çinden gelen korona ilaçları ambulans uçaklarla 40 şehre dağıtılmış .. 40 şehir hasta yoğunluğuna sahip anlamı da çıkarabilirmiyiz veya bir ön hazırlık mı
vay canına ..bayağı bir yayılım var veya potansiyeli var
Printable View
çinden gelen korona ilaçları ambulans uçaklarla 40 şehre dağıtılmış .. 40 şehir hasta yoğunluğuna sahip anlamı da çıkarabilirmiyiz veya bir ön hazırlık mı
vay canına ..bayağı bir yayılım var veya potansiyeli var
4.95 altı ve üstü nde iki ayrı dünya...
Yeni oyuncular geliyor
Short mu olurlar long mu onu bilmiyorum...
Ortak zaten yarı geyiginie söylenmiş bir söz o.Çin değil başka ülke insanlarının onlara dair söylediği varsayılan.
Bu şuna benziyor;Nasreddin hoca ya atfedilen fikralarin birçoğu onun tarafından soylenmemistir. Ama ona atfedilir.Hatta gözlüklü fıkrası bile var,o zaman gözlüğün g si bile yoktu.Bu da onlara başka ülkeler tarafından atfedilmis bir söz 😊
Kaderde karayı tavan da görmek varmış vay be...
Pegi yapti diye utandi, zar zor. Tukereyim onun tavanina. 15.
http://share.matriksdata.com/Images/...1704012084.png
Bizim bahçıvan gelmiyor tavlasına
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar adese de tavan oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Noldu ilacı mı buldular ? Farklı olan nedir dünden bugüne ? Elimize vermeseler artık yine bıktık vallahi...
Hicbir farki yok. 1 sene gitti, aradikilerin onemi yok. Isin %80'ini bitirmek %20 effor, kalan %20'sini bitirmek %80 effor gerektirir.
Sn 666
Bizim davada erteleme yok sanırım,
Avukata yetki verilmesi için genel kurul mu vardı bugünlerde, senin haberin vardır diye sordum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak genel kurul kararı mı yoksa yönetim kurulu kararı mı gerekiyor? GK ise iş uzar. Avukatın bahsettiği 27 mart olmadığı kesin. Bunu bile bile ABD mahkemesi ile dalga geçmezler sanırım. Pardon 27 mart dedik ama bilmem kaç nisanmış bizi azıcık daha idare edin diye...
Havacilar %30-40 yapti ABD'de. Bize de nemalanansak biraz.
bizimkilerin neyi eksik.
kaptın ucuzdan malı
57 den alanlar düşünsün
Banka bu rakamlarda geri alim yapmıyor.hissenin daha da düşeceğini mi düşünüyor?
Bu yuzde 10 düşüşü engelledi ama yukseliside sinirladi.
Boweapa %(12
Dow yüzde+9
Bizim yuzde 5
Aynı işi yapmışız. Ben de 2018 yazında yaptığım işi yaptım. O zaman da 4.12 den almıştım İş C leri. 6.1 milyar TL. karın üzerinde oturuyor İŞC. Orada beklentim şişe grubunun holdingleşerek satılması olabilir. İş C nin bu düşük fiatlarla değeri 3. 3 milyar dolar. 1.5 milyar dolar şişe değeri. Sigortası, Gayrimenkulu vs. ..Orada baskı ve planlarda başka. Şayet hazineye geçerse hisseler. Emekli sandığı ile Hazine arasında, çoğunluğu sağlamak için toplama yarışına girerler diye düşündüm. Şu işe bakın aha hazineye devrediyorum , gelecek hafta hazır diye diye yıllar geçti. Hisseyi yabancıların ve kurtların oyun sahası haline getirdiler.İŞC ve Şişe hisseleri, dolar bazlı 0.5 değerine düştü ki , tarihi dipleri yani...Bir de doların değer düşüşü hesaplanırsa ; ABD enflasyonu ve FED bilançosu bazında , nasıl bitik fiatlar olduğu görülür. BOE, BOJ ve Çinli yarasa yiyicilerin bastıkları düşünülürse. ADamlar limitsiz tahvil alıyoruz dediler. ...Yazıktır ya. Ülke sermaye piyasalarından yükselir. Finans merkezi diye bina yapmakla değil. Sorsan hisselerin fiatını bile bilmezler, dış güçler vs. derler. Çok acı....
OSİSA, işbank halk gibi faiz oranına takılmadan hızlı kredi veren bireysel kredi, 24 ay vade gibi, TL, buralarda mantıklı. Yani al sat için değil, kalıcı olarak, diğer türlü kredi senete özel bir şey gelir yakar. Örneğin şuan birileri Bedelli açıklasa SPK tepki gösteremez. Bu havayoluda olur, karayoluda. Şuan 82-88 arası, 92 üzerine kriz bitti demesi gerekir. Öyle bir şey görürsem bende bu yolu denerim. Çünkü dönüş eşit olacak, her senet eşit mesafe düştü, dönüşte yeni bilanco hareketelerine göre yeni hikayeler oluşacaktır. Ama kurum kredisi hata yaptırır.
Endeks yarın en az % 4🔺
bizimki de en az % 5 🔺
daha yukarı yapmazsa hatirim kalır. Minimum rakamlar,üste de çıkabilir eyvallah.
Kişisel ve hayali düşüncelerimdir.
Yatırım tavsiyesi değildir
Bu Dunya Saglik Geyigini kim fonluyor merak ettim.
Bir gun virus yok.
Ikinci gun bilimsel yontemleri kullanmadam %3.7 olum orani.
Baska bir gun ameliyat yapan saglik personelini ilgilendiren, ama okuyan herkesi panikletecek olan "havada 3 saat kaliyor" aciklamasi...
Kim bunlarin ipini oynatiyor acaba.
Bill and Melinda Gates Foundation en buyuk bagis yapanmis geyige. Yarim milyar dolar.
Yildiztozu bu iki gunde duzelecek birsey degil, zafer sarhosluguna girmek icin daha erken. Kaybedilen zaman en az 1 sene. Koronanin sok etkisi de azalmaya baslamis olabilir. Sonucta insanlar koronayla yatip kalkiyor ta ne zamandir.
Ayrica ABD ile ayni degiliz, trilyonlarca dolar pompalaniyor oraya. Bize uc=bes soz ancak.
Ortak virüs ü tanımaya calisiyorlarmis. Onlar taniyana kadar mutasyon geçirecek. Seçeneklerden biri arasında olan mutasyon geçirip insanlarda hastalığa neden olmama şıkkı gerçekleşmesi dünya için en mükemmel çözüm olur.Nitekim geçmiş yıllarda bazı ölümcül virüsler mutasyona uğramış ve bu ölümcül grip çeşitleri salgını kendiliğinden bitmişti. Tabi bu kesin olmadığı için diğer çözümlere de çalışmak zorundalar.Ben böyle bir şeyin mümkün olacağına inanıyorum.
Adamin biri de yazmis ya... "Bu Isvicreli reklamlarda cikan beyaz gomlekli doktorlar sadece dis macunu mu uretmeyi beceriyor?" diye.
Yüzde 15 e razıyım, yüksek te gözüm yok. Yuzde 10 a yakin 2 gunde kar aldim. Yuzde 5 bekliyorum.
Bahsettigin konuyu yaptim Tebden çektim.
0,89 oranla.Son bir hafta mala boğuldum, yavaş yavas bosaltacagim.Kredili olanları satıp kapatacağım.
O yüzden kredinin kredisi olsun istemiyorum. Vakifla yoluma devam edecegim. Hulk takibimde uygun alislar görürsem alirim tekrar.
Kizildag ortak dow 20700 e geldi,faydası olur mu yarın bize:)
https://www.resmin.net/images/2020/03/24/halk-vak.png
Halk ilk arz olduğunda 1 e 2.5 miş oran daha sonra 4 e kadar çıkmış 2013 ten beri düşüyor. Hemen hemen 1 e 1 oldular. Doğru tercih mi zaman gösterecek...