Teşekkürler Sayın Cefaks.
Printable View
Teşekkürler Sayın Cefaks.
Biz size meram anlatmaya çalışırken ben hepinizin sarf ettiği sözleri çok iyi biliyorum.Benim bu anlamlardığınız manada çok uzun süredir bir yazım olmadı bundan sonra olmayacakta.Kayıtlara geçmesi açısından yazıyorum.Ben bu topicde bundan sonra her koyun kendi bacağından asılır yazdım mı yazdım?O gündür buradaki kuruların yanında benim için kusurabakmasınlar yaşlarda yandı.Şimdi gelsin burada ellerindeki milyonlarca lotu unutup tahtada 3 kuruşluk menfaat için yazılar yazanlar gelsinler sizi aydınlatsınlar......
Benim bundan sonra burada yazacağım yazılar fiyat bağlamından bağımsızdır.Ondan sonra yarın bir gün yok şöyle oldu yok böyle oldu sorumluluk kabul etmem.Bunun içinde burada bulunan hiçkimsenin de gıkını çıkarmaya hakkı yok.Şimdi dönsün herkes kendi sendromuna baksın.Çünkü Allah'a çok şükür bizde artık ne bir sendrom kaldı ne de bir semptom .
Gerçeklere dayanan bir çözüm yok, düşünce sistematiği yok...
Laga luga...
OYAK yakın coğrafyadaki şirketlerini birleştiriyor...
Bunun BTCIM le ilgisi ne?...
Kapanış %2,74...
2,5 milyon adetlik işlem hacmiyle....
Sayin mterkan ben cok onceleri yaptigim yorumumu tekrarlayayim.İlk once birseyler olmadan....yani bir alici... yonetimin Bsoke yi satisa cikarmayacagini dusundum. Radikal bir kararin gerekleri vardir...burada ihtiyacdan...odenecek borclar var.
Fakat zaman uzayinca yeni bir atlatma haber oldugu kanatine vardim.Zaman kazanma ve yeni ky sogusleme operasyonu...bir tasla iki kus vurma hikayesi....hele tas da çayin tasiysa..... Bu basiretsizler alismis bu tur atlatma haberlere....
Bunlar Baticimde bedelli yapamadilar
Batisokede bedelli yapacak borcuda bulamazlar.Yani daha once soyledigim gibi cok ufak bir varlik satisi...maksimum %25 bedelli ve borclarin yeniden yapilandirilmasi.
Yeterli yeniden yapilandirma yapabilirlerse ne bedelli yaparlar nede ufak da olsa varlik satisi.....
Bunlarin capsizligi ve basiretsizligi oyle boyle degil yani....madem satmayacaktin yada satilmasi cok zor ....niye satiliga cikardiniz yaw.
Baska sirketlerin aldigi kararlarla yarattigi sinerjiden yararlanmaya kalkan bir hisse ..... yoksunu mirasyediler.
Bu arada laga lugaci yine krizde herhalde....bi gizem bi gizem yazmis gene...
“Baskasinin bir hatasini duvara asan,kendi hatalarini çuvala basan”
ziyniyet su hisse senden cekti ne cektiyse....Yazma daha hayirli olur.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.ekohaber.com.tr/ekohaber-..._id-32981.html
Haberde sektörle ilgili çok güzel grafikler var, en alttaki grafik dolar bazında yıllara göre ihracat birim fiyatı,bu fiyatlarla ihracattan para kazanmanın neredeyse imkansız olduğu gayet açık.
Baticim yeni yilda Bist 100 de yer alacak....sartlara karekter donesininde konmasini bir ky olarak siddetle tavsiye ederim.
Haketmiyorsun....haketmiyorsunuz.
Niyetiniz akibetiniz olsun...
İmtiyazli.... yoksunu mirasyediler.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/804250
Maşallah diyelim, fırın erkenden devreye alınmış, bol bol çalışır borçları varlık filan satmadan öder inşallah...
Şaka gibi....
Finans borçlar yüksek ve inşaat ile çimento sektörü çok olumsuz.
Artık Btcim ile Bsoke yi birleştirmeliler. Sonra da bedelli veya tahsisli sernaye artışı veya varlık satılışı şeklinde finans borçları eritecek bir formül geliştirmeliler
Sayin Ahmet uzal yas 58 hali saha isi zor......ha siz ironi yapiyorsaniz .... adamlar tek kale oynuyorlar bende bu macta uc seneye yakin gonullu kaledeyim.Ileride oynamak isteyen patrona seslensin....topu saaaal diye.
Ha penalti olursa bana seslenebilirsiniz[emoji28] doksana takarim gari....
Saglicakla[emoji1]
%6 kur artışından gittti limanın bir yıllık karı daha 9 milyon euro mutlu kazansın feyyaz batırsına döndü iş.
Hisse değer artışını tutamazlarsa batıda ciddi öz kaynak erimesi ve bankalarla pazarlık gücü kalmaz....
ytd.
Saygılar
Evet nerde kalmıştık....
Mirasyedilerde...
Şirketlerden gelecek hakkı huzurlar olmasa, açlıktan nefesi kokacaklarda....
Muhabbetle kucaklamaya devam....
Bu vicdansiz .... yoksunlarini bencede kucaklamaya devam. 13 senedir buyuk kucuk tum yatirimcilarini bile bile magdur eden ,Bist e verdigi zarari da dusunursek.....muhabbetle kucaklamaya devam.
Bu mirasyediler Bsoke yatirimcisinin yuzune nasil bakiyorlar acaba? Nette onlarca kisi iki yildir saydiriyor....
Niyetleri akibetleri olsun.....LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mirasyedilerle uğraşamam...
Zamanıma yazık...
Verip kurtulmayı umacaklar...umduklarını bulamayacaklar...
Muhabbetle kucaklayanlara saygı duyarım....
Sayin mterkan hicbirsey sakli gizli kalamiyor....bakin simdi yatirimcilarimdan biri ilgi alaninda oldugu icin Erzurum daki Universitenin duzenledigi “Beton dökümü prosedürü” konulu seminere katiliyor. Sunumu İrfan Kadiroglu yapiyor....Batibetonun eski sorumlusu.
Yatirimcimiz Baticim ile ilgili biraz sohbet ediyor...ne olacak bu Baticim in durumu diye? İrfan bey o gunlerde bu yatirim kararinin yanlis oldugunu israrla savunuyor.....Soma da acilacak fabrika ilede cok buyuk arz fazlasi olusacagina dikkat cekiyor....ama nafile ....kendi deyimiyle...genç ler bu yatirim kararinin alinmasinda karar verici oldular diyor....Baticim den ayrilma surecinin genclerin aldigi bu ve bu gibi tutarsiz kararlar sonucunda basladigini anlatiyor. Vurgulayici sozude....hadi yatirimi yaptilarda hic mi paraniz yoktu....hepsini borcla yapmislar diyor.Vs...vs....vs.
Dusunuyorumda profesyonel calisanin yatirimin hatali olacagini soyluyor....sen birde bes kurus paran yokken bu hatali karari yinede aliyorsun. Zibidi gencleri gectimde... bunlarin buyukleri demi dan.......
Uzun lafin kisasi göle maya çaldilar...
ayran oldu... Yine bedelini odemek Ortaklar ve yatirimcilara dusuyor.
Bunlar hic bedel odemeyecekmi?
Bence odemeliler....
O yuzden muhabbetle kucaklamaya
devam derim bu nitelikli dolandiricilari
Saygilar.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.youtube.com/watch?v=8q8iAEMEM1s
Sayın Feyyaz Nurullah İzmiroğlu Allah'ın sevilen kuluymuş.Şirketi bu durumlarını,
görmemesi en iyisi oldu. Yoksa adam kahrından giderdi.
Bu kadar hatanın olduğu yerde mücizelere kalıyor, işimiz.
Ne satacaklarsa satsınlar yoksa durum daha da çıkmaza gidiyor.
Yıl başı sonrası %10 döviz artışı olursa durum çok vahim.
Sayın Kyno İzmir köy her şey çok çabuk duyuluyor.
İtibar önemli deyip bunun gereğini yapmazsan piyasada sana gereken cevabı verecektir. Sonra da pazar payım neden düştü.izmirde gözlüyorum ÇİMENTAŞTAN
başka OYAK ÇİMENTO ,KENT ÇİMENTO her yerde.
ytd.
Saygılar,
Finansal Duran Varlık SatışıA+ A-
Özet Bilgi
Zorlu Rüzgar Hisse Satışı hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Finansal Duran Varlık Satışı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
30.10.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
23/12/2019
Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Kararında Bağımsız Üyelerin Çoğunluğunun Onayı Var mı?
Evet
Satılan Finansal Duran Varlığın Ünvanı
Zorlu Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi AŞ
Satılan Finansal Duran Varlığın Faaliyet Konusu
Elektrik Üretimi
Satılan Finansal Duran Varlığın Sermayesi
58.500.000,- TL
İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih
Hisse Alım Anlaşmasının imzalanmasını müteakip ilgili Kurum/Kuruluşların izin ve onaylarının alınmasını takiben.
Satış Koşulları
Peşin (Cash)
Satılan Payların Nominal Tutarı
58.500.000-, TL
Beher Pay Fiyatı
Hisse devir işlemleri tamamlandığında belirlenecektir.
Toplam Tutar
Satılan Payların Finansal Duran Varlığın Sermayesine Oranı (%)
%100
Satış Sonrasında Finansal Duran Varlıktaki İştirak Oranı (%)
%0
Satış Sonrası Sahip Olunan Oy Haklarının Finansal Duran Varlığın Toplam Oy Haklarına Oranı (%)
%0
Satılan Finansal Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%)
İşlem Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Oluşan Hasılat Tutarına Oranı (%)
Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi
Olumlu olması beklenmektedir.
Satış Sonucu Oluşan Kar/Zarar Tutarı
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği
-
Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Satın Alan Kişinin Adı/Ünvanı
İmbat Enerji AŞ
Karşı Taraf SPK Düzenlemelerine Göre İlişkili Taraf mıdır?
Hayır (No)
Satın Alan Kişinin Ortaklıkla İlişkisi
Yoktur
Varsa İşleme İlişkin Sözleşme Tarihi
23/12/2019
Finansal Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi
Pazarlık usulü
Değerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlenmedi (Not Prepared)
Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Zorunlu değildir.
Değerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarası
-
Değerleme Raporunu Hazırlayan Değerleme Kuruluşunun Unvanı
-
Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
-
İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi
-
Açıklamalar
30.10.2018 tarihli özel durum açıklamamızda belirttiğimiz üzere bağlı ortaklıklarından Zorlu Rüzgar Enerjisi Üretimi AŞ'de sahip olduğumuz payların devrine yönelik satış imkanlarını araştırmak ve bu amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak üzere Garanti Yatırım Menkul Kıymetler AŞ yetkilendirilmişti. Bu kapsamda, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, sermayesinin tamamına sahip olduğumuz Zorlu Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi AŞ'nin, her biri 1 TL nominal değerde 58.500.000 adet paya ayrılmış, tamamı 58.500.000,- TL nominal değerli sermayesinde sahibi bulunduğumuz payların tamamının ilgili kurum ve kuruluşlardan izin ve onayların alınması kaydıyla Akfen Yenilenebilir Enerji AŞ'nin %100 bağlı ortaklığı olan İmbat Enerji AŞ ile akdedilecek Hisse Alım Anlaşması çerçevesinde satışına karar verilmiştir.
80 MW kurulu güç RES kaça gidecek bakalım.
İşin ciddiyetindeki kurumsal kurum iki ay once ciktigi satis macerasini tamamliyor.Hayirli ugurlu olsun.
Bizim mirasyediler satis haberini Haziran da verdiler....alti ay gecmis...
tik yok. Kurumsalim diye kurum kurum kurulan bizim imtiyazlilar artik belliki yine atlatma haber pesindeler.
Yada mal mındar oldu bu mirasyedilerin elinde.
Biz yine projeksiyonumuzu....
“50K 2+1.....80K 3+1” uzerinden yapalim gari....
Niyetiniz akibetiniz olsun.....LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aile şirketi olduğundan yöneticiler istediği her şeyi yapamıyor.
Duygusal davranmak zorunda kalınıyormuş. Kitapta öyle yazıyor. Her şey şirketin içinde kitapta
gizli hisse alım satım ;şartlı hisse satım-alım sözleşmeleri. kitapta konu edilmiş ....
Tahtadaki baskıyı İ.T kesenler bak İ.T. Söke' den hisselerini sattı.
13-15 yıllık fiyat grafiği her şeyi söylüyor anlayana....Ya da anlamak isteyene...
ytd
Saygılar,
Utanmaz madrabazlar.....Hele birde yatirimciyim diye patron saksakciligi yapanlar yokmu....yazik. Ky ve kurucu ortaklarini hepbirlikte soguslediler.
Ona buna b.k atip vicdansizca patron iyi diye algi olusturdular.
İnşallah bir bedel odeyecekler......
13 yillik magduriyetin hesabini bir kesen cikacak elbet....
Simarik mirasyediler....cikin gidin su koddan artik.
Yarın dana nın kulagı kopar heralde.