Büyük bir başarıya imza attım, sadece market ve ekmek almaya gidiyorum hiç oyalanmadan dönüyorum, kalan zamanımı hep evde geçiriyorum buna rağmen;
Bu kardeşiniz, üşütmeyi başardı.
Printable View
Büyük bir başarıya imza attım, sadece market ve ekmek almaya gidiyorum hiç oyalanmadan dönüyorum, kalan zamanımı hep evde geçiriyorum buna rağmen;
Bu kardeşiniz, üşütmeyi başardı.
Sağlık ocaklarına en azından benim gittiğim, maskesiz kimse almıyorlar bu iyi bir gelişme.
Maske kullanımı biraz artmış, fakat hala çok az.
Karı koca biri maskeli biri maskesiz, böyle iki çift gördüm birinde koca takmış diğerinde kadın.
Yahu birinize tombala vurunca, zaten maske takmanızın bir önemi kalmayacak ki, ya ikinizde takın ya da hiç takmayın.
Akşener:: 27 yıldır aktif politika yapıyorum. Dostluklarımız, arkadaşlıklarımız var. Bunun anlayanlar açısından söylenmesi gerektiğine karar verdik. Bir kere daha söyleyeyim; sakın ola ki sermaye kontrolü konusuna girmeyesiniz.
Gecmis olsun Reha GAYA kardesim.
Ben şu anda gelecek vaadeden bir mühendis veya bilimadamı olsam bu olay sonrasında ingilterede yaşamam. Uzun vadede mukayeseli üstünlüğünüzü fazlasıyla kaybedersiniz. Acaba prensin eşi bundan mı kanadaya yerleşti ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/PtMpYP.jpg
Maalesef III Viyana seferinden de bozgunla dönmüşüz gibi, Twitter'de yazılanlara göre polis çadırları yakmış ve gazilerimizi otobüslerlen Bizansa geri çekmiş.
Zaten bastan hataydı şubat sonunda sefere çıkmak, havalar ısınınca davul çaldırırsın Reyisimiz Avrupaya sefer-i hümayun ilan etti, eli ayağı tutan herkes gelsin denilir, o tellerin ... konur.
Madem yanlış yaptın gazileri yine çekmeyecektin, nisan sonunda on bin otobüs arabî sınıra yığacaktın.
Az önce bir hastanenin acil bölümünden video izledim . İçler acısı. Düğün salonu kalabalıgında oturur gibiydi insanlar.
Merak ediyorum, Fatih Terim de öyle bir acilde miydi ? Onlarca kişinin arasında oturdu mu , doktor bekledi mi ?
1. coranaya aşı yada ilaç en az 12-18 ay arası zaman alır.
2.kimse baskılama konusunda tamamen yok edemez ama yavaşlar..Yavaşlama kırılganlığı azaltmaz.sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.
3. bırsalarda alım sebebi maliyet düşürme:bu batışı daha da tetikler
4. 12-18 aylık süreç sağlam bir ekonomi bırakmaz.
5.önce resesyon ardından deflasyon..
6.rubini haklı.
7. paranın yönü dolar ve altın
8.12 aylık varsa iyi kötü senaryoyu hayel ettim.daha çok kötü
9 balon ekonomi yada hormonlu ekomi dünyaya yayılmış durumda..normal duruma gelmesi lazım oda dow jones 10.000 olması demek
10 yabancılar geçen hafta 1 milyar dolar TR'den çıktı
11liyatkatsiz, bilgisiz/tecrübesiz konumlar çare yerine dert oluşturur.
12 sonuç:ALTIN VE DOLAR.. ''CASH IS KING''
Aile apartmanında oturan tüm hısım akrabaların hepsi virüs kapmış .
Aile ziyareti yapmamak lazım aman dikkat
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu işten herzamanki gibi parası olan veya sağlık bakanliginda dostu olan veya bünyesi sağlam olan sıyıyır
https://youtu.be/iTgQFvGVj3A
Ahali kafayı kırdı.:he:
İçişleri bakanı Soylu: "Bu akşam bir tedbir daha getiriyoruz. otobüs seyahatlerini kısıtlıyoruz." içişleri bakanı soylu: "tüm otogarlardaki otobüs seyahatleri izne bağlı, mücbir sebep olmadan sefer yaptırmayacağız.
▪️Sokağa çıkma yasağına*gerek yok demem.
▪️Türkiye'de şu anda hayat yüzde 80 durmuş durumda.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sağlık bakanı : Bugün 17 kişiyi daha kaybettik , can kaybı 92’ye yükseldi
7000 kişiden 2000 i hasta. 3 kişiden 1 i demek bu..
Dışarı çıkıpta kapmadan dönmek artık çok zor gibi..
Bakan Koca : Bugun 7533 test yapıldı 2069 yeni vakamız var
Haydarpaşa Limanı'nda Ukrayna'dan gelen bir gemi corona virüs şüphesiyle karantina altına alındı.
Türkiye’de günlere göre corona virüs vaka ve ölüm sayısı
11 Mart: 1 vaka
13 Mart: 5 vaka
14 Mart: 6 vaka
15 Mart: 18 vaka
16 Mart: 47 vaka
17 Mart: 98 vaka 1 ölüm
18 Mart: 191 vaka 2 ölüm
19 Mart: 359 vaka 4 ölüm
20 Mart : 670 vaka 9 ölüm
21 Mart : 947 vaka 21 ölüm
22 Mart : 20345 topl. Vaka 1236 Vaka 30 ölüm