Sn.2020, detaylı paylaşımlarınız için teşekkürler.
Bİir de şu ifraza ilişkin işlemlerin tamamlanması tahminen ne zaman biter acaba, beli bir süre vardır mutlaka.
Sanırım hisse ifraz onayına kadar böyle baskılanmaya devam edecek gibi.
Printable View
Sn.2020, detaylı paylaşımlarınız için teşekkürler.
Bİir de şu ifraza ilişkin işlemlerin tamamlanması tahminen ne zaman biter acaba, beli bir süre vardır mutlaka.
Sanırım hisse ifraz onayına kadar böyle baskılanmaya devam edecek gibi.
https://i.hizliresim.com/KxC6aT.png
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 haziranda para noter hesabına yatırıldığına göre 1 Haziran itibariyle askıya çıkmıştır,almanyada ifraz askı süresini Araştırmak lazım.bu tarihe göre hesaplama yapılabilir ,en geç 30 Haziran olabilir
Bu ifrazı nereden takip edeceğiz bilen var mı araştırırken saçma sapan alman sitelerine girip çıkıyorum :), önceden bundeskartellamt bakıyorduk. yoksa sadece Kap heberi mi bekleyeceğiz.
takibe gerek yok.karar çıktığı için ifraz itiraz süreci bitmesi beklenecek.bizde 1 ay askı süresi var. Almanyada da aynı süre varsa, ay
sonu itibariyle, (itiraz olmazsa )süreç tamamlanmış olacak ve noterlik hesabındaki para şirket hesabına geçecek.
Ben onu bunu bilmem arkadaş...
Bu yıl sonu konsolide kar rakamı dediğim gibi yeniden değerlendirme ile 1.700 milyar çıktığı zaman bakalım kim durduracak bu hişsseyi.sermayenin 32 kar rakamı çıkacak dile kolay.
sabreden meyvasını yer.noktaaaaaa
Birçok yeni yüz hisseye dalmış..malmı sipek..eskiden sinek avlardı buralar ..6lardan 7 lerden nerdeydiniz..
Geçniş yıl karlarınsa 8 tl olacak 177 milyon euroya mal satacaksın asgari o kadarlık daha malın olacak yurtiçi hariç düşeceksin şimdi primli diyen olacak elbet ama neye göre primli edere göremi vadeye göremi diye sorarlar dimi ;)) sen düşürmeye biz beklemeye devam patron ...
Hadi olummm verin 14 de 13 e doğru da göreyim sizi... lotlara lot katsın millet
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün hacim çok düşük
bu iyiyye işaret hadi bakalım.atak bekliyorum bugün
Bugün gelen değerleme rakamı bir öncekinden ne kadar farklı bilen var mı.
Oswe satış karını bilançoda görmemiz 3. Çeyreği bulacak anlaşılan üstüne sene sonuna kadar kalan kısmın satış görüşmeleride başlarsa sene sonu çok güzel yerler görürüz inşaallah. Her halükarda takribi 450 -500 milyon euroluk bir şirket...
Satılan gayrimenkul doğrudan SRVGY’ya ait değil, OSWE’nin. Her ne kadar OSWE, SRVGY’nun dolaylı işraki olsada, gayrimenkulün satışı kesinleştiği çeyrekte hemen SRVGY’ya yandır mı? İlgili mevzuatı bilmek lazım. Üstelik OSWE Almanyada faaliyet gösteren bir şirket, yani Alman ticaret hukukuna göre bilanço hazırlama ve kar dağıtmak durumunda... OSWE’nin borçlarını ve giderinide hesaba katmak lazım.
Satışın yapıldığı çeyrekte paranın hemen SRVGY bilançosuna yansıyacağını söyleyen arkadaşlar oldu. Ama ben hala emin değilim. Çünkü çok fazla bilinmez var.
Tabi bunlar tamamen benim kendi görüşlerim, kesinlikle al-sat tavsiyesi olarak değerlendirilmesin.
Srvgy ile Oswe nin sahibi Deks yatirim 21 nisan itibariyle birlestiler. Kap haberlerine bakip gorebilirsiniz. Bu nedenle satisin gerceklestigi anda para srvgy nun kasasina, kar da srvgy bilancosuna girer.
Tahtadaki kavgayı çözebilseler gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Para ,ek satış , yeni yatırım bunların hepsi kafalarında muhtemelen nettir..
Bıktırın bakalım... beklemedeyiz
birisi portföyümün 3/2 sinpas 3/1 servet diye yazmişti hakli cikti,
Alka ile Alkimi benzedi,
herkes alkimde mevzilendiginde Alka yürümüstü :)
Hissedeyim uzun zamandir ama yazmiyorum, bundan sonrada pek yazmam..
5 - 6 yıllık SRVGY tecrübeme dayanarak ifade ediyorum ;zarar yazan ve düşmesi gereken hisse SNGYO, kar açıklayan, çıkması gereken hisse SRVGY. Şimdiye kadar olduğu gibi yine şaşırtmadılar, yine ters köşe yaptılar. Zarardaki hisse çıkıyor, karlı hisse olduğu yerde bekliyor. Geçmiş SRVGY tecrübeme göre sıra bizde demektir. Eli kulağında, SRVGY çıkışıda yakındır, ve benim kesin görüşüme göre son sözü SRVGY söyleyecek, son çıkışı, en iyi artışı yapacaktır.
Bu kadar uyuz hisse tarihimde görmedim.uyuzlukta tarih yazıyor
İbneliğe Gerek yok ya adam gibi verin 12 lere daha da alalım ya adam gibi yükseltin satıp çıkalım...
bu ******** patron şunu demek istiyor.ben hissenin %99.99 unu toplamadan zırnık koklatmam.bu kesin böyle olacaktır.ben iyi okurum tahtayı.kalan yeri de satsa bişey değişmez.bu hisse 14.50 iken arsa satılmamıştı.satıldı 2 tl çıktı.kalan yer de satılsa 2 daha çıkar .en fazla 20 olur.adam takoz koyuyor kağıda.bana kimse gazel okumasın yok efendim kalan yer satılırsa uçar da s. r da.hayal ürünü bunlar.daha doğrusu beklenti.yarısından ne oldu ki yarısından ne olsun.şidi sorsan oooo öyle deme ya kalan yer satılırsa uçar diyenleri duyuyorum.uçar he uçar.yok da sı..ar
Birileri topluyor birileri ısrarla satıyor bakalım kim galip gelecek ?
Ben 2014 den beri, azar azar ala ala biriktirdim, hedef hisse sayıma ulaştım, isteyen isteği ile istediği kadar kavga etsin, sonunda en karlı çıkacak olan benim, hiç sıkıntı yok. Üş beş kuruş çıktı diye elimdeki hisseyi satıp riske girmeyide hiç düşünmüyorum. Zamanım çok, bu hayatı bir defa yaşayacağım, bu hayatta da bir defa SERVET sahibi olacağım. Hayatın son demlerinde SERVET imi kaybetmeye niyetim yok. Neyse ben bir keyif çayı içeyim bari.
Cepten cebe operasyonlar. Ayrılma (ifraz) kararı çıktığında kimse bu fiyatları göremeyecek inşallah. Şimdilik çocuk pışpışlıyorlar. Ama satmak yok. Pozisyonları Çanakkale'ye çevirdik/çevirdim.
Al, sat, ya da tut önerisi değildir. Benim fikirlerim yalnızca beni bağlar...
Avni bey tahtacıya maaş vereceğine benim önümü kesmeseydi şimdi 30'a götürmüştüm ve herkes satıp çıkmıştı.
4-5 yıldır bekleyenler buralarda satmayacağını en iyi avni bey bilir.
Y.t.d
Euro tarihi zirvesinde bu mallar hala buralarda tutuyor..verin aşağı toplayalım alın yukarı satalım ... buralardan mal yok beklemeyin... ytd
Mümkünse bir kriz daha çıkana ksdsr tutsunlar lütfen gelecek nakit var baska tahtaya gitmesin :)))