Diğer yandan,
Sektörde bir toparlanma, döviz kurunun yükselmesi, çatı ges i ve Kars ta yapılan Ges artı hanesine yazılacaktır.
Bütün bunlar zaman ve sabır gerektirir
Printable View
Diğer yandan,
Sektörde bir toparlanma, döviz kurunun yükselmesi, çatı ges i ve Kars ta yapılan Ges artı hanesine yazılacaktır.
Bütün bunlar zaman ve sabır gerektirir
Aynen katılıyorum, bir gün bu hisseyi götürmek için bir sebep bulacaklar, Bursa zaten otocuların kalbi gibi, global markalar da biliyor bunu, olabilecek işbirlikleri, veya yeni yatırımlar hareketlendirir, Karsn bile bu işbirlikleriyle çıtayı yükseltti, bu grup bir çok alanda güçlü konumda, arazileri, limanı ve global markalara üretin devasa fabrikası var, yenilenebilir enerji yatırımlarıyla da karbon salınım kurallarına hazırlandı.
Gitmesi için çok sebep var ama patron hissesi ve o istemeden gitmiyor, gitmez.
Metal fırtınası başladı gibi, Cemts metalcici değil de tavuk çiftliği galiba, Eregl ralliye başladı, 10 üstüne atmalı artık.
Sn. Dandakan teknik bir paylaşım bekliyoruz sizden, düşeni kırmamak için neden bu kadar diretiyor.
https://www.tradingview.com/x/92DZtjwx/
Kama görüntüsü var kırarsa fiboları izleriz yukarı doğru
İsmail Ağa, pardon varyemez ağa tamam demeden boş, bu endekste hala kırmızıda olması kanıtı.
Tek diyeceğim patron hakimyetli hisselerden uzak durmak, daha kurumsal şirketler seçmek en doğrusu, bunun için biraz geç kaldım şahsen, çok etki etmez derdim.
02.10.2023 tarihli açıklamamız ile Kars ilinde, 32 MWe kapasiteli Arazi Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırım projemiz için, T.C. Kars İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisinin imar planını onaylandığına dair kararı tarafımıza iletilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1336857
Hiçbir habere tepki veriyor, bitirdiniz hisseyi, kına yakın.
Enflasyonun %100 arttığı, mevduat faizlerinin %50 olduğu bir yerde senelikte %5 eksi zarar yazan cemts.
Patronun umurunda mı, Golts'da %83 kazanmış, aldığı arsalar değerlenmiş, bankadaki parası katlanmış, yatırımları teşvikle yapıyor, vala bu dünya sadece size güzel.
Jants bilançosu pek iyi gelmemesine rağmen senelikte %100'e yakın prim yaptı, pd/dd 5'lerd, Cemts senelikte zarar yazdırmış ve pd/dd 1, patronda insaf yok.
Hala daha aşağı basıyor. La yukarı sür de oradan topla malları. İllallah ettirdin 2 yıldır. Bu hıyar geçmişte de hep böyleymiş.
Fabrikanın bacası tütüyor mu acaba, Bursa'da oturan varsa bir bakıversin lütfen. İsmail Ağa dedikçe daha da basıyor, ağalık kim tarman kim, en gaddar ağayı bile cebinden çıkarır, i hep milletin ahını almak ne getirecek, valla ben ebediyen helal etmiyorum, elimden gelen bu.
Sayın bawer, senin benim inancıma göre bu insanlara ah edilebilir hak helal edilmeyebilir.
Ama bu insanların hangi inanca mensup oldukları belli değil.
Hatta yeryüzüne inmemiş bir inanca bile sahip olabilirler.:kahkah:
9 ucuz değil bu teneke için. Düşür lan 8 e. Tutma 9 da.
https://www.tradingview.com/x/qL4eyzBX/
Zaten i.t ve avaneleri olumsuz bir bahane arıyorlar, onu buldukları an buraları kırdırıp okla işaretli yerlere 7.5 lara bile indirebilirler.
Sırtlan formasyonu, sırtlan avını yakaladığında daha sağken iç organlarını yemeye başlıyor, hayvancağız yendiğini görüyor, Aslan ise avını boğduktan sonra yemeye başlıyor.
Ne desek boş, buna güvenip para koyduğumuz için bedelini ödüyoruz, milletin illallah ettiği bir grubun hisselerinde ne işimiz var, suçlu biziz bence.
Bireysel emeklilik fonları bile trader olmuş.
Daha 1.5 ay önce 10 liranın üzerinde niye aldınız, şimdi zararına niye kusuyorsunuz?
1.5 ayda değişen ne?
Hele bir de bu işleri acemilikten/cahillikten dolayı değil de, komisyon karşılığı yapıyorsanız, Allah cezanızı versin.
YTD
8,76 yı dip yaptı şimdilik. Toplamaya başladılar mı acaba
Daha dibini sıyırmadı demek ki, baskıya devam ediyor, cehennemin dibine kadar yolu var.
https://www.tradingview.com/x/gYqBgbv7/
Kritik bir yerde
[IMG]Hele bir de bu işleri acemilikten/cahillikten dolayı değil de, komisyon karşılığı yapıyorsanız, Allah cezanızı versin. YTD[/IMG]
Hiç şüphen olmasın, daha önce bir iki defa yazdım. Kişi veya kurumlar çok cüzi bir komisyon karşılığında bu fonlara malı virman yapıp, depo olarak kullanıyorlar.
Daha sonra tekrar kendilerine virman yaparak fiyat hareketlerinde ve hacimde oynamalar yapıyorlar.
tam sınırda şuan. büyük sıçış gelebilir
Ne adi bir hissesin sen. Hani bazı gitmeyen hisseler için döker, zamanı gelince gider deniyor ya bence bu hissedeki pe..z..venk sadece al sat yapar parasına bakar asla yukarı gitmeyecek gibi. Adam borsaya tarihi sayıda yatırımcı gelmişken enflasyon 5 kat 10 kat patlamışken götürmedi malesef. tam bir deyyuz.
bi enflasyon verisi gelir, iyi bir haber gelir, endeks yüzde 3 + yapar bizim ağır eşşek yerinde sayar.
Hocam ne iyi gelirse gelsin yön hep aşağı hep aşağı. Kasa para dolu, borç yok, GES kuruluyor, elektrik maliyetleri azalacak, bursa organize ve çevresinde bir sürü tarla ve benzeri şeyler aldı, temettü veriyor, kar açıklıyor(enflasyon muhasebesi zırvalıdığından bankadaki tl nakit benzeri paralar değer kaybettiğinden zarar),işler hep aynı rutinde devam ediyor. Sonuç yıllar içinde yatırımcısının parasını çöp eden bir şirket. Şirket sahipleri iyi niyetli değil. Hiçbir bilgi KAP da paylaşmıyor.(şirket sırları ve müşterilerin öğrenilmemesi gibi eski tür esnaf mantığının arkasına saklanıyorlar.) Ama olumsuz haber tahtacının elini güçlendirsin diye hemen KAP a yollanır.(iş alanında düşüşler,bakım,kapatma) Tahtacısıda kimse artık hergün 10-20 kuruş karı cebe atma derdinde. Her daim ucuz hisse görünümünde olduğu için bazen yatırımcı ilgisi çekiyor. Sosyal medyadada iki haber veriliyor. Yeni yatırımcılar tuzağa düşürülüyor. Ne diyelim artık çok yüklü miktar elimde lot vardı.Ama hepsini kafa kafaya bozdurduk. Kar etmedik.Zaman kaybettik. Para eridi gitti. O yüzden şirket sahiplerine hakkımı helal etmiyorum. Bir şirket bu kadar kötü yönetilmez ve yatırımcısına düşman olmaz. Bunu izleyen ve hiçbir şey yapmayan SPK ya da (cimere şikayet etmeme rağmen) birşey diyemiyorum.Alıntı:
bi enflasyon verisi gelir, iyi bir haber gelir, endeks yüzde 3 + yapar bizim ağır eşşek yerinde sayar.
Sayın Bawer kendime sabırlı bir insan derdim ama siz sabrın kitabını artık yazdınız. Bucim tarafını ve burayı da takip ediyorsunuz. İnşallah istediğiniz ve arzuladığınız şekilde hisse iyi yerlere gelir. Ben kendi adıma zarar ile bu defteri kapattım. Hisse adına yukarıda iyi şeyler arasında bedelsiz bölünmeyi atlamışım.(%500 civarı sanırım) Bazen olmuyorsa zorlamamak lazım diye düşünerek nasip de değilmiş diyerek ben çıktım.
Umarım başka bir hisseden çıkarırsınız doktor, valla ben inat ettim biraz, normalde bu işlerde inat iyi bir şey değil ama batık olarak görüyorum artık, enerjimi, zamanımı ve de paramı aldı, bu saatten sonra da batarsa batsın, umarım batar ve bir lokma ekmeğe muhtaç kalır.
Gördünüz dimi iti, 8.46 ile devre kesti. İçine sıçtınız paramızın aferin. geçen sene eylülde 15,71 i canlı kanlı görüp de satmayan aklıma sokayım.
Ben de aynı hatayı yaptım ve satmadım o zaman, herşeyi hak ediyoruz ortak, organize bir şekilde soydular, yarı fiyatına düştü hisse.
https://invst.ly/16otz-
Ne demiştim bu hisse için 10 liralarda iken, buralar ucuz değil düşür 9 a 8 e diye. An itibariyle 8.08 görmüş. İndir daha da indir. Deprem zamanındaki 6.5 a getir.
Firmanın sadece sahip olduğu toplam arazilerin değeri 4 Milyar TL. Değerlememe göre. Umarım toparlanması ve yukarı doğru hareketi çabuk gerçekleşir.
Aslında bu hafta Pazartesi itibariyle fon satışları bitmiş görünüyordu. Ama Salı günü genel ortam bozulunca 8.75 desteğini kırdı ve yeni düşük seviyelere geriledi. Zaten borsada takip ettiğim bir çok hissenin de benzer durumları var.
YTD
https://invst.ly/16psg0
Çok abarttılar, daha nereye kadar düşürecekler bakalım.