Üstelik borsanın bedelsiz potansiyeli en fazla olan şirketi,sermaye 100.bin öz sermaye:123.640.000.tl yani bir hisseye 1,236 adet bedelsiz verme gücü var,bu oran egeen'de 173.adet.
Printable View
Size katılıyorum 1.sırada bedelsiz adayı
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bfren -konya favori
Karton konya plase
Göltaş- işbir süpriz
Benim sıralamam günaydınlar 😊
Bedelli süreci başlamadan önceki Hisse fiyatının yaklaşık 2 katına kadar düştü. 185 * 2= 370 TL
12:55 seansı özeti..
ortaklar biraz uyanmış gibi..
"öyle fazla tabandan verecek malım yok, alacaksan YUKARI gel " diyor..
Bİ SABREDİN (sabırsızlar)
Insan bildiği şeyi sormaz. Bende talimat verdim ve bekliyorum. Taban gidecek, satamayacağım diye forumda dert yanmıyorum. Madem taban endişen vardı rüçhanlarını daha önceki günlerde dönüştürecektin. Son güne kadar bekle, rüçhan uçarsa satarım diye pozisyon al, sonra taktik tutmayınca dümeni çevirip bana şekilli laflar yap. Güzel kardeşim, soru sordun, cevap yazdık. Bilmeyen sorar, bilen cevaplar ve konu kapanır. Ama meseleyi başka yere çekiyorsan ben oraya gelmem. Bol kazançlar.
Benim garanti bankası aradım ulaşmak için 10 dk bekledim hemen işlemi yaptılar 30dk sonra yeni lotlar hesapta sorun yok.
Ünlü şair sasa 500 der ki Hoş geldin tavan serisi :D
Kesinlikle👏👏👏👏
Ustalardan yorum alabilirmiyiz son kapa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son kap iyi mi kötü mü karar veremedim patron hisse satmaz kottan çıkar mı Bedelsiz mi verir tam muamma fikri olan
Spk iyi takmış kafayı bu kent e canları yollara 😡😡
Haber olumlu piyasa öncesi işlem de yonga da var bölündü 6 tl ye düştü şimdi orada 80 tl ye çıktı yani orası daha uygun
Haber Olumlu 01.01.2021 tarihinde oraya girerse olumlu olur yonga örneği var orada 10 kat artan
O zamana kadar çok dereden su geçer. Herkes konuşur,son sözü kent söyler
Haber çok olumlu orada kustur diye hisse de var 20 tl ile girmiş oraya şimdi 200 tl tavan da alıcılı devam ediyor 10 kat artmış oda o pazarda
Bu şirketin piyasa değeri nedir.Fk pd defter değeri vs ile bakmanızı öneririm.çarpanlara göre şirket fahiş değerli gözüküyor..
tek fiyatmi bu pazar serbest islwm platformu oyleyse kötü bence.ytd
Bana kalırsa çok olumlu bir haber en az 7 tavan serisi olması gerekir çünkü o taraf da ki hisseler revaçta tavan serisi çekiyorlar zaten Kent de alışkın o tarafa tam kent lik bir yer ama ben belirlemiyorum fiyatı o yüzden görüşüm beni bağlar
Misal Fenerbahce orada olaydı şundan emin ol şu an 300 tl idi anladın mı aradaki farkı
Farklı bir acıdan bakmak istiyorum ki hep bahsettigim bir konu;
dünya capında sekerleme devi olan bir şirketin Türkiye ayagıydık Şimdi yapılacak yatırımla kuzey amerıka pazarında daha etkin bir rol alacak olan bir işletmeyiz. Büyük patron Tr piyasasındaki işletmesini piyasadan çekecektir. bu benım sahsi düşüncem
diger yandan %5 altı halka acıklıgı bulunan bir şirketiz patron mallarını satmak istemiyor! biz bu acıklanan yerde devam edeeğiz. nasibimiz bu... yıllar oncede c klasmanına alınmış bir şirket şuanki koşulllarda pekde bişey değişmemiş olacak
Not halka açıklık 763.143,75 0,35 0,35
Borsa İstanbul, Pay Piyasaları'nda 1 Ekim 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni düzenlemeler kapsamında 10 şirketin uyarıldığını duyurdu.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, yeni düzenlemelere göre Borsa İstanbul'da işlem gören ve fiili dolaşım oranı %5'in altında olan şirketler Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınabileceğinden, halihazırda fiili dolaşım oranı %5'in altında olan QNB Finansbank, QNB Finans Finansal Kiralama, Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası, Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi, Sönmez Pamuklu Sanayii, Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii'ne 1 Ocak 2021 tarihine kadar fiili dolaşım oranlarını %5'in üstüne çıkarmaları için süre verildiği kaydedildi.
Açıklamada, söz konusu tarihe kadar fiili dolaşım oranını %5'in üstüne çıkarmayan şirketlerin 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren, Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınarak işlem görmeye devam edebileceği konusunda uyarıldığı ifade edildi.
Habaeri kavrayamayanlar için sabah taban görebiliriz sakın paniklemeyin Patron hisse satarmı? sanmıyorum bolunme işlemi bittiginde bakalım halka acıklık oranımız ne olacak? büyük olasılıkla kottan cıkacagız...:halay:
Haberi yorumlarsak bugüne Kısa vadeciler al satçılar için uygun bir haber değildi tabana vermişler bekledikleri kadar tabana satış yok yani Gelen haber bu hisse dışında başka hisselere de aynı haber geldi hiç biri bunun kadar düşmedi bazıları tavan devam ediyor Haber olumlu olmasına karşılık küçük yatırımcıdan hisse alabilmek için haberi olumsuz gibi gösterenler oldu bu forumda bile Ben uzun vadede bu haberin hisseye çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum
Yine altını çiziyorum kısa vadeciler al satçılar için uygun değil artık bu hisseler bu hisse de
KENT 425 TL,
kent piyasa değeriı KCHOL ve SAHOL ün üzerinde.
Kentin yaptığı ciro kemiksiz kar olsa yaklaşık 100 senede kendini amorti edemez.
Birileri bizimle eğleniyi.
Kent in cirosunu bilmeyen adamlar konuşuyor 1.500 milyon tl cirosu var kar olsa 1500 milyon tl kar eder Sermayesi 240 milyon tl 6 kat kar eder ki gıda da fiyat kazanç oranı belirsizdir halka açıklık miktarına göre değişir genel ortalaması düşük halka açıklığı olanlar için 250 ile 500 fiyat kazanç oranı olur onu 6 ile birleştirdiğinde rakam 1500 tl ile 3000 tl arası çıkar eğer dediğin gibi kar etse olması gereken rakam 3000 tl olur bir de bunun üstüne borsada şişenleri eklersen o 3000 tl olur 7000 tl anladın mı şimdi
Gelen haber olumlu olduğu halde birileri haberi kullanarak küçük yatırımcının elindeki hisseyi almaya yönelik hareket çektiler tabana satış koyarak ama tabana konulan satış çok az miktarda kalmış yani tutmadı bu oyun da
hacı sen ne anlatıyorsun? Dalga mı geçiyorsun?
2 kez anlamak için okudum. Yazdıklarının hiç bir anlamı yok.
Kent in piyasa değeri :100 milyar TL üzerinde.
2019 cirosu da yaklaşık 1 milyar.
cironun tamamı kar olsa 100 senede amarti edemez. Normal şartlarda 3000 li yıllara sarkar.
Sayın Sasa500
Kottan çıkmada fiyatlama nasıl olur
01.01.2021 gireceği yerde fiyatlar şişmiş devamlı da şişiyor yani olması gereken diyelim 350 tl orada emin ol 3500 tl yi görür veya olması gereken fiyatı 580 tl diyelim orada emin ol 5800 tl yi görür çünkü orada şişiyor fiyatlar
ana pazarda kalsaydı ben hisseden tamamen ayrılacaktım çünkü ana pazarda fener taktiği uygulanır yani malı kitler ler küçüklere ve bir daha da kolay kolay düzelmez Serbest işlem yeri tam KENT e göre bir yer
Olumlu bir haberi nasıl da olumsuz şekle soktular ve borsada tabana verdiler bunu ben anlamıyorum her neyse uzun vadeli yatırımcı için gireceği yer çok güzel bir yer
Tekrar altını çiziyorum kısa vadeli oynayanlar için al satçılar için 01.01.2021 de gireceği yer uygun bir yer değil çünkü orada bazen hisseler haftalarca aylarca aynı fiyat kalabiliyor veya yatay seyredebiliyor o yüzden kısa vadecilere uygun bir hisse olmaktan çıkmış oldu bu aslında iyi bir haber ve bugün gelen satışların kısa vadeciler olduğu da açık görünüyor 3000 lot koymuşlar bunlar ilerleyen günlerde bir miktar daha da olacaktır çünkü Kısa vadeciler borsa genelinin yüzde 90 nını oluşturuyorlar o yüzden Koç holding Fenerbahçe gibi tahtalarda onları her zaman görürsünüz 15 tl den alırlar 14 e bile verirler çünkü kısa vadeci en fazla malı 30 gün tutarlar ellerinde bazen 2 gündür malı tutma zamanları o yüzden aldıkları gibi aynı fiyattan verdikleri de olur
12:55 SEANSINDAN "NOTLAR"..
Sabah 425 Tl den gerçekleşen işlem 1.698 lottu..
Öğlen 12:55 seansında 425 Tl den gerçekleşen toplam 11.055 lota çıktı..
daha da alırım 425 den diye bekleyen emir 4.459 lot.. yani burdan satış emri veren olsa bunlar da alınacak..
alım emir sıralarına baktım, tek kalemde alınan yüklü lotlar var..
12:55 de 425 Tl den tek kalemde alınan 200 lot..
12:55 de 425 TL den tek kalemde alınan 216 lot..
12:55 de 425 Tl den tek kalemde alınan 451 lot..
12:55 de 425 TL den tek kalemde alınan 962 lot *****
TEK KALEMDE.. daha da versen alacaklar 425'den.. VERMEYİNCE MECBUR ÇIKARIN FİYATI AMCA, Ya da sen bilirsin
Kabaca bu fiyattan%5 I 600 milton $ % 0.4 unu cikar 550 miljon $ buyuk arz dusmek zorunda
YTD hesaplar yuvarlakca
Sn. Nana, bilgiler için çok teşekkürler.
Toplama ve sonrasında çıkarma mı var acaba? :-)