1000 ler kulübene girmeden dönmez geçen seferki gibi tekrar tavana kitleyecek mi bakalım neler olacak?
Printable View
1000 ler kulübene girmeden dönmez geçen seferki gibi tekrar tavana kitleyecek mi bakalım neler olacak?
jant gibi bir hisse sanmam buralardan dönsün bence biraz bugün biraz korku salıp yarından sonra bence yoluna devam edecek bu arada epey bir kişi elvada diyecek..
Tahtacı ile ne savaştılar
Kademe farkı
72.246 satış
97.397 alış
Herkese bol kazançlar...
hadi bakalım ite kaka azcık daha bir şeyler olur mu.. bugün yarın önemli gibi..
https://i.hizliresim.com/ptyD7d.jpg
Bakın ne dedim bu iş burada bitmez dökülen döküldü. tavana kitlemesi lazım.kıydırık hisseler bile 8-10 tavan çekerken jants çelik bir hissenin işinin burda bitmesi inandırıcı değil. hedefim 1500 üzeri yeter ki 1150 leri geçsin..
kiytirik hisseleri kimse bilmez tavana kitlemesi kolay olur. iyi hissede surundurmeden birakmaZzzz
kiytirik hisseler gidiyor bizimki gitmiyor demek tamamen bos ugras emek kaybidir. kiytirik
hisse gitse neee gitmese ne. aldigimda gece rahat uyuyamam oyle hisseler portfoyde olunca
--keçiyi yardan uçuran, bir tutam ottur....
--mutluluk, hırstan uzak olabilmektir....
Kısa vade düşünmeyenler için mükemmel bir şirket,buraya gelip ''güya'' korkutmaya çalışanlar bu hisse 100 lerdende,200,ler de 300 lerde 400 ler de 500 lerde vb. vb. bu korkutmaları yapıyorlardı,bakın geçmiş sayfalara ,onlara kalsaydık şu anda yanmıştık.bebekleri büyütüp analarının fiyatlarına gelinceye kadar devam nasipse..Bistte jantsa gibi en fazla 15-20 şirket var,temel rasyoları mükemmel daha ne olsun?
Bayılıyorum forumlardaki ''yardımsever'' arkadaşlara,ellerinde o hisse yok iken bile ilgili foruma gidip arkadaşları ikaz ediyor. Ama sorun şu söyledikleri,attıkları tutmadığı zamanlar,yine o foruma gelip''ben 1-2 ay önce gelip şunları yazmıştım,ama dediğim çıkmadı özür diliyorum'' demezler.İroniye bak sen...
bu ft 2 yi gonya topiginde goruyodum konyayi ben de sevmem. ama bu eleman her sayfaya atliyo ya
tavan olmadan hisse degisimi yaparak jant aimlarimi tamamladim. simdi bekleme vakti
Ben elımdekı butun JANTS ları sattım.Alana ve devam eden herkeze hayırlı ugurlu olsun.
Jants daha yukarıya cıksa bıle uzulmem cunku bugun sattıgıklarımın malıyetı cok komık rakamlardaydı.
JANTS senı unutmayacam tekrar senınle bulusacam
En azından bazı şıfrelerımın basında her zamankı gıbı sen olacaksın.Yolun acık olsun
Bugün yine tavana yapıştırdılar 890 larda ekran kapayıp dışarı çıktım izlemedim 17 gibi baktıgımda tavan idi ve öyle kapadı karanlık odada sadece 11 lot satılmış 44 bin bekliyen çok güzel olmuş hayırlısı diyelim yarın temettüyü hak ediyoruz temettüyü de aldım diye satanlar olabilir %80 oranında karda oldugum için kendimce risk görmüyorum gittigi yere kadar gitsin bölünmeye kadar. umarım yeni alanlar varsa onlarda kazanır hayırlısı diyelim yarın ola hayrola.....
Yavruları büyütüp analarının rakamına kadar büyütecek yatırımcı sadece ben veya benimle birlikte 2-3 kişi kalacağız burada herhalde.Hayırlısı olsun bakalım.Tekkeyi beklemeye devam :)
Hikayesi bedelsizden çok daha büyük, daha Togg var, bilanço var, büyüme hevesi var, bedelsizi kardan karşıladı, yarın bir gün yeni bir bedelsiz heyecanı oluşacaktır yeniden, ben satmam👍🏻 Satanlar hayrını görsün👍🏻
Al, sat, tut, yatırım tavsiyesi falan değildir, herkesin aklı kendine😉
Sebepsiz çıkış arıyorsanız ozsermayesinden yemeye başlamış ama fiyatı uçuk hisselere bakınız
Yine boş yazanlar dolmuş yok sebepsiz çıkıyormuş yok çok gitti 30 nere 900 nere ben sattım gibi. Varsa sn. Riva gibi bir bildiğiniz yazın. Tkuru gibi rtalp gibi bomboş hisselere laf edin 2 liradan 50 liraya giden rtalp 10 liradan 1200 liraya giden tkurudaki zatların birçoğu battı satamadılar ellerinde patladı kaldı.Yeni girenlerinde mal ellerinde kalıyor oysa Jant uv.hissesi güzide şirket temettü artı bedelsiz veriyor aynı anda hem de 2020 yılı karından 85 ülkeye ihracat yapıyor iştiraçıları sağlam. Düşer çıkar ama uzun vade o yavrularda babaları gibi olacak. buyrun.
https://www.jantsa.com/
Şu an 30tl olsa f/k 2.2 olurdu . Şu anki f/k 67 1.2 m üretim.kapasitesinde yapılan kar 150 m . 3 m.uretim kapasitesine ulaşınca tamamen düz mantık kurarak 400 m.kari olsa şu anki fiyatlarla 27 f/k Lara denk geliyor ki 2021 toplam kârı vs vs eklenmedigi hali. Sürekli kendini net faliyrt karını arttıran firma olduğunu düşünürseniz 27 on görüsu şu fiyatla aşırı uçmuş bunlar dedirtmez evet yüksek diyebilirsin .
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüler bugün yatıyor ama bazı bankalar iki sonra hesaba geçiyor bildiğim kadarıyla..
tavandan verilen emir eger bisse dusuk acinca iptal mi oluyor? guzel tabi bu sekilde ise
Benim temettü yattı 2 tane destekledim bile:ok:
Ve tavan 31k bekliyen
gün..
Evreşe yolları dar, bana bakma benim yarim var..
https://i.hizliresim.com/3Uc0da.jpg
Bekliyen 37k oldu
40k oldu bekliyen
Söyledim gibi 1500 e kadar yolumuz var şahsi fikrim kimse bana uymasın....ytd.
Pistonda tavan hayde be ama jantın yanından geçemez...
aynen sn. cüno hocam gereksiz bir paylaşım yok çok gitti de yok sattım da.vs.vs..
Her zaman fikirlere saygı duymuşumdur ama bu sayfalar, sözkonusu hisseye yatırım yapan yatırımcıların hisse ve hissenin ait olduğu sektör hakkında bilgi ve öngörülerinin paylaşıldığı platformlardır...
e doğal olarak hisseyi almış olanlar birtakım paylaşımlarda bulunurlar, bir nedenle de hisseden çıkınca burada yazmaları beklenmez, hayatın olağan akışına aykırıdır çünkü yazmaları...
Veya art niyet vardır...
tavani bozdu ne yapmaya calisiyo speq