0,98 den tekrar aldım bakalım akşama kadar ne alırsam
Printable View
0,98 den tekrar aldım bakalım akşama kadar ne alırsam
0.98 den 1.11 güzel ekmek verdi.İyi tatiller spek kazansin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,06 dan yine aldım bakılım...
Aldım, sattım diye neden yazıyorsunuz anlamıyprum
Birilerihesap mı soruyor
Meri teyze 1 milyon almış diye yazıyorlar ya bu tahtada bir milyon lot neki bırakın çoşku vermeyi burda ne gelişme hangi beklenti olabilir ki trend degişsin bir milyon lot bugun meri alır yarin iki milyon lot başka bir yerde satar bu piyasa koşullarında yabancı alacak başka bir hisse bulamadı mı
Ytd
Meri teyze 1 milyon almış diye yazıyorlar ya bu tahtada bir milyon lot neki bırakın çoşku vermeyi burda ne gelişme hangi beklenti olabilir ki trend degişsin bir milyon lot bugun meri alır yarin iki milyon lot başka bir yerde satar bu piyasa koşullarında yabancı alacak başka bir hisse bulamadı mı
Ytd
Siz ne dersiniz? !!!
Spekler 11 den 1 e düşururse..Babayiğitler bakalım 1 den 3e mi 5 e mi11 mi 22 mi 33 mü
görcez.
patron 1.02 den 31milyon250bin adet alım yaptığına göre bu hisse burada durur mu?.
Analiz yapalım:
*Şirket sahibi yani PATRON hisse de şirkette problem varsa buradan mı hissesini alırdı?yoksa aşağıya gelince mi alırdı?demek şirket karını katlayarak gidiyo..faizlerin dün 3.25 puan düşmesi kredi ile satışları arttıracaktır..!!!
*Zaten2019 ilk çeyrek kârı önceki 2018 ilk çeyreye göre KAR 10KAT arttı.ilk altı aylık ise 4KAT KARI artan Şirket bu seviyede olur mu!!!düşüncedir.y.t.d.
1.20 ustunde kaldıkça yön yukarı 1.24-1.27 -1.30 ve 1.34 test etmesi muhtemel olabilir ytd
1.21 ustune atıp kalırsa ivmelenebilir ytd
Endex çıkarken bu hisseyi düşürdüler.endex düşerken yükselir mi acep.görelim.
11 den 1 e düşmesi için sebep yoktu.
1 den 11 e çıkması için sebep çok. Karını 2019 ilk çeyrek 10 kat artırmış.6 ayda 4 kat kar yapmış.
Yorum sizin.y.t.d.
Yavaş yavaş çıkması iyi.endex düşerken çıkması iyi.ani yükselip devre kesici ve kredi işlem yasağı gelir yine.yükselen hisseyi durduruyorlar..
bu piyasada tutular vermediler 1.22 ustune atıp kalmalı kalırsa tekrardan 1.30 test etmesi muhtemel olabilir ytd
Konut kredileri de özel bankarda da düşmeye başlaması özgyo için olumlu hava yakalayacak gibi düşünüyorum.y.t.d.
*Endex yükselirken düştü.
*Endex düşse bile yükselişe geçebilir gibi düşünüyorum.y.t.d.
*Bol kazançlar.
Akşam TV haberlerinde faizlerin inmesiyle konut satışları %5.1artmıştır.olumlu.
gelip gelip 1.22 dönuyor burayı bıe kırarsa kopacak bakalım
bunlar tam adiler
1.22direncini kıracak babayiğit çıkacak mı bakalım.
Bugün işlem yasakları kalktı.
Yarın ola iyi ola.
İşlem hacmi artmaya başladı.yasak kalkmasından dolayı.
Yön yukarı gibi
*karın 6aylık 4kat arttırması olumlu üstü.
*Faizlerin inmesi konut satışları%5.1İstanbulda artması olumlu üstü.
*Kredi başvurular artması bu gösteriyo.
*Kredi işlem yasak kalkması da olumlu.
*Bide patron hisseye sahip çıkmış.31milyon250bin adet almış.
*Buralardan yükselmeye başlaması gerekmez mi acep.
*11den 1 e düşmesi için neden yoktu.
*1den yukarı çıkması için çook neden var.
*Düşüncem dur.y.t.d.
Bugün olmazsa pazartesi.sabır.hisseyi kaptırmamak lazım gibi.
Endex yükselirken ozgyo düştü.
Şimdilerde endex düşse de õzgyo yükselmesi gerekmez mi acep..
0,67 den aldığımda arkadaş sordu nereye gider diye 1,20 dediğimde güldü. şimdi kendisi 1,13 den almış. biz 1,10 dan çıktık. neden çünkü ben o gün çok yüksek hacimli tavan yaptı. akşam yasak gelmesini bekledim ancak ertesi gün 1,30 dan sonra yasak geldi ve 0,94 e kadar geldi. ancak 1 üzeri kapatması olumluydu ve 15 gündür çok güzel al sat fırsatı verdi. 1,21 üzeri kapanış bekliyoruz. ytd.
1.20leri geçebilirse bayrak flama hesabı 1.80leri deneyebilir.ama pek ihtimal vermiyorum
dün yazdığım gibi geçen hafta 1,22 denemeleri yaptı ama 1,20 üzeri kapatamadığı için bugün düzeltme geldi. birazda açığa satış ve alışların oyunu gibi geldi bana. ama 1,07 desteği iyi çalıştı ve hemen buradan trene bindik. güçlü bir deneme yaparsa 1,20 aşılır yoksa buralarda bir süre daha gezer dururuz. 0,80 ler gibi. bakalım ayılar mı boğalar mı hakim göreceğiz. YTD.
1.23 ustune atıp kalmalı ve kapanış yapmalı olmazsa tekrar geri sadece tam tred yapıyor guzel
1.26 devre kesti 1.30 ve 1.34 dirençler
*Düşüncem dur.y.t.d.
Y yine birden %10yaptı işlem durdurdu.yavaş çıksa durdurmayacaklar.yavaş yavaş.
Endex yükselirken ozgyo düştü.
Şimdilerde endex düşse de õzgyo yükselmesi gerekmez mi acep.
trend yukarıdır ve bu trend iyimserliği başladı mı 2 ay kadar sürer...ekürisi gibi olan cemaş ve adese ye nazaran mevcut fiyatlara bakıldığında en alınası kagıt özgyo dur...yakın zamana kadar agırlıgım cemaş iken şu an 80 e 20 gibi özgyo ve cemaş...
onaymi almishttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...751d0fdb06.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün 16 -17 kavgası vardı bakalım kim haklı çıkacak.
*Düşüncem dur.y.t.d.
GYO İstanbul'da olanlar kentsel dönüşümüne katılım olduğunda veya yeni sağlam binalar yapılmaya başladığında ozgyo da payını alacak benim düşüncem.