erciyas ta dümenin başında bundan eminim
Printable View
erciyas ta dümenin başında bundan eminim
tukaşla ilgili bir arkadaş bişey yazmıştı forumda iki kez taradım bulamadım kimdi o arkadaş acaba?(kusura bakmayın)
Yönetim kurulunun basinda kamil emre erciyas oldugu yerde bu sirketi batirdi dedirtmez kimseye. Zaten sirket erciyas in birleşememe bir durum olamaz bence.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yani o hissede hareket bekliyorum demişti sabah bir arkadaş.bende üçte bir oranında var diye bilgi paylaşmak için sormuştum.
Spk garanti yatırımın değerlemesini kabul etmemiş olabilir veya başka aracı kurumun değerlenmesiyle karşılaştırmak istemiş olabilir. Çünkü dün tabana basan garanti yatırım.son takaslarda garanti baya mallardı.şirketle anlaşmazlık veya uyumsuzluk sonucu basmış olabilir veya devir teslim de olabilir.tabi korku salmak için de olabilir takasları iyi takip etmek lazım.şu aşamada sağlıklı bilgi zor.beklemekten başka çare yok.erciyasın bilançosu gelsin,erciyas bu karlılığı devam ettirdiği sürece su akar yolunu bulur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senaryo üretip durmayın, Yakında bunun ipini çözerler gittiği yere kadar gider!
YTD
Merak etmeyin geçen iki ay gibi olmaz bu sefer fazla uğraştırmazlar çünkü süre daralıyor 24 Ağustos 2017 Genel kurula geri sayım başladı. :)
son durum bu kıytırık kağıtta.
Ek 6800
bugün 3 ler hayal gibi:(
Bugün işlerim nedeniyle bakamadım ama cokta bişi kaybetmemişim.
23 gün genel kurul
28 gün işlem yasağı kalkmasına kaldı.
Alan satana pek takılmamak lazım.hacim yok denecek kadar az o yüzden bilinçli mal değişimleri alanlar satanlar olacaktır.garantinin taban yaptırmasıda yat fin yüklü alımdan sonra elindeki satması da bitecektir.şu işlem yasağı kalksın yeni alıcılar satıcılar tahtayı dengeleyecektir.şuan tahta da nakiti olan yukarı yüklü miktar satacak olan düşürüyor.
Yani piyasada yapay fiyat oluşumu var.erciyasın fiyatlaması bu fiyatın içerisinde olması mümkün değil.buda piyasadaki yatırımcıların bilgi eksikliği ve spk yasağından tüm yatırımcıların hissede işlem yapamamasından kaynaklı.
Piyasa fiyatı bu eksikler bitince olması gereken fiyata gelecektir.
yasağın kalkmasından sonrada bir hareket olacagı kanısıda değilim..bürütü bitirip hareketsiz kalan bir cok hisse var.. onay onay onay.. başka yolu yok bu hissenin
yeni raporlarda bir an önce hazırlnamalı ve büyük ihtimal olması gereken ozbala verilecek payın artması dır.. çağrı fiyatı revize oluyosa verilecek hisse oranıda artmalıdır..spk uzmanı olmaya gerek yok basit mantık.. değerleme arttı çünki
4 bin lotla 3,04 te değer oraya biri 16.632 lotkoymuş
Daha önceki bir yorumumda da değinmiştim. Özbal'ın 2.70-2.80 bandında kalmasına özen gösteriliyor diye. Sanıyorum kafalarda her şey netleştirilmiş. Burada önemli olan ERCİYAS'ın piyasaya arzı için tespit edilmiş fiyatıdır. Birleşme olacağı kesin olduğuna göre birleşme anına kadar ÖZBAL'ın fiyatını kontrol altında tutmaları gerekiyor düşüncesindeyim. Eğer bu kontrolü sağlayamaz da ÖZBAL'ın iradeleri dışında yükselmesi olursa kafalarında netleştirdikleri ERCİYAS fiyatını da kontrol edemiyeceklerdir. Bakınız SPK'nın açığa alış satış yasağı da bu düşüncemi doğrular niteliktedir. Yani eğer açığa alış satış yapılabilseydi o zaman da kafalarındaki ERCİYAS fiyatını gerçekleştiremezdi. Bu yorumum bir fikir jimnastiği olup her hangi bir AL-SAT tavsiyesi değildir.
2.75 e 20b destek gelurse gelur gelmese kendu bülür🙂🙂
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Das düşe bulur ayu çıka bulur🙂🙂
10 b de benim kardesden destek verin ..
Hisseye destek olayım diye geçen hafa 3.10 n dan yeni alım yaptım şimdi ise manzaraya bak. :whistling:
Bende geçen hafta 3.12 den aldım gelirse ortalama düşer
Tabana kadar 44 bin satıcı tabana kadar 90 bin alici
Pardon tavana kadar 44 bin satici
Değerleme raporunu Mavi ve diğerleri gibi "Bağımsız Denetim Şirketine" yaptırsalar bu kadar sorun çıkmayacaktı..
Aynı hataya tekrar düşmezler umarım...
Garantinin değerlemesinde ÖZBAL ÇELİK B. fiyatı.1.08..ERCİYAS ÇELİK.B. değerleme fiyatı 9.1 di yanlış hatırlamıyorsam..31.12.2016 bilanço verilerine göre....
Mavi'nin arzında 2017 cirosu da ortalama hesap ile yapılmış,fiyat çarpanı hesaplanırken,marka değeri eklenmiş..
Geldik 2017 nin 8.ayına (Ağustos)..Yılın 4/3 bitmiş neredeyse..
18 veya daha fazla bekleyen yatırımcıya,(muhtemelen ay sonunda) al bu 2016 hesabına göre hissen demek yanlış olacak kanımca..
SPK yeni yazılacak uzman kuruluş raporunda eksiklikleri şirkete bildirmiş olabilir eksik konular SPK ve şirket arsında bizler bilmiyoruz.
Ek 6834
Hele bak çakala 2,80 den mal istiyor alırsın tabi ....
Bu kıytırık az da olsa erbos hareketini mi takip ediyor.
2.80 den uşağımın çüçüğünü alır...:))