Tahta yapıcı bile o çıkışı yapamazdi, helal :)
Printable View
Eee hadı daha yeni bucuk yıl önceki arza geliverdin... Dollar Euro bakarsak o zamandan bu zamana kadar daha tlden zararda halka arz fiyatindan.....simdi onlar için asıl beklemek başlıyor ve her düştüğünde alanlar içinde, ne kadar kar ile memnun kalıp mantıklı çıkış zaman beklemek. Durmak yok yolla devam daha yolumuz yeni başladı açılmaya.. YTD Herkes kendi aklını kullansın bildiğini yapsın lütfen....çok ekmek yedik hamdolsun daima şükürler olsun.dahada yemeye devam...Birkaç hafta önceki düzeltmey al sat yapıp yola devam hayırlısıyla ufak ufak inşALLAH..
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2bucuk yılki halka arz olacaktı :-) kusura bakmayın SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar hâlâ temettüyle ilgili açıklama yapmadı.
bu yıl temettü az gelebilir.bildiğim kadarıyla devlet korona sebebiyle karlarının en fazla yüzde 25 dagıtabilirisn demişlerdi.önceki yıllarda yüzde 80 civarını dağıtmıştı.
İzlediğim kadarıyla bir şirket yüzde 25'ten faza temettü ödemesi yapacaksa fazlasını Eylül ayından sonra ödemek şartıyla bunu yapabiliyor. Tekfen bu yüzden böldü temettüyü.
garip bir sessizlik var
yarım saat e toparlar...ytd...
Kapanışta bastıkça bastı şu kalan 2 günde bir temettü haberi gelse çok iyi olacak...
ucuz kaldığını düşünerek geldik yine. YTD
eskiden bu zamanlarda temettü açıklardı bu sene niye açıklamadı acaba...yönetim mi toplanamıyor acaba...
Temettude yasal karın yüzde 25 üstü veremiyor.yeni kanun gereği korono sebebiyle ondan ne yapacaklarını düşünüyorlardı.bence ondan geciknede genel kurulRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel jurul haberide düşmedi var bir karın ağrısı
genelkurul falan yokmu ne oldu bu limana ruslarmı işgal etti
kşmse kalmamış maşallah limanda
halka arz fiyatını geçemeyen tek kağıt liman kaldı anlamak zor???
Benim anladigim ya da teorim su sekilde. Bu Albayraklar limani kiraladi mi kiraladi. Bizlere %33 unu kakaladi mi kakaladi. 7lere dusurup 15 lere yukseltip arada kazaniyorlar mi kazaniyorlar. Halka arz fiyatini neden gecirtmiyorlar cunku belli bir zaman sonra dusuk fiyattan toplayip borsa kotundan cikmak amac olabilir. Fiyat ne kadar dusuk kalirsa son 1 yillik fiyat ortalamasina gore gore kottan cikip o fiyattan hisseleri geri alma imkanlari olur. Borsada kaldigi surece arada kazandiklari, arz sirasinda kazandiklari, temettu ile kazandiklari yanlarina kar kaliyor mu kaliyor. 15 lerde satip, ortalam fiyati 7-8 lerde tutup sonra uygun zamanda kottan cik. Limani devlete iade et. yada olurda hukumet giderse ellerinden alinirsa en azindan sorumluluk olamaycak gibi. Bu benim komplo teorim. En kotu zararda dogru durust ofisi bile olmayanlar 3 e 5 e katladi. Bu limanin durumunun baska nasil bir aciklamasi olabilir fikri olan yazsin.Bu liman gitmeyecek anlasilan. Bu donemlerde gitmiyorsa daha ne zaman gidecek. Ha 7 lereden alan %100 kar ettim diye seviniyor ama 18 20 lerden alanlar ne yapsin hemde donemin basbakaninin alet oldugu halka irz sonucta. Neyse ya sabir.
liman liman adı üstünde albayraklar .gurubuna hissesiine sahip hisselere girmeli bunlar hep çakal vur kaç vur kaç.15 ten sat 7 den al
evet çok zor hisse size katılıyorum nevzatww ama az kaldı bence bu sene temettü verirse çok iyi yerlere gelecek halka arz fiyatını gececek ama genel kurul ve temettü haberini bekliyor...bakalım 6 aylık bilanço nasıl gelecek...
vay be kimsecik kalmamış. bana yüklediler malı .ortadan kayboldular vay be .senin liman gibi.batasın bitesin .patronlarında sürünsün ey liman.ne genel kurul var .ne haber var bat ulan baride batı gitti diyek.
arkadaşlar karadenizde büyük büyük bir fırtına koparsa .şu trabzon limanını ordan söküp atarmı .ama sahipleride orda olsun yahu
2019 genel kurulunu 2020 ile ortak yapalım nasıl olsa 6 aylık bilanço geliyor sende tık yok haber yok
evet haklısınız nevzatww...hala genel kurul yok temettü yok...nasıl olduysa bugun tavan yaptı...bekliyoruz
bu arada şimdi bilanço geldi bence gayet güzel böyle bir dönemde...borçlar azalmış özsermaye artmış en önemlisi net esas faliyet karı bayaga artmasına ragmen net dönem karı 24 den 17 ye düşmüş...bence çok iyi bu dönemde...bugünü tavanın sebebi az çok belli oldu şimdi...
newzat neşesinden ne yazacağını şaşırmış. kasap sevdiği deriyi yerden yere çalarmış o hesap ..
2019 2. çeyrek 19 milyon
2020 2. çeyrek 16,6 milyon
TLMAN 2. Çeyrek Net Dönem Karı 17,661,877 TL böyle dönemde bu bilanço süper şimdi 200 bedelsiz ver de sevelim seni limannnnnnnnnnn
borsa uzaya gitti sen çakıldın kaldın .çimento şirketi dersin mubarek üzerine beton dökülmüş
.çakıl oraya yapış yapış kal .limantrabzonun dalgaları belki seni ordan hakarinin tepesine sürükler.limannnnnnnnnnn.
kimsecik yok ben varım birde .spek .efendi.var .ama şerefliyse .tahtaya sahip çıkar spek .benden söylemesi
ohohoh kimse kalmamış spek sen ve ben hadi gari tahtay oynat biraz yoksa .tahtaya giricem 10 000 lotla ona göre varmı bedelsiz spek sen kokuyu almışsındır bu gurup uyuz anca bedelsiz götürür hisseyi ben 200 bedelsz bekliyorum limannnnnnnnnn kim tutar seni genel kurulda kaynadı ne iş ya
Ben de varım nevzatww çalıların arasında bekliyorum...1 tavan daha yakışır kağıdımıza ama bekliyoruz ...bu temettüyü bu sene ödemeyecekse açıklasın artık bu nedir yahu ayıp artık
newzat 14.15 altında kapattırma. bin lot birine aldırdım. 14,05 ortalamayla..
100 kağıt karı görünsün neşelensin dırdır etmesin
oooooooo hoş geldiniz canlar yahu kimse yok diye sitem ediyordum masallah çalıların arkasında gizlenmiş bekliyorlar dostlar .bu hareket bedelsizlerin ayak seslerimi canlar.genel kurul olmadı .yemmettü açıklanmadı gelsin bom ba haber 200 bedelsiz ha gayret yada limanı 50 üstüne atın atında çok geç kaldınız.
13.67 değil ..13.87 kapatmış.
yarından umutluyum bir şeylerin kokusunu aldılar sanırım... kapanışı iyi yaptıklarına göre...
ah ah beceremedik 13 .50 gösterdi daldık 13 55 den alamadık ******** öyle hızlı gittiki 14 .50 den azda olsa yine aldık.sana artık kızmıyorum trabzon limanı aslanım.sen böyle güzel bilançolar gönder.seni fark eder birileri senide yukarı götürürler .yakındır üç haneler her sey güzel haberlere bakar .sende var bir işler yakın takipteyim.hedef yüksrk .fener ve liman.efes avisa .masallah bu düşüte kale gibiler .yabancı hele satmıyor alıyor hadi bakalım
Yıl sonu geldi, temettü açıklaması yok, genel kurul yok. Kansız bunlar.