At sahibine göre kişner. [emoji846]
Printable View
Cidden çok garip fiyatlamalar var borsamızda, daha ne kadar sürecek bu saçmalık merak ediyorum, çok kişinin canı yanacak, çok kişide fırsatları kaçırdığına pişman olacak, kısaca filmin sonu çok heyecanlı olacak, sakince izlemeye devam.
Cümleten Selamün Aleyküm Değerli Arkadaşlar. Hayırlı işler, bol kazançlar.
Meseleyi kendilerine sorsan bizle alakalı bir durum değil derler. yerseniz tabi. Ancak; bu gibi durumlarda yedek akçe her zaman olmalı. Bu minnoş Şirinliğini kaybetse de biz Ferhatlığa devam etmeliyiz. Endeskle alakası yok ama gelen kar satışlarına ayak uyduruyor. Sağ cepten sol cebe taktiklerini 10 yıldır yapıyor. bunun yüzünden göz göre göre ne taktalar kaçırdık.
Haa birde kendini fazla kaptırıp tekniği ve trendi bozmasa bari.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Millet belki son üç aya bakıyor, vay be %60 yükselmiş diyor, oysa kağıt 10 senedir zaten 9-12 aralığında geziniyordu, geçen sene kriz ortamında birde 3 milyon lot miras malı satışı gelince 6 lara kadar gevşedi. 10 yıllık yatay bandını kıranlar 3-5-10 kat artarken biz yerimizde saymaya devam ediyoruz. Normalde hızlanma bandında ama yine geri geri gitmeye hevesli, bu kadar karlılığa ve büyümeye rağmen.
Ekteki grafik 03.06.2020-23.07.2020 arasında en yoğun işlem yapan 22 aracı kurumun takas değişimine ait grafiktir. Kişisel düşüncem, birşey yaptıkları yok. Hatta Ekim 2019 ile Şubat 2020 arası ellerindeki malları boşaltmışlar veya kısa süreliğine birkaç aracı kuruma piyasa üzerinden geçirmişler. Şu anda ise tekrar Şubat 2020 tarihindeki takas miktarına gelmiş durumda, yani yine veriyorlar.
Ek 25560
Millet 3 ay önce 5 lira olan hisseyi bugün 43 liradan almış, kağıt taban olmuş isyanlardalar. Yorumsuz.
VAYY USTA sen buralarda ne geziyon bakim.
bak bu 2000 senelerinin takas analizi değil
o işler o zamanlardı
doğru tahtada kimse yok bizim gibi ucuz mal bulsakta alsak derdinde olanlar dışında
ama bundan sonra olmayacak anlamı çıkmasın
çünkü hakim sahibin ben parayla pulla işi olduğunuda sanmıyorum
her fiyat çerez adama yeterki yapmak istesin
bak piyasa bir yerden düzeltme yiyecek
o zaman görecez ak ve karayı
tek hane fiyatı rüya fiyattı ve o devir bitti
ucuz mal devride bitti bence bu tahtada.
bence tabi..
Sayın kentuf hep diyoruz zaten keşke düzeltme gelsede yine 9-10-11 lerden mal alabilsek ama dediğiniz gibi çok zor artık. Piyasa 10 kat primli mala atlıyor bu kelepiri göremiyor, nereye kadar.
Arkadaşlar çok sabrettik biraz daha sabır. Hele şu 6 aylıklar açıklansın.20 gün sonra.bence 20 nin üstüne atarız.sonra yeni ufuklara yavaş yavaş inşallah.ben buralarda korkmuyorum. Çünkü ederi 6-8 dolar.benim düşüncem böyle.6 aylık inşallah 150 gelirse şahane olur.yatırım tavsiyesi değildir.
Normal olarak şu an için raytingimiz çok düşük, şöyle birkaç haftada 40-50 liraları görsek bir sürü tavsiye veren çıkar, 100 olacak 200 olacak diye 😀
Kentuf' um, görünen köy kılavuz istemez. Sen söylediğin için baktım. Tahta ya sahipsiz, yada yapmaya çalışanlar mal bulamıyor. Dolayısıyla bir hareket tarzı geliştirememiş henüz. Mali anlamda güçlü şirket, evet içi dolu fakat bu tür tahtaları yapmaları için mal lazım. Yoksa öyle cücük gibi lotlar ile anca ite kaka gidersin, oda gelir birisi kafana malı gömer gider, aynen ANSGR de olduğu gibi. Orda da birisi oyuncağı ile oynayan çocuk gibi, birkaç kademe kaldırıyor, orda bırakıyor, sonra veriyor. Kademeler bomboş, sahipsiz yani.
Son dakikalarda 17.37 iken öylesine bi 17.26'ya yazdım 200 lot alış. Direkt verdiler.
Pazartesi yine bu 17.10'larda trade eder. Bence de güçlü bir hareket yok uzun süredir. Lot kaybetmemeye çalışan ve fiyatın da yükselmesini istemeyen oyuncular var.
pehh
hacı istersen elinde bir milyon lot olsun yaz tahtaya almazlarsa ben bir şey bilmiyorum
sığ olacak tabi neden versin malı bedavaya adamlar
gitmeme sebebi elimizdeki mallardır diyorum ben
valla keyifleri bilir acelemiz yok tahta 10 lirada olsa 50 lirada olsa benim hayatım aynı hayat valla
eşekten inip gergedana binecek halimiz yok
iyi iyi bakmaya devam et hacı takaslara ara ara birşey görürsen haber edersin .
Maşallah bu haftada en yüksek haftalık kapanışı yaptık.
Piyasa yamulduğunda duruşu takdire şayan bence.
Taş gibi durdu maşallah.
pehh
adamların ocağına incir ağıcı dikeceksiniz adamlar mal bekliyor böyle havalar olsunki üstten vatandaş satsın
üstten tekrar yerine koysun tekrar
bugün çimsada benim başıma gelen olay
piyasalar bozdu adamlar yukarı aldı ben aldım aşağı bastılar
oyunun kuralı bu gerçi :)
6 aylık kar iyi gelecek herhalde o yüzden aşağı veremiyor.ytd.
Neden düşmüyor diye düşünmeye gerek yok, daha ederine çok var niye düşsün, sebepsiz yere 15-20 kat yükselenler düşmez iken.
Yatırım teşviğinide almışız;
Haziran Ayında Tamamlama Vizesi Yapılan Yatırım Teşvik Belgesi Alan Borsa İstanbul Şirketleri***
28.07.2020, 07:57:33
Firmanın Adı : Nuh Çimento San. A.Ş.
Belge Tarihi : 21.08.2017
Belge No : 132046
Yatırımın Cinsi : Tevsi
Destek Sınıfı : Genel
Bölgesi : 1.Bölge
Yatırım Yeri : Kocaeli
Sektörü : çimento, Kireç ve Alçı İmalatı
Gerçekleşen Sabit Yatırım(TL) : 57.978.798
İthal Makine ve Teçhizat($) : 10.391.012
Gerçekleşen İstihdam(Kişi) : 16
Yatırımın bittiğini belirtiyor yeni yatırım deyil
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haftada en yüksek haftalık kapanışı yaptık. Maşallah. Haftaya 18 direncini aşıp 20 yi görebiliriz.
Evet her hafta bir öncekinin üzerinde kapatıyor, bu teknik analiz açısındanda olumlu anladığım kadarıyla ama yinede sosyal medya hüstadlarının hala dikkatini çekmeyi başaramadı, belkide böylesi daha iyi 😀
Hayırlı Bayramlar.
kur 7.00 üstü oldu
kapalı gişe işlere ilave siparişler alınabilir
ben olsam alırım başka fabrikalara işi pas eder komisyon alırdım.
diyorumki
www.çimentosepeti.com kursak siparişler bize düşşse biz yollasak ahaha.
Tamda 18 üzerine yerleşmek üzereyken swap muhabbetine genele yayılan satışlar iyi olmadı, yinede millet nakavt olurken biz ufak sıyrıklarla atlatacağız gibi. Geç olsun güç olmasın yolumuz uzun, 6 aylık bilançoda beklenen yüksek kar gelirse bir iki tavan daha görürüz belki. Yılların acısını çıkarma vakti geldide geçiyor.
Bu kur ve bu faizlerden üç dört sene çimento hissesi satılmaz aksine alınır.
valla düşerse alsın millet ben pahalı almayı seviyorum :Sad:
Teknik, Taktik, Trend devam ediyor.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Teknik ve Trend sallantıda,
Taktik devam,
Hikaye: Traji Komik.
Biraz daha takviye yaptık bakalım.
pazartesisini, çarşambasını cumasını görmüştük Karanın. bugün de perşembesini gördük karanın.
çok sert vuruyorlar taktalara.....
bu akıllı yine iyi direniyor.
buyrun elinde mal olan çıksın diyorlar işte
piyasa bozuk herkes karda isteyen satsın hesabı.
Tufan geliyorum şimdi oraya! Niye veriyon oğlum kademelere? O gördüklerin benim alışlarım.
https://www.nuhcimento.com.tr/dis-ticaret-ve-pazarlama/
https://twitter.com/aacanli/status/1...035121154?s=21
Yap bozu birleştiriyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiki şirketteki içsel kavgalar yüzünden herşeyi modifiye ettilerdi
şimdi aynı yatırımları yapmak iste en az 400 milyon dolar para gerekir.
şuanki piyasa değeri karlılığını temsil ediyor
yeni bir nuhu bu fiyata kuramazsın
sonra niye düşmüyor
adam %8 temettü verimliğine koşuyor neden düşsün.
dünya çimento sektöründe %4 üstünde temettü veren şirket bir elin parmakları
bir brezilyalı votorantim bir taiwan lı tcc den bir hindistanlı Ultratech den farkımız üretim kapasitemiz yoksa
hiçbir farkımız yok kalite ve ulaşabilirlik olarak:
birde bizim piyasadaki şirketlerin piyasa değeri çok ucuz onlara göre.
benzer ekonomilerin çimento şirketlerine göre düşündüm.
yoksa çinli cnbm , isvçreli lafarge alman heideberg den değerlerine bakmadım. Çünkü oralarda eflasyon daha düşük temettü verimi çok daha önemli piyasa değeri için.
İki sene önce fiyat 6 liraya kadar düşünce buradan alanlar önümüzdeki 3-5 sene temettülerle yatırdığını amorti edecek demiştik, evet gerçekten edecek 😀
6 aylık bugün açıklanırmı? Geçen yıl 10 ağustosta açıklanmış.
Nihayet menzile girdik (20,06) çok şükür.