Yancı ne demek
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yancı ne demek
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan boZdugunda sayfada 70 kişi vardı yani güzel mal verildi ky bence
Kaç gündür twitte hazırlığı yapılıyordu surdan şuraya gider hesabi milletin gözünü boyadılar. Düşündüğünüz kadar mal yediremediler hacim güzel ekside kapatmadı . Lakin bu heyecanı yakalamışken cuma günü tokatı atmak varken bugün neden atarak salaklık yaptı. Şahsım adına bizleri atamazda yeni girenleri atmak için yapılan bir hareket gibi geldi....yarın ne yapacak bakalım yada bir haber düşecek mi kapa
Buyrun :)
https://i.hizliresim.com/0dimMR.png
saat gece 12 4 uye 25 zıyaretcı gercekten amacına ulasmıs spek mal dagıtımı basarılı ıyı geceler
indesten buraya geldik hayırlı kazançlar..
Bak güçlü duruyor edasıyla kalan malı da bugün iteler.. Ohh miss.....
Alıcı yok bana mal kalmaz telaşı yok nede olsa düşükten alirim. Spekcigim çok yaşa
Bıçak sırtında kapatti gitti
önümüzdeki hafta daha netlesir ama .
bence mal çakma derdinde degil..
tam bıçak sırtı ...
24 tl üzeri kapanislar yaparsa fevkaledenin fevkinde olur ...
Orta vade hisse olarak portfoyume ekledim. Artık olgunlaşması bekleyeceğiz. 6 ay 1 sene şimdilik vadem. Duruma göre uzun vadede de dönebiliriz bu hissed3e.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son ıkı haftada hisseyi toplayan aracı kurum varmış. Görebilen var ise mümkünse aydınlatsın bizi. Lütfen
Klasik ben sattım nerelere geldi o kadar bekle yapacak bir şey yok bu arada sn.eksina matriks göre yanlış görmedi isem 21.09 dan 02.10 kadar info 533.464 adet iş yatırım 200.736 adet almış ziraat 117.205 diğerleri 63.000 adetten başlıyor olanlara bol kazançlar
Tşk göze batan pek bişi yok ziraat vakıf operasyonu ziraat satmaya başlayınca vakıf alır.
Bu hisseyi bu kosullarda iki kisi hareket ettirir
birincisi çinliler, dolar maliyetleri yukarda
ikincisi de spek.
iyi bir bilançosu gelecekse bunu fiyatlıyorsa 24 üzerinde kapatmalar yapmasi lazim
bilanço ayağı ile fiyati yukarı çekip gelene gidene mal dağıtmasıda olasi.
netas gibi hissen olunca olasıklar adamı delirtiyor :)
bence cakacaklardı, işi bozan 240 bın lotla garanti bankasındakı satıs oldu.
spek çakıyım derken ,ona caktılar... garantı bankasında olduguna gore kurumsal a ait mal satısı olabılır , yoksa garantı yatırımda dururdu lotlar.
240 bın lot kımındı??neden sattı,sattıgı ıcın dusmedı hısse bence. yoksa robotlar tavanı bozduklarında 2 gun once, ky yı coktan %15-20 zarara sokarlardı cuma kapanısı itibariyle .
hısseye dıkkat cektirecekler ky atlayacak sazan gibi ve hısse dusmeyecek mumkun değil...
Çaktırmadan malını boşaltıyor gibi kapanışta ne yapacak bakalım..
Cumhurbaşkanimizin bugun ifade ettigi ilk etapta 500.000 ogrenciye tablet dagitimi ve gerekli altyapinin saglanmasi hususu sirketimize ucundan da olsa fayda getirir umarim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Netaş satıcı değil montajci :)
Agresif hareketle ve hacımı görünce ufak bir alım yaptım. Netas camiasına uğurlu gelir umarım
Dostum sırf sen aldın diye seni kırmayıp bende aldım yine. İyi ki aldım.TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gelin gelin :)
benim gün görememis kelepir lotlarim var eski forumdaslara indirim yaparim :))
sn MKRT olsaydı keske
5 yıl önce olsa bugün bu hareketleriyle en az 150 üye 250-300 misafir olur ve en az 150-200 sayfa da yorum olurdu. Hey gidi günler hey. Kim derdi ki netaş sayfası bom boş ıssız kalacak diye. Demek ki ky cı çoktan gitmiş netaş tan. Spek amacına ulaşmış. Bakalım ky cı kaçtan dalacak Netaş a.
TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En çok merak ettiğim Urass ve amcası ne yapıyor şu an.
TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah usta az buçuk al sat yapıp ufak bir şeyler kazanmıştım. Dışardan alıp koymadım. kağıt guvenilmez durumda çok sert hareket ediyor . Yarın tabana basar ise günah keçisi olmayalım sonra..
Umarım hep birlikte kazanırız . Tahtadaki spek değil ise ciddi bir alıcı var gibi .....
Cuma kapanışını 26 üzerinde yapmalı ipi kopardım gidiyorum ben demesi için yada o izlenni mi verip bize yükleyecek mali işte bunu dedirtigi icinde güvenilmez. Kap olmadan bu yukselis güvenilmez tamamen kumar
8-9 sene bekledim yüzümüzün gülmesi için xxx olması lazım. Bu da mı gol değil diyen Sadri Alışık'a hakim GOL bal gibi gol demişti. Bakalım spek bize bu sefer GOL mü diyecek yoksa yine gol değil ofsayt mı diyecek göreceğiz yakında. İnşallah GOL der. TA-1020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NETAS in keyfini sürmekte ayri bir keyif hip hip appa:)
KY aylardir hisseyi elinde tutar , tam trend yukarı döner
elindeki hisseyi satar baslar düssün diye dua etmeye,
cesaratide yoktur tekrar sattığı kadar almaya her gün düsecek gözüyle bakar...