Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın Ayasofya'nın müze olması kararını iptal etmesinin ardından Ayasofya'nın cami olmasını sağlayan kararnameyi imzaladığını Twitter'dan duyurdu. Erdoğan, paylaşımına "Hayırlı olsun" yazdı.
Printable View
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın Ayasofya'nın müze olması kararını iptal etmesinin ardından Ayasofya'nın cami olmasını sağlayan kararnameyi imzaladığını Twitter'dan duyurdu. Erdoğan, paylaşımına "Hayırlı olsun" yazdı.
şimdi bu dıj güçler ayasofya yüzünden tıpkı rahip meselesinde olduğu gibi bize saldırırlarmı , halbuki dolar ne güzel 6,86 da devam ediyordu, belkide saldırmaları için bilerek bir sebebmi yarattık
Dolar tepki vermedi. Aksine endeks sonlara doğru toparladı. Ayasofya işinden ses çıkmaz herhaldeYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayasofya 'yı da cami yaptık elhamdülillah. Dolar 6 liradan aşağı yuvarlanır, borsa 150 bini parça pinçik eder .
Tarsus'taki kazıda ne bulduysak artık , ne yaparsak yapalım hiç kimse gıkını çıkaramıyore...
Bos isler 500 tane acsan ne olacak dinlerin dunyaya hicbir faydasi yok.
Yararsız olsa neyse !
Zararı var..
Abd'den ilk ayasofya yorumu // "ayasofya'nın statüsünün değiştirilmesi hayal kırıklığı"
Lozan 97 yılında ilk Cuma namazı
Bende safça 31 Temmuz Kurban Bayram Bayram namazı olur diyordum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
İsminin de Hacı Safiye Camisi olarak değiştirilmesi lazım
Bir iki yıl içinde laiklik kaldırılarak hilafet getirileceğinin de ilk ayak izidir bu bence
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji122][emoji122][emoji122][emoji106][emoji106][emoji106]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan önce İstanbul sözleşmesi iptali
Kadınlara seçme seçilme hakkı
Medeni kanununun kaldırılması gibi konular var
Boşvere boşvere ne hale geldik
Her yüze güleni biz dost bildik
Geçti yıllar bir su gibi
Neredeydik nerelere geldik
https://m.youtube.com/watch?v=bMVTPDypWBA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haa birde Work Bank olayı var onu nasıl unuttum
Buradaki Tekelciler %30 pahalı sattığı halde sarışın satmıyor pazartesi gel al diyor .
Bu mesajı da al tepe tepe kullan.
İşine yarar bence
Kakamızda boncuk var sanırım 🤣🤣🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Moruk abem, hani bazen beni hic mi okutmasalardi koyumde kalsammiydi diye dusunmeden edemiyorum. Yasitlarimin cocukluk arkadaslarimin cogu koyde. Ilkokuldan sonrasi egitimleri yok, belki dunyada olup bitenlerden de haberi yok, olsa bile onlar icin A Haberi izlemis gibi bir sey. (laf aramizda ben bu kanali hic izlemedim ve izlemeyede imkanim youk). Fakat bu arkadaslar benden daha mutlular diye dusunuyorum. Azicik asim kaygisiz basim misali. Bunca egitim degisik ulkeleri gorduk de ne oldu. Hep uzuntu, bir sikinti. Kostur anam kostur, degermi bilmiyorum. Yzacak cok sey varda... Kal saglicakla.
bilmukabil sende
daha mutlu olacak olacağın kesindi :))
neyse herkesin kaderi
şükretmek lazım
WSJ: Petrol fiyatı varil başına 150 dolara kadar yükselebilir.
Wall Street Journal, yılın başından bu yana oynak şekilde seyreden petrol fiyatının varil başına 100 doların üzerine çıkabileceğini, 2025 yılına kadar ise 150 dolara yükselebileceğini yazdı.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/wsj-...ebilir-1750832
Son dakika : ABD'de üçüncü gün üst üste rekor!
Corona virüsünün merkez üssü olarak gösterilen ABD'de yeni vakalar rekor kırmaya devam ediyor.
Ülkede son 24 saatte 67 bin yeni tanı koyulurken, üst üste üçüncü günde de rekor kırılmış oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...rekor-5924409/
AKP, hayal edemeyeceği bir oy kaybı yaşayacak.
CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, SÖZCÜ'ye açıkladı. Şener, Anketlerde AKP'nin oy oranı yüzde 30 civarında geçiyor.
Vatandaş, Elim kırılsaydı oy vermeseydim.diyor.
Hükümete yönelik eleştirileri önce AKPliler 'yapıyor. AKP gidicidir.. dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...yacak-5924332/
Bana mantıklı gelmedi. Şu anda üretim kesintisi var. Sanırım 70 doları geçtikçe yeni kaynaklar devreye girmeye başlıyor. Yenilenebilir enerji eklenirse buna.
Petrolün 150 dolar olmasın tek yolu amerikan dolarının ciddi şekilde değer kaybetmesi olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben hiç hisse söylememde madem iki tavan yakaladın İban vereyim de 10000 Bünyamin ateşle oraya yok dersen yumoşta olur 🤪🤪🤪