BIST 88.500 cds 490
Gösterge faiz düşmüş
Dolar 25 krs düşmüş
Saçmalık var bu işte.
Printable View
BIST 88.500 cds 490
Gösterge faiz düşmüş
Dolar 25 krs düşmüş
Saçmalık var bu işte.
https://www.zerohedge.com/news/2019-...missile-system
s400 almıyormuşuz...dolar da düştü bi anda...
Alıyor muyuz almıyor muyuz ?
Karar veremedim :)
https://m.bild.de/bild-plus/politik/...=1557510073059
Piyasalar haberin doğruluğunu çok taraflı check etmiştir, Fahrettin Altun ve avanesinin haberi yoktur. Yoksa dolar düşmezdi.
teb gecelik 24 % ppf karsılıgı 22.8 mi oluyor ?
Herkesin felegi sasti ..gecen migrosta geziyorum ..rengi kaçmış kuzu kol kilo 67 tl ..kasapta pespembe hakiki trakya kuzu kol 54tl...hep aldigim yerb52 den bas dedim kasaba valla olmaz abi dedi..anladim ki adam tam ucu ucuna satıyor.
eğer aktif işlem yapan bir işlemci değilseniz , temettü getirisi için hisse toplayayım şeyin de değilseniz , bu seviyelerden hisse senedi fonlarına yavaş yavaş ılık ılık akarak .... riski de yayarak tabii ki...
[QUOTE=Dudu;3445958]Cook gusel oluyor..
Her millet layigi ile :)
Syg,[/QUO
Arkadaşın tesbiti doğru. izmir migros için de fiyatlar aynı. Ama ben kuzu kolu kasaptan 48 tl ye aldım. İzmir de meşhur havra sokağı vardır Kemeraltı' nda oradaki kasaplar sakatat türü şeyleri ucuz satardı. Onlar bile kasap fiyatlarını geçti. Etler artık vitrinleri süslüyor.
Ben artik cok az et yiyorum.
Boylesi daha gusel daha saglikli..
Arada bir kanatciya gidiyorum.
Syg,
Kasaplarda şöyle bir durumda var yanlız .
Çoğu açık hesap çalışıyor .
Şirketlere firmalar et verip vadeli tahsil etmeye çalışıyorlar .
Sadece bir kaç firmaya okula vs et verip 10 milyonların çok üzerinde alacağı olan kasaplar biliyorum .
Bizim bahsettiğimiz mahalle aralarında olan küçük esnaf niteliğinde kasaplar. Örneğin kuzu pirzola migrosta 90 tl civarında ama ben mahalle kasabından 65 tl ye alıyorum. Neden? Bana göre iki sebepten ötürü. Birincisi kira fiyatlarının düşük olması, ikincisi merkezden biraz uzak mahallelerde o fiyatlarda kimsenin pirzola alma gücünün olmaması. Ama dana kuşbaşı v.s fiyatlarda o kadar oynama yok. Üç dört lira gibi bir fark var.