ve satmaya çalışan ky mi diyorsunuz.. Eğer değilse sonun başlangici olur