Ne olsun ustad
Haramzede azalir 😃😃😃
Printable View
Bugunku aciklanan torbayla olayin faizden ziyade yedek akçe olduğu ortaya çıktı, kafamdan faiz düşürme ihtimali silindi.
Gelmişken siftah yapar bence reise selam yola devam mesaji verir .
Öz kaynak ve üretim dinamiklerimiz kısıtlı olan bir ülkemiyiz? İyi yönetim, doğru ve düzgün destek yatırım programları ile genç ve eğitimli bir nüfus ile daha zengin bir ulus olabilirmiyiz?
TR nin aç olduğu enerji ihtiyacı için ufukta beliren Doğu Akdeniz petrolü için hakkımızı alırız kimseye pabuç bırakmayacağız politikası izlermiyiz? Kafamda deli sorular...
Ufukta her an patlak verebilecek kritik problemler...
Neyseki TR ye geri dönünce ilk dikkatimi çeken şey terör probleminin azalması oldu, ama her ne hikmetse en ileri giden şey de gerek milli gerek ithal silahlanma bütçesinin zirve yapması...askeri arge projeleri tıkır tıkır gitmiş...iha larımız kendini aşmış silahlı modellere geçmiş bile.
Şu meşhur yerli otomobil, baba yiğit çıksın projelerin akıbeti ne oldu? Bakındım biraz akıbeti belli değil...bence acil şekilde piyasada yerli üretim sedan ve hafif ticari araçlarımız olmalı...
Bu arada çiftçilik yapan dayım, iyice batmış..iflas etmiş.Ne mısır ne buğday ekmeye parası yok. 300 dönüm tarlaya başkası ortak olmuş yer fıstığı ektirmiş. Ne çıkarsa bahtıma deyip Ağustosu bekliyor. Şu an fiyatlar iyi, Kendisine söylemedim ama bu ay veya gelecek ay ithalat yapılır... Ankara kulislerindeki komisyoncular 3-5 gemi getirip yurda sokar ve fıstık fiyatları kendini zor kurtarır....Malesef çifçimizin durumu bu...
Günlük s400 haberimizi de alalım.
https://www.haberturk.com/s-400-ler-yola-cikti-2502591
Dün Bosna Hersek ziyareti öncesinde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, S-400'lerin teslimatı konusunda bir sorun olmadığını söylerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'ye Rusya yapımı S-400 savunma sistemi gönderilmesini içeren anlaşmanın, uygulama aşamasında olduğunu duyurdu. Peskov söz konusu sistemin Türkiye'ye sevkiyatının hangi aşamada olduğuna ilişkin ise net bilgi vermedi. Geçtiğimiz Pazar günü hava ve füze savunma sistemlerinin 2 kargo uçağına yükleneceği duyurulmuştu. Türkiye'ye gelecek S-400'leri taşıyan uçakların, bugün Rusya'nın Tver (Levsky) şehrinden kalkış yapacağı belirtiliyor
Bide şimdi düşük faiz yüksek kur diye bir terim icad oldu forumlarda, adam smith vs mezarında ters döndüler, yahu ya düşük fsiz ya düşük kur olur yada yüksek faiz yüksek kur, bukadar.
Başlık sakin bugün
Daha faiz indirimi olmadi sma mevduatlar düştü. Garanti 22.. t bank 23.25
İng hala günlük 23.5. Düşerse hemen başka bankaya Eft yapıp 3 aylık bağlayacağım var mı önerisi olan?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Siyasi otorite devalüasyon istese bu yine yüksek enf yüksek faiz demek
Türkiye de her yol yüksek enflasyon yüksek faize çıkıyor
Nzor tmsf kapsamında değil inşallah sakata gelmeyiz [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Sen surda yarim puan fazla alacam diye ugras
Otelde cocugun kafasina renkli papagan koyup resmini cektiler
Kucuk boy bastilar. Tanesi 50 lira. Doktor olmaktan vazgectim 😃
Tmsf vadeli mevduatta bile 100 bine kadar karsiliyo yeni 150 bin olacak gibi eger ona guveniyorsaniz bisey diyemem veya 150 bin koyarsaniz bankaya komple garantide olursunuz ozmn bisey diyemem yada paranizi banka banka bolersiniz
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni Türkiye'den son haberler..
-Bursa'nın kestane şekeri devi Kafkas konkordato ilan etti-
http://www.lodoshaber.com/haber/burs...ti-371460.html
Buraya da yazayım da cafe ahalisi mahrum kalmasın bilgiden.
Nkolay yarın 23,75'ten 23,50'ye iniyor.
Cafenin cirosu azaldı, maliyeti kurtarmıyor.
Çaya 50 kuruş zam,
Kek hala bedava ama bu da sürdürülebilir değil, ona da bir fiyat ayarlaması yapmak gerekecek yakın zamanda.:rtfm:
Arkadaşlar gündem dışı bir sorum olacak...
Türk Telekom bana geçmişe dönük borç çıkarınca Tüketici Hakeme gittim ve kazandım....Banka hesap bilgilerimi almalarına rağmen 3 haftadır firma ödeme yapmadı...Ne kadar zaman alıyor bu süreç ; ayrıca icra yoluyla paramı alabilirmiyim...
Sn admustafa kafaya papağan koyup fotoğraf çekmekte iyi kazandırıyormuş sn.webster'ın hesabına göre
Cafe müşterileri içinde başlatalım mı böyle bir uygulama
Kafaya papağanı koy çek fotoğrafı kap 50 TL.yi.
O fotoğrafları da avatar yapar artık cafe müşterileri.:)