Selam Kafein yatırımcıları, keyifler nasıl ?
Burayı biraz aktif hale getirelim.
Printable View
Selam Kafein yatırımcıları, keyifler nasıl ?
Burayı biraz aktif hale getirelim.
Kimseler kalmadı mı yahu
https://twitter.com/bayleverage?s=09
Kim topluyor ky mi ?
Pasta ne durumda acaba?
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Artışı onaylanmış
Kendime 4.90$ civarında formasyon hedefi değer biçmiştim.... Sert pik sonrası genelde flama, bayrak oluşumu olağandır. Bu sebeple 5-6 haftalık yatay bant aralığında hareket etmesini doğal karşılarım...
https://i.imgyukle.com/2021/02/17/LiRKwN.png
Bilanço beklediğimiz gibi iyi geldi. Hasılat ve kar epey artmış. Yeni projeler ile 2021 yılı daha iyi olacak inşallah.
Bakalım bilançoyu iyice bir tarayalım.
https://twitter.com/bayleverage?s=09
Kimse yok mu?
--denedigimize pisman olduk..endeks tepemize coktu resmen..bircok hisse ucuzladi beklentinin gucu zayifladi..
kalanlara bol kazanc.
bugün aranızdayım dostlar. bu hissede beklentilerimiz nelerdir ?
Sayın Cilginfenci hisseyi almadan beklenti konusunda araştırma yapman daha uygun olmazmı idi. Herkesin beklentisi ve hedef fiyatları değişiklik arzeder. Hisseye bugün ortak olmuşsunuz "beklentilerimiz nelerdir" diyorsun. Hissedaş olmadan önce araştırma yapmak en güzeli değilmidir.?
-kimisi hisseye asik olur kimisi intikam alma duygusu yasar..
Ikinci profile uygun hareket ediyoruz bu ara..
Tekrar yuk olalim bakalim..kaldiramayacagi yukun altina elini sokanlara inat..
Buyük günler yaklasiyor.
Sermaye tavani 200 milyona yukseltildi.
Sermaye genel kurulda onaylanacak.
Kasada 70 milyin tl var bunu sermayeye eklemek isteyecektir.
Agustos 31 de 30 milyon tl papil odemesi olacak.
Bunu borcla degil sermaye artirimi ile yapacaktir.
Kasada ki parayi sermayeye aktarmak isterse en az yuzde 150 bedelsiz olacaktir.
Daha fazla artirmak isterse yuzde 350 ye kadar yolu var.
Bu haber geldiginde herkes siraya girecek.
Millet ayikamadi daha😁
13 nisandan sonra hergun bu haberin gelme ihtimali artar.
Bakalim fiyat kac tl olacak🤪
Ben de sermaye artışı bekliyorum. 18 ocakta 50 milyon liralık kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2025 yilina kadar uzatılması ile ilgili başvuru yapılacağına dair Kap haberi gelmesine rağmen, hemen bir gün sonra yeni bir Kap haberi ile 200 milyon Tl kayıtlı sermaye tavanı olarak değiştirilerek müracaat edileceğinin açıklanması durumu izah ediyor. Demek ki yakın bir zamanda sermaye 50 milyonun da üstüne çıkacak. Ben bunu anladım. Bakalım ya nasip.
Zaten şu anda, açık ara en ucuz yazılım şirketi. FK 16. Neredeyse ortalama bir sanayi şirketi gibi fiyatlanmış. 35.70 fiyat görüp anlamsız şekilde aşağı basılmış. Aslında sermaye tavanı artışı ile oldukça anlamlı bir düşüş.
16 FK yazılım şirketi. Şaka olmalı.
KAP DUYURUSU
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin Siber Güvenlik alanındaki büyüme stratejileri doğrultusunda Siber Güvenlik ve Bilgi Güvenliğini destekleyici yerli ve milli
projelerin geliştirilmesi, yeni sinerjilerin temini, rekabet avantajının yakalanması, yeni müşteriler kazanılması ve global bir oyuncu
olma hedefiyle, siber güvenlik ürünlerinin bünyemize katılması için ilgili taraflarla görüşmelere başlanmıştır. Gelişmeler kamuoyuyla
paylaşılacaktır.
Haber 17.58'de bile gelseydi tavan kapamıştık. Tuttular tam da karanlık oda fiyatı belli olduğunda gönderdiler. Çok manidar.
Bu haber tavan yapmaz ama ileriki gunler icin olumlu bir gelisme.Sirket buyume istedigini ve atilim yapacagini gosterdi.
Guzel gunler uzakta degil.Tahtanin oyun kurucusu icinde muazzam bir ortam olustu.Cok fazla kisi kesfetmis degil.
Kesfettiginde 60-70 tl olur zaten.Rahatca yukariya surecektir bu surecte ayak bagi cok yok borcoguda 30-35 arasinda dokulur maliyete gelince.
Tavan olur, olmaz; sert yukarı yapıp ,aşağı gelir ,gelmez elbette bilemeyiz ama hemfikir olduğumuz konu artık spek daha fazla baskılayamaz . Hisse zaten yazılım sektörünün en ucuzu idi ve iştirakleri ile potansiyel bir cevherdi. Logo'dan sonra en yüksek ciroya sahip yazılım şirketi. Siber güvenlikte dünyada oyuncu olmak hedefi fazlasıyla iddialı ve bu bile artık bu fiyatlardan uzaklaşmasına yeterli . Açıkça bir şirketin siber güvenlik ürünlerinin satın alınmasi
için görüşüldüğü açıklanmış.
Evet karmasisin ürünleri vardi demek ki bir ya da birkaç sirketin daha urununu alip disbritor gibi de calisacaklarini gosteriyor.
Çok degisik bir alana dogru gidiyor kafein.
Hem yazilim hem siber guvenlik hem de diger firmalarin urunlerinin disbrutorlugu.
Bir holding gibi olacak goruntusu var.
Haberler arka arkaya gelecektir diye dusunuyorum.
Kötü döneme denk geldi güzel haberleri yazık oldu 50₺ olurdu
Siber haberi de bu hengamede kayboldu gitti, hisse haber öncesi fiyatına geri geldi.
Dün Kront düşünce bu da kendisine vazife çıkartıp %5'e yakın düştü, o da siberci ama 60-70 lerde.
Neyse bu haberi uzun vadede satın alacak bir gün.
Şimdi haber ile ilgili gelişmeleri takip edeceğiz, ama açıkçası olumlu gelişmeler gelinceye kadar hissenin biraz yol almasını ben de bekliyordum.
Gürüştükleri taraflar kimler, globa bir oyuncu olacağız derken yabancı ortaklık mı beli değil, netleşmesini bekleyeceğiz artık.
Karel de var bende, onda da epey beklentilerimiz var, beklyiyoruz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/928445
Kayıtlı sermaye 50 milyondan 200 milyona çıktı, hayırlısı bakalım.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/928419
O haber cok oldu 1 ay oncesinden verildi sadece genel kurulda onaylandi.
İs bankasi 3 aydir araliksiz aliyor yaklasik yuzde 20 sini aldi hissenin.Bakalim nereye kadar toplayabilecekler.
Şirketimizin geliştirmiş olduğu "Test Data Management (TDM)" ürünü, tüm dünyada satılmak üzere küresel yazılım sağlayıcısı Micro Focus LLC'nin ürün kataloğuna girmiş olmuş, ilgili ürün sözleşmesi 19.04.2021 tarihinde imzalanmıştır. Pay sahiplerimizin bilgisine arz ederiz.
Kafein tarafından geliştirilen TDM ürünü kurumsal şirketlerde test verisi üretmek için kullanılmaktadır. Dijitalleşme ve artan uygulama ihtiyaçları, test verisi üretim ihtiyaçlarının da artmasına neden olmaktadır. Gerçek veriden bağımsız ve regülasyonlarla tam uyumlu test verisi üretmek TDM ile mümkündür.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/929328
Global pazarları hedef aldıklarını dair açıklamaları boşuna değilmiş, artık SIBER ile igili gelişmeler var sırada.
Hisse 25 lere kadar basılmadan bu haber gelseydi keşke.:)
Siber haberini beklerken ekstradan bu haber geldi,
Hayırlı olsun.
Linkedinde microfocusla alakali bir video var 6 ay once cekilmis izlemenizi oneririm.
Kafein farkli bir yere evriliyor.Klasik bir yazilimcidan daha cok kuresel piyasalara oynamaya calisacak ve maksimum urunle bunu yapacak.Elinde olmayan urunleride baskasindan alip satacak (siber guvenlik vs)
Ben yeni sirket alinlarinida bekliyorum.
Bedelsiz sermaye artisi+global pazara yonelik +siber guvenlik urunleri satisi+olasi karmasis halka arz beklentileri ilerisi icin umut verici.Ben ilk ceyrek gelecek karida merak ediyorum acikcasi.
Karel de yeni yatırımlar açıkladı bugün tavanı gördü ama Kfein'in gönderdiği haberler yok sayıldı, hatta negatif fiyatlmış görünüyor.
Bunda ya tahtacıs yok ya da tahtaya mal gelmediği için bastılar son bir kaç gündür, Karel, Alctl ve Netas iyi primlendiler bunda tok yok.
Siber güvenlik arayışlarıyla ilgili somut haberler bekliyoruz artık.
Karmasis Bilişim Çözümleri CEO'su Murat Eraydın ile Söyleşi:
https://www.cybermagonline.com/karma...in-ile-soylesi