Amca bizi terketti galiba
Printable View
Amca bizi terketti galiba
Bu kadar sürekli düşen bir kağıt kesinlikle borsada yok.Rezil ettiler ve rezil olduk. sebep olanlara ve k.y. üzerinden malı götürenlere YUH olsun.Sabancı sülalaesi attığınız kazıklar burunlarınızdan fitil fitil gelir inşallah.
düşüşe devam.İn allahın belası kağıt in bakalım.5.10!a indi.4'lere inmezsen indirmezseniz namertsiniz.
Evet piyasalar gerçek yüzünü gösteriyor dediğim gibi borsa döviz ters orantılı oldu ekonomi uzmanı değilim ama bunu bilmeyecek kadar cahil de değilim çok dakka dubarra dönüyor Allah hepimizin yardımcısı olsun siyasi olarak demiyorum ama idarecilerinde işi zor
Anlaşıldıki değerli ortaklar rezil kağıttan kaçma peşindeler.Bende lanet kağıttan değil ama sayfadan uzakalaşıyorum.sağlıkla kalın.
Sinirimi yazmakla azaltacağım herhalde.Hale bakarmısınız 17.33 itibariyle 4'lü kademeye indik.Hiçbir müsbet faaliyetini duymadığımız ne yaptığı belli olmayan bir sahtekar çimento şirketinin kağıdında olmak gerçekten çok üzücü.Afyonlu arkadaşlarımızdan böyle bir fabrikanın var olup olmadığını varsa çimentomu yoksa başka birşeymi ürettiğini öğrenmek istiyorum.%6'ya yakın düşüş.Kına yakın mirasyediler
Piyasaları takip etmemek için kendimi TV de maçlara verdim dün akşam cim bom da hak etmediği yenilgiyi aldı yaw hiç bir şeyden zevk alamaz olduk ne olacak böyle halimiz çarşıya gezmeye çıkıyorum gezdigim yerde vitrinlere bakarken ihtiyaç zannedip para harcıyor eve gelince aldığım şeyin o kadar da acil olmadığını görüyorum camiye gidiyorum çıkışta hayır için para isterler yok böyle olmayacak paramı bassam acaba o işten de anlamıyorum ki ne yapsak acaba
Kardeş zarar çok mu fazla? Mutlu olmak dünyada en güzel şey. Borsa senin mutluluğunu alıyorsa bırak gitsin. Yaş kac bilmiyorum ama ben daha gençken borsadan para kazanınca mutluydum kaybedince mutsuzdum ve çoğunlukla kaybediyordum. Baktım olmayacak zararına her şeyi satıp ciktim. 3 sene ara verdim. Kuş gibi hafiflemistim. Sonra tekrar girdim. Bu süreçte kendimi motive ettim. Tabi biraz da işi öğrenmiştim. Şimdi rahatim.
Afyona gelince hiç korkma. Arkası sağlam ender şirketlerden. Sadece sabır. En kötü birkaç sene sonra para kazanarak çıkarsın. 2008 krizini yaşadım ben. Bittik öldük dedik sonra kağıtlar 4-5 sene içinde 5-6 katına çıktı. 1.81 maliyetle aldığım ege seramik 0.38 e kadar düştü krizde. Sonra kağıt 4'leri gördü. Kafana takma kardeş bu da geçer. Bu ülke neler gördü...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah bende borsada eskiyim yas 54 2010 yılındaki efsane yükselişi bekledim yakaladım ancak ihtiyactan elimdekilerin %75 çıkardım geriye kalanla avundum şimdi yine ihtiyactan elimdeki malın çoğunu vermek zorunda kaldım yine tarih tekerrür ederse sevineyim mi uzeleyimmi onu bilemedim artık ne gelirse herşey olacağına varıyor nasip neyse gölge misali kovaliyorum kaçıyor kaçıyorum kovalıyor o yüzden artık akışına bıraktım
Günaydın.yeni bir gün yeni bir seans yine spek yukarı taşıma görüntüsü verip mal kazıklama gayretlerinde.Tabiki speklerin bizzat rahmetli ağanın k.y. düşmanı mirasyedileri olduğunu biliyoruz.Üretimin dışında ne kadar k.y. söğüşleyecek numaraları varsa deniyorlar.
Keşke mahcup olsam diyorum ama maalesef haklı çıkıyorum
Hacim iyi gibi ama Rabbisi bilir.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.Spek efendiler endekse rağmen k.y.cıya mal kazıklamak için yukarı bir hareket vermış havası vermeye çalışıyor.Gelmeyin şu lanet heriflerin oyunlarına dostlar.
Bu sefer kork benden afyon...
Günaydın.rezil kağıt biz dosttan arkadaşdanda etti.Sayfada kendim çalıyor kendim oynuyor gibiyim.Arkadaşlar nerelerdesiniz allahaşkına.Tavan tavan gitmeye başlayınca (!)sayfaya atlamışsınız ne faydası var.Hoşçakalın.
Eldor günaydın ☀ Afyon a günlük bedduamızı edip güne başlayalım vira bismillah
Günaydın kardeşim.Aynı duygular ve küfürlerle başlıyoruz güne.Birde benim KALKINMA kağıdıyla derdim var.1 sene önce 6 liraya sattığım kağıt bugün 50 lira olmuş.15-20 gün önce tüyo almama rağmen bu lanet AFYON kağıdını satıp dönüş yapmadım.Borsa bir kumar tutturursan köşeyi dönüyorsun.Sağlıkjla kalın.
Abi insan korkuyor bana da ne hisseler geldi cesaret edip satmadım kismet diyorum. Ne yapalım
Aynı duygu ve düşüncelerle bilmukabele güne başladık ve devam ediyoruz...
Bu yapı krediyle merrilin derdi nedir sat sat bitiremedi ********ler her gün satıyorlar...Bedavaya mı verdiler bu adilere.
Ek 20396...An itibariyle görünüm
Bence kendi aralarında anlasarak alışveriş yapıyorlar gibi geliyor bana biri afyonu satarak düşürüp diğeri başka hisse satarak düşürüp fiyat düşürülerek milletin elinden toplama gayreti olabilirmi ne dersiniz
Yine doviz borsa dogru orantili oldu bi taraf kacacak ama hangi taraf benim sahsi gorusum kisa vade de bist yukari kacacak gibime geliyor sahsi kanaatim kesinlikle ytd degil
Bir yılı geçti afyonla, bir hisse hiçmi değistirmez huyunu çiķan endeksi ipleme düşen endekstede çok çıkmış gibi en önde sen düş spek bir bırak bu gt ayaklarını...
Kiyamet koptu herhalde
Allahdan bulun rezil AFYON patronaji ceosuyla spekleri. Bizim uzerimizden edindikleriniz burnunuzdan gelsin.battiginizo duyarsam inanin kaybettiklerime hic uzulmiyecegim.
kaybedenler kulübü afyon , ufakları tepeleyen , büyükleri tepesine cıkaran , şirket fakirden alıp zengine veren robin hin oglu hin , hangi kademeden alırsan al eline verir varın la yogunla paçal yaparsın maliyetim düstu dersin , o gene seni eksininin eksisine sokar da sokar , irerde birgün borsa tarihi yazılırsa bu hissede orda bu şanlı geçmişiyle anılacaktır belki.....
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.Hızla düşüşdeyiz herhalde.4.80'le açtılar seansı.Endeksde aşağı doğru hızlandı.Kalkınma 60 lira oldu.Gelde kahrolma.Spek daha doğrusu patronlar nedense endekse paralel hareket ediyor havası vermeye başladılar.Sanki endeks sürekli çıkarken çıkmış gibi .Hızla 4.87'ye çıkarıp 4.80'e indirdiler.3.87 bugünkü dip kademesi.herhalde oraya inmeyiz.
Evet simdi daha iyi anladim forumdaki yazismalarimizin da etkisi oluyormus
2 lere indirmezseniz ..........................................zehir zikkim olsun en sevdiklerinizin acisini yasayin
Spek beceriksiz k.y. düşmanı patronlarından aldığı talimatla endeks aşağı rezil kağıdı aşağı endeks yukarı rezil kağıdı yukarı hareket ettiriyor.Adama endeks rekorlar kırarak yukarılara çıktığında neredeydiniz diye sormazlarmı.
Allah bu ********lere acının en büyüğünü yaşamayı tez zamanda nasip etsin.Hergün her saat her dakika her saniye böyle beddua ediyorum bu ********lere.
Gunaydin.ne oldu hani endekse paralel gidiyordunuz allahin belalari.endeks 1000 puan yukarda rezil kagit yine sürünüyor. Rahip salinmazsa %20 asagi ineriz.
Bence Çıkışa az kaldı?Ya sabır....
İnşallah RAMUNRA kardeşim.Çok bekledik çok ama bugün papazı çıkarmazlarsa bizde papazı yeriz .
Papaz gitti bizde gidelim....
TÜRKİYE nin haline bak, her bir olaydan medet ummaya başladık.