254 yarı taban çekti,şaşırdıkmı:bravo:
Printable View
254 yarı taban çekti,şaşırdıkmı:bravo:
245 yapıp 260 üstüne atan hisseye pkent denir,çünkübu deliliğe baş vuran patronun hissesi,yani adı delidir ne söylesen yeridir:bravo:
245 peşi 273 tavan yaptı dün,bugün 280 üstüne atıp peşi 262:evil:,işte böyle bir hisse.
Deli yine delilik peşinde,dün 280 üstündeydi bugün 264 yaptırdı,ne hesap işleri var acep,kent haricinde bütün hisseler fırladı bu dahil:notr:
Ulen deli,ayces 1250 yaptı:notr:
Deli tavan çekti 288 :evil:,inandırıcımı,göreceğiz,esasında iyi gidiyordu 260-280,neyse bunun işine belli olmaz pat diyede taban çekebilir,çünkü huyu bu,ama ben hepsini boşalttım 274:notr:
300 üzerine attıktan sonra gözünü tekrar aşağıya dikti 280:notr:,huyu bu dengesiz delidir.
Tavan çekti 330 yaptı,şu aralar 306:evil:,boşuna deli demiyoruz,yani sol gösterip sağ çaktı yine:bravo:
Şimdi sağ gösterip sol çaktı,deliii bu sefer bizi tufaya getirdin 355,aşaıya indirir derken birden zıplattı namızsız,ama yine güvenmiyorum bu deliye,çünkü anında taban yaptırabilir:plc:...ytd.
Ula deli lavuk neden hisseyi 400 yaptın,sakın taban yapma,iyi kötü biz kazandık,hiç olmazsa 500-800 arası maliyeti olanları kazandır,gerçi enflasyona görede çok zararları var,en az 1.500 olması lazım kazanmaları için,ama ben hiç buna güvenmiyorum devamlı hisse sattığı için...ytd.
431 tavanda,melun bize 310 üstü sattırdı,galiba turizm için beklenti yarattı,ama ben hala buna güvenmiyorum,850 yapıp 90 altına indirenden bir mok olmaz,neyse temennim kazanırsınız:notr:
Tabana yapıştırdı melunlar 388:evil:..delidir ne yapsa yeridir fazla güvenme seni bitirir,sadece trade yapılır bunda az karı gördünmü kaçacaksın,üstelik tabanda satışta çok lot var,sanırım yarında taban gibi...ytd.
Dün 360 yaktı peşi 420:evil:,bugünde ona yakın 367,şu sıralar 375:kahkah:,deliii var zikmeye adam arıyooo,neyse,sanırım vadeli yasağı gelmişti şidide bürüt takas yasağına oynuyor bu deli,beleyelim bakalım,dün 370 alıp 410 satmıştım,bugün 374 aldık,öyle fazla değil,10-20 lok,o ka lotlar eskidendi 100 altındayken:kmk:...ytd.
Ayces zamanında bunun yarısıydı,yani 70-80,1500 üstüne attı 800 gördü ağlaşıyor lavuklar,ulen 70-80 iken neden almadınız,ben 100 üstünden sattım benden çıt çıkmıyor,ohhh iyi oluyor sizin gibilere,kim dedi size 1400-1500 alın diye,esasında bana görede 800 çok yüksek,buna göre 2 misli fiatında sayılır,bakalım bu ne mok yapacak,bugün tekrar 400 üstü denemesi yapmasını bekliyorum...ytd.
365 yaktı en son bu deli,galiba dünyanın dönüşü aklına geldi:evil:,bakalım yeniden 400 denemesi yapacakmı,yoksa dahada salacakmı,esasında turizm sezonu geldi,bilançoda fena gelmez döviz yükseldiği için,normalde basıp gitmesi lazım 400-500-600...ytd
Tahtada BOFA savaşı var,bu kurum tahtanın ağzına mıçtı,elinde lotuda çok azaldı,biz 400 üstüne atar hesabındaydık bu kurum 348'e kadar malı bastı:seyt:defolup giderse bu hisse uçar,acep diyorum bunun lavuk patronu ile işmi tutuyor,hiç belli olmaz kurum üzerinden satış yapabilir,neyse bekleyelim bakalım nasıl olsa iyi trade yaptık,isterse sıfır olsun çünkü bu havalar benim havam.
Lavuk bofa hep sattığı için elinde lot kalmadı bu sefer alıma geçti 349'da,öyleye sonra uçar ne mok yerim hesabında galiba,bekleyelim bakalım ne halt edecek,nasıl olsa her yerden kar yazıyoruz,349 cıvarına kadar toplayıp yarısını 359 postaladık,uzuc pahalı bu delinin tahtası böyle,dipten alıp az yukarıdan satarsan kardasın...ytd.
Bofa aldı 359 yaptırdı,bakalım gerisi gelirmi.
Bofa defolup gitti hisse bir ara 369 yaptı geri geldi,sanırım yine bofa var işin içinde,çünkü 350 altına satarak indirdi lavuk,baktı elimden uçacak diye toplamaya başladı,osmanlıda devreye girdi 358 kapattı,böyle pislikler olduğu için+patron lavuğuda olduktan sonra devamlı hisseye temkinli yaklaşıyoruz,kentte bundan aşağı değildi,yüksek bilanço beklentisiylen bugün 869 kapattı,onda zaten ilk hedefim 900 üstü,zamanında kent 600 sınırını görmüştü bölündükten sonra,peşi malum 150...150-200 arası epey oyalandı yıl olarak,600 milyon kar açıkladıktan sonra bastı gaza eski zirvesini geçti yani 600,şimdi önü açıldı,bilanço beklentim 900 üstü,çünkü herşeye %50 sütü zam geldi,bunun ürünlerine ayni oranlan yansıdı,hatta daha fazla,neyse gelelim bu uluga,turizm hissesi olduğundan mutlaka bağlantı yapmışlardır,bundada iyi bir bilanço beklentim var 300 üstü,önceki 180 cıvarıydı,zirvesi 850 idi bölündükten sonra,orayı tekrar görebilir kentin gördüğü gibi,tabiki bir kent olamaz o dünya devi,ama hissesi içi boş TETMT'ya göre fiatı çok düşük,0 hisse 15.000,onun 15 kat altında,kent daha 1000 bile değil,esasında bunun fiatı 1000 üzerinde olmalıydı,olmadığı zaman olmuyor çakalların yüzünden,neyse ilk hedef 400 üstü,orayı hızlı aşarsa belirlediğim hedeflere gelebilir...ytd.
364 yapıp 350'ye yine kazığı dikti,altıda olur belki,çünkü bu delinin işine belli olmaz,iyiki 360 üstüne attığında yarısını postalıyoruz,yoksa kurtarmıyor,gitmiyor asalak tahtacılar çok bunda,dün 369 yaptı o kadar,bir ara 380 üstü yapardı:notr:
346 yaktırdı deli-344 kuvvetli destek noktası diyorlar,bakalım ne olacak,dün 348 yakmıştı 369 yaptı,358 kapattı,bakalım bugün ne halt edecek,sanırım bir 360 daha yapar gib.,bekleyelim bakalım yine küpü doldurduk...ytd.
344 Yaptı destek almış gözüküyor,bakalım ne mok yapacak,en son alışım 344.75 bekliyoruz.
Yuh deli 339 neyin nesi,322 taban yaptırsaydın bari:seyt:
Anlaşıldı destek noktası 339.
Kardeş sen kimle konuşuyon? Onların yazdığını ben göremiyorum, sen nasıl görüyon ? :)
Ey hayelde saklananlar,dün tavan çeken lavuğun hissesi bugün 395 gösterip,360 yaktı peşinden:evil:,gardınızı alın:yes:
Bank of alım artırdı oyak satısta !!!
Aldıkça basıyor aşağıya P...ç dölleri
o zaman dün neden tavan çektin it...351 yaktı.343 tabanı bu lavuğun hissesi,ne or...pu çocuğu ne yapmaya çalışıyorsun:seyt::seyt::seyt::ss::ss::ss:,kızmıyo rdum en sonunda beni kızdırdı ey hayelciler sizde izleyin bu namussuzun yaptığını.:seyt::seyt::seyt:
Bugünde 335 yaptı,daşş...ak geçiyor deli petronun sahibi.
Eyyy hayeldekiler ben yine geldim...neyse bu lavuk 340-peşinden 363 yukarı basıyor,tekrar 350 cıvarına indiriyor,neyseki traderci olduğum için onun yolunu izliyorum,bofa yine meydanda bunun lotu bitmedimiydi ?,bankofta ondan aşağı değl,tahtayı bunlar oynatıp dans ettiriyor,bunun içinde patron lavuğuda varmı bilmiyoruz,yokmu bunda adam akıllı tahtacı ?,bizim gücümüz yetmez bunlara,en fazla 50-100 lotlarlan hareket ediyoruz 1 k lot üstü önceydi,yani 100-150 arası,esas bunun yeri 500 üstü,devamlı bu 2 kurum+patron buraya çıkmasını engelliyor,ayıp be bu kadarmı düştünüz,hissenin yakasını bırakın,çoğunun maliyeti 600-800 arası,adamların gıkıda çıkmıyor küsmüs sayfaya girmiyorlar:ss::ss::ss::seyt::seyt::seyt:
Ben burdayım… Çalının arkasına saklandım alım için bekliyorum. Ama çok al sat yapılıyor tırsıyorum.
Deli dün, bugün bildik hareketleri yapıyor,dün 370 üstünden 355,yaptı,oanın biraz altından gaza bastı 371 yaptı,şimdi 60 sınırında oyalanıyor,ulen zırto bassana gaza,bak kent 1257 yaptı,eski zirve seviyesi olan 600 üstünü geçti 2 ile çarptı,sen daha 400 zor yapıyorsun,esas zirven 850 neden çıkarmıyorsun oraya ???
290 hesapları yapmıştım en sonunda oraya değdirdi deli,oradan güç aldı bakalım ne halt yapacak:notr:
Bugünde aynisini yaptı 296 yaptırdı hop 326,delidir ne yapsa yeridir.
300 altına sarktı yine,önceden sarkmıştı 330 üstüne atmıştı,şimdi yap bir tavan bari:evil:
Sabah sakindi akşamüstü coşar gibi oldu ama kalıcı olmadı. Memduh abi bu iş böyle olmaz dedi çekti kapıyı gitti. Bu yaz güzel orkinos yaptı hepimiz afiyetle yedik.
310 ve üstü oynaştı durdu,bugün önceden dediğimi yaptı,zaten beni çok oyaladı 330 üstünden dehledim gitti bu deliyi,nasıl olsa elimde kent var onunlan yola devam:yes:
Deliii ne yapsa yeridir,360 üstüne at 327 yak,bakalım buralardan dönecekmi geçenki gibi:bravo: