Hayırdır kardes üslubuna dikkat et midas veya isik menkul un sahibi ben miyim?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayırdır kardes üslubuna dikkat et midas veya isik menkul un sahibi ben miyim?SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bırakın bu işleri dersen bana cümlenin muhatabı ben olurum. Bıraksınlar bu işleri demen gerekirdi. Neyse kusura bakma niyetin oyle değilse problem yok. Zaten göreceğiz etkisini zamanla yeni durumunSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurumlar komisyon almayacaksa nerden para kazanacak?
70milyon lot dolaşım da hisse var ve islem hacmi 600bin lot anca olmuş.
Pek ilgi alaka kalmamış anlayacağınız
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Aracı Kurumumuz kadınlar günü özel yayını olarak TV Oyuncusunu Youtube kanalına çıkarıyor, her yatırımcının izlemesi gereken bir yayın olacak sakın kaçırmayın.
Piyasada 0 komisyonlu aracı kurumlar var olma savaşı veriyor bizim değerli aracı kurumumuzda paraları oyunculara celebritylere dağıtıyor.
Herhalde popüler kültüre oynamak istiyor yöneticiler.
Syg.
6.83 gösterdi. İnanılmaz
Sıkıntı yok , borsa böyle ucuz numaraları çok gördü, 5 lerden 3,5 a inen ismen 8-9 ay sonra 21 leri gördü , operasyon tarafı çok iyi bugünde halka arz açıklandı dehşet komisyon alacak birde efeler çiftlik var , tahtacı itinin ucuz mal toplama ayakları bunlar , hacimlerde iyi bozulmadı ismen mesela çok kötü bu bozmadı , bedelsiz ve nisanda mali tabloya kadar çift haneleri kesinlikle geçecektir bence , bu hareketlere uyupta mal kaptırmayın bence ,
Dün 7.13 ort ile verdiklerimi bugün 6.97 ort ile alınca sevinmiştim.. Şu yaptıkları gerçekten garip.. Günlükte EMA50 altında hiç kapatmamış bu seviyede 6.80 civarında şu an için.. Yarın seans açılışında panik satışı ile devre bile kesebilir, sakin kalmakta fayda görüyorum.. 2021 yılında yaklaşık 200 milyon lira komisyon, 100 milyon lira faiz, en az 15-20 milyon lira halka arz geliri olacak şirket şu an 680 milyon liraya satılıyor.. Eurobond, kas, ıvır zıvırları saymıyorum..
Bedelsiz bitinceye kadar bu saçmalıklar devam edecek ,
75 milyon daha tahvil ihraç ediliyor ( talepe göre 100 milyon olabilir )
Faiz oranı biraz yüksek geldi bana.
Guzel bir KAP geldi.
İşlem Aracılığı Yurt Dışı Pay ve Diğer Menkul Kıymetler için faaliyet izni talebiyle 24.02.2021 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
Saygılarımızla
Sunumda çok güzel olmuş faydalı bilgiler var, okumayanların göz atmasını öneririm.
Olumlu haberleride paylaşmak lazım, olumsuz bişey olunca ilk kez gördüğümüz adamlar koşa koşa haber vermeye geliyor.
https://twitter.com/hilmibozdag_/sta...34058926804999
Hilmi hocamın önemli gördüğü yerler.. Kendisi her noktaya dokunmuş, şirketimizde sağ olsun çok ciddi bir şeffaflık ortaya koymuş.. Özellikle ISMEN/INFO hacim rasyosu takibinde gördüğümüz mükemmel oranların birebir sebeplerini görüyoruz.. 2021'in ilk 2 ayında 6800 hesap açılmış.. Gerçekten harika, bu işin sonu nereye varacak nasıl bir şirket ortaya çıkacak öngörmek zor.. Tüm ortaklarımın çokça para kazanmasını diliyorum, saygılar..
Şu forumda sürekli mevcut gelirler üzerinden tahminler yürütüyoruz fakat şirket hesaplarda olmayan farklı kalemler ekleyerek hepimizin hesaplarını şaşırtacak gibi gözüküyor. Yurtdışı hisse konusunda eğer cazip bir komisyon oranı sunulabilirse bu bence hiç azımsanamayacak bir katkı sunacaktır, bunun yanında son durum ne oldu bilmiyorum fakat tradingview konusu da eğer info üzerinden yapılacaksa o da ayrı bir katkı yapacaktır. Halka arzların ise hepimizin beklediğinden daha fazla sayıda olduğunu sunumda görmüş olduk. Eğer spk hızlanırsa 6 halka arz ciddi bir katkı sağlayacaktır. Sn hilmi bey twitter üzerinden çok detaylı bir paylaşım yapmış kendisine de teşekkür ediyorum. İnfo belli ki hedefi çok yükseklere koymuş ve adım adım hedeflerine doğru ilerliyor. Bize de bu süreçte zalim tahtacıyı mazur görüp önümüze bakmamız gerekiyor.
Bu şirket büyük işler için yolun başındadır demiştim bir kaç kere. Yurt dışı işlemleri Sn Murat Tanrıöverin geçişiyle beraber değerlendirin. İlk geçtiği gün yazmıştım kendisinin çok büyük bir yurt dışı işlem yapan müşteri portföyü vardır info kesin yurt dışı işlemi başlatacak diye bu oldu.
Ve dünkü sunum
Bu kadar harika bir sunum boşuna yayınlanmaz
Yatırım bankacılığı yoldadır ve bu bütün hikayenin sadece ufak bir kısmıdır :)
Sunumdaki verilere bayıldım. Ancak şunu eklemek lazım yeni açılan yüksek sayıdaki hesabın önemli kısmı halka arzlara iştirak etme amaçlı açılıyor, ancak hesap hesaptır ve infoyu duymaları/ burada hesap açmaları bile yeterlidir.
Benim 4 aracı kurumum var ama her sorana ısrarla info tavsiye ediyorum. Bunu hissedar olduğum için değil gerçekten de çalıştığım en iyi kurum olduğu için yapıyorum. Böyle devam ederlerse tabi ki işlerini önemli ölçüde artirmalari sürpriz olmayacaktır.
Pandemi sonrası yeni irtibat büroları açılacak olmasını da önemsiyorum, güzel bir bilgi şirketin stratejisi parabolik büyüme, fiyatı da öyle büyür inşallah.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavaştan geri dönme vakti geliyor. Bakalım bu kadar ky ile nasıl götürecek kağıdı
Yine alt pazarda kalmışız
Alt pazardaki şirketlere bakınca çıkamamız çok komik .
Songür beyin twitine bakınca traidingview olayı için “o sürpriz ay başında inşallah” demiş
Artık bende doğru olduğuna inanmaya başladım.
Bu tahta diğer aracı kurumlara göre biraz oyaladı umarım hareket yakında başlar
gedikte çok gitti info yavaşladı bakalım sermaye artımından sonra ne olacak pazarı bi değişsin belki o zaman hareketlenir.. yordu bizi..
Normal pazara geçişi bile fiyatlamadi son günlerde o da biliniyordu demek ki bir satış dalgası ile alırız dedilerde yav ben hala zararda sayılırım fiyatı artırmadan elimdekini almaya çalışıyor utanmadan sark kurnazlari sizi, basit spek patron oyunu işte
Spek patron kağıdı olmaman lazım senin ama öylesin 8,20 den 6.83 e içsel bilgi olmadan düşmen zordu nasıl başardın o kadar pazar değişikliği ,bedelsiz ,tranding wiev vb bir sürü beklenti sonuç ky nin 3 kuruş parasına nasıl cokerizle bitiyor yazıklar olsun Info sana
Ne kan emici yaratikmis sın daha yeşil bile yakmadin azıcık adam olun spekmisin patronmu ne haltsan sırf itibar için bile geride kalmaman lazım ama vampir gibi ky ye çökmek kolay tabii
Hacimler 4 çeyreğinde altına düştü. Bu testere piyasası ve coinlere kaçış bizdeki hacimleri perişan ediyor. Acil volatilite şart.
Bgc Partners satıcıydı bugün bedelli sonrası aldıklarını verecek gibi, 10 kademede yaklaşık 250 bin lot, tek kademede 100 bin lot civarı bekleyen emirler gördüm ki bu tahta için alışıldık durumlar değil. Bu mal değişimleri belki de karın ağrısının sebebidir, göreceğiz
Sen alt pazardasin bu neyin işlem hacmi sanki satsam hisse alabileceğim 1.5 gün dezavantaj var kendin alıp kendin satıyorsun. Kan emici vampir bir grup seni
Kendi salaklıkları hocam. Hisseyi süründürerek daha çok ky topladılar şimdi ne yapsak da ky leri döksek diye uğraşıyorlar. Zamanında götürselerdi kendileri de kazanacaktı.
Eşek eskiden en iyi klavuz muş yalnız Info eşeği kervanı komple çalmaya çalışıyor kendine yapma derim şöyle yap, İyi eşek ol ve doğru yolu bul.
Genel kurul tarihi açıklanmadı mı yoksa ben mi kaçırıyorum? HDFGS genel kurulu haftaya olacak ve geçen yıl bu haftalarda yapılmış bilgisi olan var mıdır? Peşin teşekkürlerimle
Eşek aracı kurumda bir şey yok iyi polis kötü polis yaptı iki gündür kötü polis sattı Info esegi aldı iki günün özeti .