Boşa yükselttin spek efendi temmettu ile burdan kağıt almıyoruz hatta bu kağıdı almıyoruz ali cengiz oyunlarına son verin
Printable View
Boşa yükselttin spek efendi temmettu ile burdan kağıt almıyoruz hatta bu kağıdı almıyoruz ali cengiz oyunlarına son verin
seninde yanlışın var borsada hisse alan herkesin bir aracı kurumu vardır
sende bu hisseyi aldıysan misal iş yatırımdan aldıysan ve şuan iş yatırımın elinde 1.1 milyon lot var
500 bini sattı diyelim iş yatırım sen şimdi geriye 600 bin lotu kaldı satacak diyebilirmisin
senin aldığın iş yatırımdaki lotlarıdamı satıyorlar sanıyorsun
300 bin lot kaldı denizde satacak demekte yanlış orada yüzlerce küçük yatırımcı hesabı var hepsi spek yada ayhan değil lotların
Bilgi kirliliği yaratan arkadaşlar kafalarımızı karıştırmaya devam ediyor. Allahtan borsayı canlı takip ediyoruz da kim almış kim satmış. Alış stili satış stili hepsini gözlemleyebiliyoruz. Aslında kapanış bile paylaşmamak lazım. Bilgiyi de kendimize saklamak lazım. Bol kazançlar Acsel yatırımcısı. Zaten şurada 3-4 kişi haricinde Acseli hala tutan olduğuna inanmıyorum. Kesinlikte YTD
Hayır neyi anlamak istemiyorsunuz ona şaşıyorum.arkadaş sormuş denizde ne kadar kaldı diye bende demisim kaba tabirle 300bin.onu da satsa satsa 3 günde satar demişim.bizde biliyoruz araca kurum işlemlerini ama bir şeyi de lastik gibi uzatmanın biyerlere cekmenin yeri değil.arti ben bu hisse ye 6.xx den girdim 10.xx de sattım tekrar 9.7x den maliyetlendim.bende düşdükçe alıyorum. Ha burda kimsenin yorumuna da ihtiyacım yok ama kulislerde sosyal medyada ne konuşuluyor takip ederim.sonucta her koyun kendi ayağından asılır.hepinize iyi aksamlar bol kazançlar dilerim.
300 bini kaldı satsa satsa demek tek kişiymiş hepsi aynı kişiymiş gibi yorum yapılmaz
bugünde vakıf sattı 70 bin ve vakıfta kaldı 600 bin lot daha senin mantıkla satarsa eğer 6 günde de bu satışmı biter diyeceksin
arkadaş sormuş kaç lot kaldı diye iyilik yapmişsin ama kendi yorumunu katıp yanlış yönlendirme yapıyorsun bilmeden
emin olmadan öyle yorum yazılmaz milleti paniğe de sevk edersin millete sattırabilirsinde
Bu forumda tipik canı sıkılan yatırımcı profili oluşmuş ve sinirden birbirlerine sardıklarına göre çıkış yakındır. [emoji3].
Arkadaşlar relax!
Sent from my iPhone using hisse.net
selam arkadaşlar
bu gün abileri vertu ve verus yola çıktı bakarsın buda kuyruklarından tutar sabah ola hayrola.
gidecek zaten ondan adım gibi eminim kağıdı yeni keşfedenler
sonradan gelenler kimde ne mal var hisse niye böyle hareket ediyor bilmiyorlar
ben bu kağıtta 3 tur attım hala da full bu kağıttayım benim gibi bir kaç yatırımcı var onlarla uğraşıyorlar
ayhan abi artık pesmi etti yoksa oyunun başka bir planımı onu anlamaya çalışıyoruz
...Off Shore hesaplardan alınan mal 150 bin lot oldu.
Selam arkadaşlar
Türkiyenin en büyük ilk 500 şirketi açıklandı haberini gördüm ancak listeye ulaşamadım ,bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse memnun oluruz
Fortune 500 Türkiye 2020’ye göre net satış gelirleri en yüksek olan 10 şirket
TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. (TÜPRAŞ) - 89,6 milyar TL
ENERJİ PİYASALARI İŞLETME A.Ş - 87,9 milyar TL
TÜRK HAVA YOLLARI A.O. - 75,1 milyar TL
PETROL OFİSİ A.Ş. - 53,6 milyar TL
OPET PETROLCÜLÜK A.Ş. - 46,.3 milyar TL
BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. - 40,2 milyar TL
FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. - 39,2 milyar TL
AHLATCI KUYUMCULUK SAN. VE TİC. A.Ş. - 34,7 milyar TL
ARÇELİK A.Ş. - 31,9 milyar TL
ZAman hizla akip duruyor.
6 aylik sonuclara az kaldi ben beklemekten sıkılmam.
Hala burdayim..
Al unut yontemiyle aranizdayim. En az bir 6 ay dokunmamayi dusunuyorum. Sonrasinina bilacnolara gore karar verecegim. Maliyet 9.39
Herkese bol kazanclar
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Günaydın dostlar
6 aylık bilanço tarihleri
https://www.borsagundem.com/haber/is...ihleri/1502617
gün hayırlı ve primli olsun
sanma ki kredili alıyoruz sanma ki yarın öbür gün satacağız hepsi paketleniyor haberin ola
istediğin kadar farklı kurumdan al sat baskı kur yurt dışı hesapları kullan
kullandığın robot sistem seni ele veriyor kurum değişse de
bugün aldıklarım sana epey bi dert olur söyleyim sana
BU HAFTA ÇOK HAREKETLİ OLACAK...herkes dikkatli olsun derim.gerçi kağıtta küçük yatırımcı kalmadı.11 e gelsin doluşurlar.SIRTINA BİNECEM SPEK.Ayhan beyle anlaştınız el çektirdinizde bizde saf değiliz.öpecem sizi.kesinlikle YTD...
...Global de Deutche imiş. Bu yurtdışı alımlar (Gerçek yabancı olamaz muhtemelen verusacılar ya da yerli spek)500 bini geçti.
Fiili dolaşımın %10 u,Firmanın %5 i kadar bir toplama oldu son 1 haftada.
Murat bey açıklama yollamıştı zorunluluktan dolayı ama yurtdışı off shorlardan alımların bildirim zorunluluğu yok herhalde.
Tahtada devir teslim yapılıyor.Takasları güzel gösterme,yabancı alıyor algısı ilk akla gelen...
Temele dair ne tür bir hikaye olabilir yakın gelecekte?
İşlemci olarak 4 kurum kullanılmış Citi-Deutche takasına atılan bu 500 bin lot için(Salı takasında görülecek)
QNB-GLOBAL-CREDİT SUİSSE,MERİ
Aynı senaryo geçen yılın Eylül başında start almış yine aynı kurumlar 4 lü fiyatlardan toplamaya başlayıp 700-800 bin lota ulaşmıştı Citi Deutche takası...Sonra Mart-Nisan daki 8 zirvesinde itibaren 7,50 ort ile eritilmişti bu mallar.
Aynı ekip yine sahne almış bakalım dejavu yaşanacak mı?
Borsa İstanbul, 6 yabancı kuruma açığı satış yasağı getirdi
Borsa İstanbul, 6 yabancı kuruma açığı satış yasağı getirdi. Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklamaya göre
, Barclays Capital, Credit Suisse Securities Europe, Merrill Lynch'e 3 ay, Goldman Sachs, JP Morgan ve Wood and Company'e 1 ay süreyle "Açığa Satış Yasağı" tedbiri uygulanacak.Uygulama bugün itibarıyla başlayacak.
2 Mart'ta Borsa İstanbul'da başlatılan açığa satış yasağı 1 Temmuz itibarıylma BIST 30 hisseleri için kaldırıldı. Açığa satış yasağı BIST-30 Endeksi dışında kalan pay piyasalarında devam ediyor.
Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:
"Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi kapsamında aşağıda yer alan yatırımcılara 06/07/2020 tarihinden itibaren tabloda belirtilen sürelerde "Açığa Satış Yasağı" tedbiri uygulanacaktır."
Günaydın arkadaşlar
bu gün eğer 10,20 kalkarsa dağ başını duman almış derim .
15 milyon dolara halka açık şirket mi kaldı neyi bekliyorsun hala spek efendi. ÜÇÜN BEŞİN hesabını yapma, kesinlikle YTD
spekte ne yaptığını bilmiyor sıcağın etkisi sanırım
alıyor veriyor verdiğini aynı kademeden alıyor
akşam olunca kesin diyordur biz bu hacimi ne diye yaptık
meşhur bok yeme ve hacim fıkrası gibi oldu resmen, maksat hacim olsun
Evet doğru iyi analiz yapmış Arkadaş Bu sermaye ve iyi bir karla bu şirket buralarda şaka gibi biri gelip kaldıracak bu hisseyi ama bakalım ne zaman. İyi inceleyen herhalde ufak ufak topluyordur. Sermaye yüksek ve karlılığı olmayan hisseler nerelerde. İnsan bu tip hisselerle onları karşılaştırıyor bunların çok gülünç fiyatlarda olduğunu görüyor..
by spek
sen hala düşürmeye devam et.
kağıdın o gitme anı çaresiz geldiğinde kimden mal alacaksın.
ytd .
allah, speğinde akıllısını nasip etmeli
bu mal speği gördükçe beni bir gülme alıyor durduk yere
şu kağıt 5 tl düşsün, bu kağıdı bilen nasıl buraya kadar düştü diye sorgular
ama bu kağıt 20 tl olsun aynı kişiler niye oldu diye sorgulamaz çünkü elindeki cevheri biliyor
spekte hala endex %1,5 artı açmış kağıdı nasıl eksi açarım diye takla atıyor
geçen hafta 10 tl gören kağıdı satmayan sana buralardan hiç satmaz aksine takviye yapar
sende ancak farklı kurumlardan al sat yaparak komisyon ödersin odun kafalı spek efendi
aşağı sürerek mal toplayamazsın yukarı sürki trade edenlerin malını belki alırsın
öyle hayvan gibide alma odunluğunu gösterme 9.37 den 9.60 a tek kalem çizersen boş kademe kaldırırsın
mal toplama öylemi olur bak iş yerindekiler bana bakıyor bu niye kendi kendine gülüyor diye
ulan harbi malsın ne satmasını biliyorsun ne almasını
senle çok işimiz var durum onu gösteriyor
Kagit emsallerine gore cok geri kalmis..endeks 10 bin puan geride iken 11 leri gormustu..simdi iyi bilanco beklenti ruzgarini arkasina alirsa 15 leri devirebilir..luks kadife ile ayni rakamda idi..bakalim gelecegin beklentili hissesi start alacakmi.
suyun ısındı
son 1 saatte yaptığınız işlemleri kaydetip spk ya şikayet ettim
beni uyaran spk ve bist size bu işlemlerden dolayı okkalı ceza vermeli
siz devam edin lambalama yakmaya hergün şikayet edeceğim
Dostum senin kadar incelemedim ama kağıtla resmen dalga geçildiği çok bariz bu hisse bu bilanço ve bu kapasitesiyle buraları asla haketmiyor, ikinci çeyrek daha iyi gelecek vakit bitti nerdeyse hâlâ al takke ver külah yapıyorlar, şikayet içinse tebrik ederim 👏👏👏
https://invst.ly/rgz7q
degerli spek kardeşimiz biraz uzatmaları oynuyor :
hayırlısı ile az birşey ucundan aldık kısmet bakalım..:yes:
suyun ısındı :rtfm:dolar bazlı zirvesini beklerim
ytd
çoğu spek kağıdı götürmek için uğraşır
bizim angutta düşürmek için uğraşıyor kademelere set koyuyor
hatta kendini ters indikatör olarak görüyor endex çıkıyorsa ben düşeyim bari diyor
demekki hesap farklı bizde hedefimizi yükseltiriz spek efendi
beklerken su ekmek istemiyor kağıt biz bekleriz beklerkende arada hisse tırtıklarız