Bir gece 3 saat gördüğü değeri 2018 yılı ortalaması olarak mı aldın?
Bu nasıl matematik?
Printable View
Ek 26287
yani ters birşey olmazsa 200 günlüğe doğru düşeceği görülüyor.. eskiye bakınca..
200 günlüğü 7 ye dayanmış durumda...
şu saatten sonra meteor çarpmazsa youtube da video çeken selçuk geçer kardeşim işin zor zırt pırt video atıyon ama....
2018 de MB rezervi 115 milyar dolardı. 7,20f iyatlaması rahip sebebiyleydi. Gitti ve şey düştü.
Şimdi Allah tan rahip yok.
7,25 çanak desteği var.
velhasılı trendi bozulmuş. istifa ve gelişmelerle birlikte şelale mode on...
100 var 7.57de
kanal desteği
tutmasa biter benjo seruveni mayıs hazirana kadar
gerçekten parabolik gidiyordu istifa ve müdaheleler olmasaydı gidebilirmiş daha yukarlara fakat kırdılar trendi değişiklikle... istenince oluyormuş demek ki demek düşüyor... bilemeyiz..
Ulan Dolaarr..
Rusların Sputnik Aşısı;
Almanya menşeli, kurucusu Türk olan
BionTech şirketinin Aşısı;
Çok Yakında onay alıp almadığı açıklanacak
Amerikan şirketi Modernanın Aşısı;
Bu gelişmeler, dünyada mevzuları bi anda terse değiştirdi.
Globalde Altından kaçış ve ülkemizde dolardan kaçış başlamış görünüyor.
Havayolu şirketlerinde ve Petrolde ,
Globalde de hareketlilik var.
Bizde bugün THY e yansımamış eksi kapansa da, Bu olumlu rüzgar Pegasus a yansımış durumda..
Dolar/Tl şu an kayışı koparmış, lastik şemyel patlatmış vaziyette cantta gidiyor..
Net te döviz açığı olan şirketlerin bilanço yansıması içinde olumlu.
Şu an ki Aşı haberlerine ek olarak;
Yakında faiz beklentisi ile dövizde tekrar bi panik atak ile 2. Düşüş dalgası bekleyen analist yorumları şu an çoğunlukta görünüyor...
Şahsi öngörüm; Altın ve dolar/tl de büyük çöküş için
Abd li Moderna nın AŞI sının onay alması lazım, o zaman büyük kaçış başlar.. şu an kazanı sallıyorlar.
Hep söylüyorum, tekrar edeyim.
Altın ve Dolar, yatırım aracı değildir. Ticarette kullanılan takas aracıdır. Altın ağır olduğu için sonradan para bulunmuştur. Yatırım aracı, şirket yatırımı, şirket hisse senetleridir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Güncel durum tespitleridir.
Yanılıyorsun o videoları herkes bilir en güzeli bu...
Başka kanallarda başka proğramlara da katıldı...
En güzeli bu...
Tarihinden haberim var...
ANCAK OLAY AYNI...
Gençsin galiba,,,
Uslubun hoş değil...
Cüneyt soruyor:"bilmem kaç dakika sonra merkeze neye karar verecak" diye..
Ayın 19'una daha çok var...
DİKKAT ETTTT!!!!...
Burada 50 gün etrafı %5 sapmayla yataya da sarabilir neden olmasin.
Politika yapıcı karar alici bilir.
Şu saatten sonra dolarla trend veya analiz çok zor. Elinde iki grafikle dolarda icraat yapan kaldiracli anahtarı birakma ihtimali çok yüksek yatay kalırsa.. 2019 gibi olabilir.
Biliyorum diyen yalan dolan..
9 aylık ortalama..
11 yılık trend...
önümüzdeki ay 7 20 suları olur..
https://i.hizliresim.com/AYwDgR.jpg
Uzun zamandir görülmemiş yabancı girişi var
Genel bir covid kapanmasi veya herhangi bir ekstra kriz cikmazsa 20.000 usd hedef
buraları delerse valla 5.83 yilbaşı demokratlar hükümeti kapadı herhal :))))
en düşük onu bulabildim :kahkah:
Fedden gelmedi ecbden gelir mi bize para
YTD
https://i.hizliresim.com/xxShXe.png
Oradan long olmuştum....
Endekside 49250 den shortlamıştım...
Sonra çok kötü bir şey oldu...
Bir domuzu durdurmak isterken yaralandı..
Domuz iki ayaklı...
20 ocakta kapattım ve bir daha poz almadım..
Belki uygun yerlerden,,,
Yüzbin kere töğbe eder
Yine şarap içerik...:)
dow -1 benjo -1 :)
Trend kırılınca oto stop.. zaten shorttalar ise cover ediyor. Ülkedeki YouTube tayfa hayal görmeye devamke...
Üstüne asrın lideri açıklamayı yaptı.
Fişi çektiler dayı. Yabancı ne yapsın şelale yapan kurda YouTube izleyip alım mi yapsın...
Ülkeye bariz bir şekilde sıcak para girişi var...
Yoksa bu dolar 5 günde böylesi alabora olamazdı...
Bunun da borsaya yansıması oldu/olacak...
500/1000 puan için poz açanı bilemem...
Ama siz siz olun şort açmadan önce 5 kere düşünün...
Hatta marj yönetimi yapabiliyorsanız kademeli long açmak daha sağlıklı olabilir...
Ya abla, uzun zamandır görülmemiş yabancı girişi olsa ne olur ki.
Herifler yılbaşından bu yana % 64 den % 48 e gerilemişler zaten.
Bu hafta çılgın yabancı girişi olduğu söyleniyor bak bakalim verirler açıklanınca yabancı takas oranı % 2 bile artmış mı.
Bu haftaki girişler devede kulak sayın ablacığım [emoji4]
Bunu öğrendiğimizde zaten olan olmuş olacak maalesef. Kimse bilmiyor fikir pek çok ama işin aslı nedir bilen yok.
Aksam aksam tadım kaçtı gece demiyor aluyor benim şortlar iyi yerden ama sabah 1480 açıp sürer mi manyak diye korkmuyor da değilim. Neyse parasıyla değil mi shortta gireceğim geceye ama içim hiç rahat değil...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow’un aşağıda -300 fazlası free points’i bile var..
Demi akçay ), short gözlüğün iyi görüyodur ilgi derinliği..
Sadece şu 4 gün UNLU/QNB/HSBC/GLOBAL/BOFA üzerinden 500 mn USD civarı alım gerçekleşti...
Benim takip ettiğim birçok tahtada (GARAN/THY/EREGL) alınan tüm mallar yabancı takasına akıyor...
Bıyıklı mı bıyıksız mı orasını bilemem, ama alış şekilleri bana pek de alışılagelmiş gelmedi...
Yarın ne kadar alım olur ya da alım olur mu bilemem, haftaya ortaya çıkar net durum, o zaman da atı alan üsküdarı geçmiş oluyor...
Adamın aklını böyle alıyorlar işte gönül rahatlığıyla 1340 dan short basıyordum en tepe oluyordu, 1300 den longa geçince ecel terleri döküyordum ne zaman? Daha 15 gün önce!
1465 maliyetli shortum var totalde, gece uyurken rahatsız oluyorsun, daha 15 gün sonra!
Bu iş insanda ne sinir bırakır ne psikoloji, bu işi insan yapamaz yaparsa insan kalamaz diyorum yapana saygim her gün artıyor:)
Biz fena gitmiyoruz ama yeter artık 2 3 ay sonra işlem yapmasam iyi olacak kendim için.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha bir de THY var...
THY' de şort sezonu malesef sona erdi...
11.35 altı pek olası değil artık ( ki olursa longlar için stop noktasıdır)...
Hele 13.30 - 13.50 aralığından önce zinhar şort açmayın...
Keza bu aralık sağlıklı bir şekilde geçilirse yeni zirve gündeme gelir...